mar.gajko Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 [quote name='PaSja Hera']Taaa ,albo Killer :evil_lol: Czy już wiadomo kiedy będzie Nikoś gościł u profesjonalisty Pana Roberta? Już pisałam Donce ,że fanie by było jakby filmik był :loveu:[/QUOTE] A tak, filmik :p Atak Nikusia na profesjonalistę. Zachciewa się mocnych wrażeń. Quote
DONnka Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 [quote name='PaSja Hera']Taaa ,albo Killer :evil_lol: [B]Czy już wiadomo kiedy będzie Nikoś gościł u profesjonalisty Pana Roberta? Już pisałam Donce ,że fanie by było jakby filmik był [/B]:loveu:[/QUOTE] Rozmawiałam z wiosną i wstępnie jest ustalone, że w dniach 26 -27 lipca Niko mógłby skorzystać z profesjonalnej oceny (z udziałem pozoranta :cool3:) w GOSTARZE :happy1: Ale to jeszcze niepotwierdzona informacja Chciałabym też podjechać i zobaczyć Nikosia "w akcji " Jeżeli mi się uda, to skręcę jakiś filmik, a jeżeli nie, to poproszę wiosnę Quote
mar.gajko Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 No to zobaczymy jaki ten Nikoś jest. Czy da radę przestać :) jak zacznie. Quote
wolf122 Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 [QUOTE]Czy da radę przestać :smile: jak zacznie.[/QUOTE]-w zależności od apetytu ;) Podnosimy wątek naszego gryzaka :eviltong: Quote
PaSja Hera Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 [quote name='mar.gajko']No to zobaczymy jaki ten Nikoś jest. Czy da radę przestać :) jak zacznie.[/QUOTE] Też jestem bardzo ciekawa. Filmik to filmik,zawsze coś się rusza :p..ale trzeba przyznać Wiosna robi cudne zdjęcia :loveu: Quote
mar.gajko Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 No to czekamy na wieści i filmy z Nikodemem. Mam nadzieję, że nie będę się bała oglądać :roll: Quote
PaSja Hera Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 [quote name='mar.gajko']No to czekamy na wieści i filmy z Nikodemem. Mam nadzieję, że nie będę się bała oglądać :roll:[/QUOTE] Eeeee myślę,że nie będziesz się bać.Jedyne co Ci grozi to miłość od pierwszego wejrzenia :loveu: Quote
mar.gajko Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 [quote name='PaSja Hera']Haloooo,haloooo co u Nikodema ? :)[/QUOTE] Wiosna tłumaczy Nikodemowi jak ma się zachowywać na zajęciach. Nie ma czasu na nic innego, bo Nikodem nie może, albo nie chce zrozumie, że złapanego w zęby delikwenta, należy na komendę wypuścić, a nie dobić przez zagryznięcie. Tak myślę :roll: Quote
wolf122 Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 [QUOTE] [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/misc/quote_icon.png[/IMG] Zamieszczone przez [B]PaSja Hera[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=22319881#post22319881"][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/buttons/viewpost-right.png[/IMG][/URL] Haloooo,haloooo co u Nikodema ? :smile: Wiosna tłumaczy Nikodemowi jak ma się zachowywać na zajęciach. Nie ma czasu na nic innego, bo Nikodem nie może, albo nie chce zrozumie, że złapanego w zęby delikwenta, należy na komendę wypuścić, a nie dobić przez zagryznięcie. Tak myślę :roll:[/QUOTE] Idąc tym tropem myślę,że Niko już załatwił wszystkich:eviltong:;) Stąd cisza :lol: A pisząc poważnie Wiosna pisała przecież wcześniej,że nie będzie miała teraz czasu na "sprawozdania" :lol: Quote
