Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='PaSja Hera']Taaa ,albo Killer :evil_lol:

Czy już wiadomo kiedy będzie Nikoś gościł u profesjonalisty Pana Roberta?
Już pisałam Donce ,że fanie by było jakby filmik był :loveu:[/QUOTE]

A tak, filmik :p
Atak Nikusia na profesjonalistę.
Zachciewa się mocnych wrażeń.

Posted

[quote name='PaSja Hera']Taaa ,albo Killer :evil_lol:

[B]Czy już wiadomo kiedy będzie Nikoś gościł u profesjonalisty Pana Roberta?
Już pisałam Donce ,że fanie by było jakby filmik był [/B]:loveu:[/QUOTE]

Rozmawiałam z wiosną i wstępnie jest ustalone, że w dniach 26 -27 lipca Niko mógłby skorzystać z profesjonalnej oceny (z udziałem pozoranta :cool3:) w GOSTARZE :happy1:
Ale to jeszcze niepotwierdzona informacja
Chciałabym też podjechać i zobaczyć Nikosia "w akcji "
Jeżeli mi się uda, to skręcę jakiś filmik, a jeżeli nie, to poproszę wiosnę

Posted

[quote name='mar.gajko']No to zobaczymy jaki ten Nikoś jest.
Czy da radę przestać :) jak zacznie.[/QUOTE]

Też jestem bardzo ciekawa.

Filmik to filmik,zawsze coś się rusza :p..ale trzeba przyznać Wiosna robi cudne zdjęcia :loveu:

Posted

[quote name='mar.gajko']No to czekamy na wieści i filmy z Nikodemem.
Mam nadzieję, że nie będę się bała oglądać :roll:[/QUOTE]

Eeeee myślę,że nie będziesz się bać.Jedyne co Ci grozi to miłość od pierwszego wejrzenia :loveu:

Posted

[quote name='PaSja Hera']Haloooo,haloooo co u Nikodema ? :)[/QUOTE]

Wiosna tłumaczy Nikodemowi jak ma się zachowywać na zajęciach.
Nie ma czasu na nic innego, bo Nikodem nie może, albo nie chce zrozumie, że złapanego w zęby delikwenta,
należy na komendę wypuścić, a nie dobić przez zagryznięcie.
Tak myślę :roll:

Posted

[QUOTE] [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/misc/quote_icon.png[/IMG] Zamieszczone przez [B]PaSja Hera[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=22319881#post22319881"][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/buttons/viewpost-right.png[/IMG][/URL]
Haloooo,haloooo co u Nikodema ? :smile:
Wiosna tłumaczy Nikodemowi jak ma się zachowywać na zajęciach.
Nie ma czasu na nic innego, bo Nikodem nie może, albo nie chce zrozumie, że złapanego w zęby delikwenta,
należy na komendę wypuścić, a nie dobić przez zagryznięcie.
Tak myślę :roll:[/QUOTE]
Idąc tym tropem myślę,że Niko już załatwił wszystkich:eviltong:;) Stąd cisza :lol:
A pisząc poważnie Wiosna pisała przecież wcześniej,że nie będzie miała teraz czasu na "sprawozdania" :lol:

Posted

[quote name='wolf122']-w zależności od apetytu ;) Podnosimy wątek naszego [B]gryzaka[/B] :eviltong:[/QUOTE]

[quote name='mar.gajko']Wiosna tłumaczy Nikodemowi jak ma się zachowywać na zajęciach.
Nie ma czasu na nic innego, bo Nikodem nie może, albo nie chce zrozumie, że [B]złapanego w zęby delikwenta,
należy na komendę wypuścić, a nie dobić przez zagryznięcie. [/B]
Tak myślę :roll:[/QUOTE]

[quote name='wolf122']Idąc tym tropem [B]myślę,że Niko już załatwił wszystkich[/B]:eviltong:;) Stąd cisza :lol:
A pisząc poważnie Wiosna pisała przecież wcześniej,że nie będzie miała teraz czasu na "sprawozdania" :lol:[/QUOTE]

Widzę, że jakiś dziwny czarny humor zapanował na wątku :razz:
U Nikodema wszystko OK, jeśli w jego sytuacji tak można powiedzieć :roll:
Wiosna faktycznie zagoniona, dlatego nie zagląda tutaj
Z tych samych powodów niestety nie wypali również w ten weekend wyjazd do GOSTARu

Posted

[quote name='wolf122']Idąc tym tropem myślę,że Niko już załatwił wszystkich:eviltong:;) Stąd cisza :lol:
A pisząc poważnie [COLOR=#ff0000][B]Wiosna pisała przecież wcześniej,że nie będzie miała teraz czasu na "sprawozdania"[/B][/COLOR] :lol:[/QUOTE]

Mimo ,że Wiosna nie może pisać "sprawozdania" Donka wie jak czuje się Niko :p..