DONnka Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 [quote name='wolf122']-w zależności od apetytu ;) Podnosimy wątek naszego [B]gryzaka[/B] :eviltong:[/QUOTE] [quote name='mar.gajko']Wiosna tłumaczy Nikodemowi jak ma się zachowywać na zajęciach. Nie ma czasu na nic innego, bo Nikodem nie może, albo nie chce zrozumie, że [B]złapanego w zęby delikwenta, należy na komendę wypuścić, a nie dobić przez zagryznięcie. [/B] Tak myślę :roll:[/QUOTE] [quote name='wolf122']Idąc tym tropem [B]myślę,że Niko już załatwił wszystkich[/B]:eviltong:;) Stąd cisza :lol: A pisząc poważnie Wiosna pisała przecież wcześniej,że nie będzie miała teraz czasu na "sprawozdania" :lol:[/QUOTE] Widzę, że jakiś dziwny czarny humor zapanował na wątku :razz: U Nikodema wszystko OK, jeśli w jego sytuacji tak można powiedzieć :roll: Wiosna faktycznie zagoniona, dlatego nie zagląda tutaj Z tych samych powodów niestety nie wypali również w ten weekend wyjazd do GOSTARu Quote
mar.gajko Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 My tylko tak, ot, sobie z ciekawości. Od razu czarny, i dziwny. Nie rozumiem skąd tak pochopne wnioski :p Quote
PaSja Hera Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 [quote name='wolf122']Idąc tym tropem myślę,że Niko już załatwił wszystkich:eviltong:;) Stąd cisza :lol: A pisząc poważnie [COLOR=#ff0000][B]Wiosna pisała przecież wcześniej,że nie będzie miała teraz czasu na "sprawozdania"[/B][/COLOR] :lol:[/QUOTE] Mimo ,że Wiosna nie może pisać "sprawozdania" Donka wie jak czuje się Niko :p.. Dziękuję za info :lol: Quote
wolf122 Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 [QUOTE]Mimo ,że Wiosna nie może pisać "sprawozdania" Donka wie jak czuje się Niko[/QUOTE] I tak trzymać :p Quote
mar.gajko Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 Filmu nie ma. Wieści nie ma. No to co będzie? My się tu zamartwiamy. Quote
wolf122 Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 [QUOTE]Filmu nie ma. Wieści nie ma. No to co będzie? My się tu zamartwiamy. [/QUOTE] To może pozdrówmy ? ;) Hej,hej-POZDRAWIAMY NIKUSIU :loveu: Quote
mar.gajko Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 [quote name='wolf122']To może pozdrówmy ? ;) Hej,hej-POZDRAWIAMY NIKUSIU :loveu:[/QUOTE] No dobrze. Pozdrawiamy Nikodema i Wiosnę :) Cieplutko i serdecznie. Quote
PaSja Hera Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 [quote name='mar.gajko']No dobrze. Pozdrawiamy Nikodema i Wiosnę :) Cieplutko i serdecznie.[/QUOTE] Ja również pozdrawiam Nikusia i Wiosnę :lol: Quote
wolf122 Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 Wysyłamy buziaki w sam pychol Niko :loveu: Z przecieków-podobno Niko zrobił magisterkę :lol: Quote
wiosna Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 [quote name='wolf122'] Z przecieków-podobno Niko zrobił magisterkę :lol:[/QUOTE] z anatomii człowieka, z bardzo rozbudowanym opisem struktur mięśniowych kończyn górnych ;] Wybaczcie, że zaglądam tu tak rzadko, ale czasu na komputer u nas bardzo niewiele. Wstawiłam do albumu fotki z wczorajszego spaceru w Kluczborku, chłopak spędził z nami pół dnia na szwędaniu się tu i tam. Generalnie u nas nuda, ofiar żadnych nowych nie ma, nic się nie dzieje, nie ma co pisać. łazimy, biegamy, spacerujemy i zwiedzamy, i znów, i znów. Za tydzień wstępnie planujemy wycieczkę do prawdziwego miasta, odwiedzimy Silesia City, a nie te nasze zaściankowe mieścinki, to może coś się wreszcie wydarzy ciekawego. Aha, jeszcze mam pytanie - udało się cokolwiek wyśledzić w sprawie zaginionego kagańca? Ten nasz ciasny taki i niewygodny, a na dodatek nijak w nim gryźć się nie da ;] Quote