Dziękuję za info :lol:

Posted

[quote name='wolf122'] Z przecieków-podobno Niko zrobił magisterkę :lol:[/QUOTE]

z anatomii człowieka, z bardzo rozbudowanym opisem struktur mięśniowych kończyn górnych ;]

Wybaczcie, że zaglądam tu tak rzadko, ale czasu na komputer u nas bardzo niewiele. Wstawiłam do albumu fotki z wczorajszego spaceru w Kluczborku, chłopak spędził z nami pół dnia na szwędaniu się tu i tam. Generalnie u nas nuda, ofiar żadnych nowych nie ma, nic się nie dzieje, nie ma co pisać. łazimy, biegamy, spacerujemy i zwiedzamy, i znów, i znów. Za tydzień wstępnie planujemy wycieczkę do prawdziwego miasta, odwiedzimy Silesia City, a nie te nasze zaściankowe mieścinki, to może coś się wreszcie wydarzy ciekawego.

Aha, jeszcze mam pytanie - udało się cokolwiek wyśledzić w sprawie zaginionego kagańca? Ten nasz ciasny taki i niewygodny, a na dodatek nijak w nim gryźć się nie da ;]

Posted (edited)

[quote name='wiosna']z anatomii człowieka, z bardzo rozbudowanym opisem struktur mięśniowych kończyn górnych ;]

Wybaczcie, że zaglądam tu tak rzadko, ale czasu na komputer u nas bardzo niewiele. Wstawiłam do albumu fotki z wczorajszego spaceru w Kluczborku, chłopak spędził z nami pół dnia na szwędaniu się tu i tam. Generalnie u nas nuda, ofiar żadnych nowych nie ma, nic się nie dzieje, nie ma co pisać. łazimy, biegamy, spacerujemy i zwiedzamy, i znów, i znów. Za tydzień wstępnie planujemy wycieczkę do prawdziwego miasta, odwiedzimy Silesia City, a nie te nasze zaściankowe mieścinki, to może coś się wreszcie wydarzy ciekawego.

[B]Aha, jeszcze mam pytanie - udało się cokolwiek wyśledzić w sprawie zaginionego kagańca? Ten nasz ciasny taki i niewygodny[/B], a na dodatek nijak w nim gryźć się nie da ;][/QUOTE]

[quote name='PaSja Hera']Dzięki Wiosna ,że wpadłaś mimo braku czasu :)

Gorąco pozdrawiamy Was i Nikodema.

[B]Czyli rozumiem ,że Niko ma za mały kaganiec?[/B][/QUOTE]

Ja też dziękuję, że wiosna znalazła jednak chwilę, żeby przekazać wieści :happy1:
W czasie naszej ostatniej rozmowy wspomniałam Jej, że przyjaciele Nikodema na wątku odrobinę się niecierpliwią :p

A w kwestii kagańca, tego, który podarowała mu chyba egradska, niestety nie udało mi się wyśledzić, gdzie się zapodział :roll:
Pewnie przepadł w czasie licznych przymusowych przeprowadzek Nikodema
Nie pozostaje nic innego, jak zakupić chłopakowi nowy, fizjologiczny
A może ktoś ma na zbyciu taki używany kaganiec ???

Edited by DONnka
Posted

[QUOTE]z anatomii człowieka, z bardzo rozbudowanym opisem struktur mięśniowych kończyn górnych ;] [/QUOTE]
Celna odpowiedź :lol: Fajnie,że masz poczucie humoru.Mało takich....Choć tutaj kunsztu Mar.gajko też nie można odmowić :lol:
[QUOTE]A w kwestii kagańca, tego, który podarowała mu chyba egradska, niestety nie udało mi się wyśledzić, gdzie się zapodział :roll:
Pewnie przepadł w czasie licznych przymusowych przeprowadzek Nikodema
Nie pozostaje nic innego, jak zakupić chłopakowi nowy, fizjologiczny
A może ktoś ma na zbyciu taki używany kaganiec ??? [/QUOTE]
Swojego osobistego nie oddam,bo wystarczy,że ujadam :lol: Gryźć już nie chcę:lol:
A poważnie, niestety nie mam na zbyciu.Bardzo się cieszę,że Niko jako tako funkcjonuje i nie miał więcej żadnych niemilych wyskokow.Delikatnie to ujmując.Trzymam mocno kciuki za psiaka a moj humor choć nie zawsze najwyższych lotow,to jakiś sposob na nie pisanie postow ociekających smutkiem . Sytuacja Niko jakby nie było nie jest wesoła.Pozdrawiam Ekipę Hoteliku i Wszystkich Fanow Niko.Tych bardziej i mniej aktywnych ;)