mar.gajko Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 Żyjesz :) miło to bardzo. Brak ofiar Nikodem nadrobi,tylko mu pozwólcie. A kagańce precz. Zwłaszcza za ciasne - to brak wyrównanych szans ;) Quote
PaSja Hera Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 Dzięki Wiosna ,że wpadłaś mimo braku czasu :) Gorąco pozdrawiamy Was i Nikodema. Czyli rozumiem ,że Niko ma za mały kaganiec? Quote
DONnka Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 (edited) [quote name='wiosna']z anatomii człowieka, z bardzo rozbudowanym opisem struktur mięśniowych kończyn górnych ;] Wybaczcie, że zaglądam tu tak rzadko, ale czasu na komputer u nas bardzo niewiele. Wstawiłam do albumu fotki z wczorajszego spaceru w Kluczborku, chłopak spędził z nami pół dnia na szwędaniu się tu i tam. Generalnie u nas nuda, ofiar żadnych nowych nie ma, nic się nie dzieje, nie ma co pisać. łazimy, biegamy, spacerujemy i zwiedzamy, i znów, i znów. Za tydzień wstępnie planujemy wycieczkę do prawdziwego miasta, odwiedzimy Silesia City, a nie te nasze zaściankowe mieścinki, to może coś się wreszcie wydarzy ciekawego. [B]Aha, jeszcze mam pytanie - udało się cokolwiek wyśledzić w sprawie zaginionego kagańca? Ten nasz ciasny taki i niewygodny[/B], a na dodatek nijak w nim gryźć się nie da ;][/QUOTE] [quote name='PaSja Hera']Dzięki Wiosna ,że wpadłaś mimo braku czasu :) Gorąco pozdrawiamy Was i Nikodema. [B]Czyli rozumiem ,że Niko ma za mały kaganiec?[/B][/QUOTE] Ja też dziękuję, że wiosna znalazła jednak chwilę, żeby przekazać wieści :happy1: W czasie naszej ostatniej rozmowy wspomniałam Jej, że przyjaciele Nikodema na wątku odrobinę się niecierpliwią :p A w kwestii kagańca, tego, który podarowała mu chyba egradska, niestety nie udało mi się wyśledzić, gdzie się zapodział :roll: Pewnie przepadł w czasie licznych przymusowych przeprowadzek Nikodema Nie pozostaje nic innego, jak zakupić chłopakowi nowy, fizjologiczny A może ktoś ma na zbyciu taki używany kaganiec ??? Edited July 31, 2014 by DONnka Quote
wolf122 Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 [QUOTE]z anatomii człowieka, z bardzo rozbudowanym opisem struktur mięśniowych kończyn górnych ;] [/QUOTE] Celna odpowiedź :lol: Fajnie,że masz poczucie humoru.Mało takich....Choć tutaj kunsztu Mar.gajko też nie można odmowić :lol: [QUOTE]A w kwestii kagańca, tego, który podarowała mu chyba egradska, niestety nie udało mi się wyśledzić, gdzie się zapodział :roll: Pewnie przepadł w czasie licznych przymusowych przeprowadzek Nikodema Nie pozostaje nic innego, jak zakupić chłopakowi nowy, fizjologiczny A może ktoś ma na zbyciu taki używany kaganiec ??? [/QUOTE] Swojego osobistego nie oddam,bo wystarczy,że ujadam :lol: Gryźć już nie chcę:lol: A poważnie, niestety nie mam na zbyciu.Bardzo się cieszę,że Niko jako tako funkcjonuje i nie miał więcej żadnych niemilych wyskokow.Delikatnie to ujmując.Trzymam mocno kciuki za psiaka a moj humor choć nie zawsze najwyższych lotow,to jakiś sposob na nie pisanie postow ociekających smutkiem . Sytuacja Niko jakby nie było nie jest wesoła.Pozdrawiam Ekipę Hoteliku i Wszystkich Fanow Niko.Tych bardziej i mniej aktywnych ;) Quote
Recommended Posts