Ziutka Posted March 12, 2014 Posted March 12, 2014 Trzymam cały czas nieustannie za wszystkie psiaki :) Kejt, nie zapomnij mi wysłać psiaków Kwiaciarenki do ogłoszeń - kupiłam (co prawda jeszcze $$$$ nie wpłaciłam) na naszym bazarze :) Quote
Kejciu Posted March 12, 2014 Author Posted March 12, 2014 Ziutka napisał(a):Trzymam cały czas nieustannie za wszystkie psiaki :) Kejt, nie zapomnij mi wysłać psiaków Kwiaciarenki do ogłoszeń - kupiłam (co prawda jeszcze $$$$ nie wpłaciłam) na naszym bazarze :) Oczywiście pamiętam - może jutro uda mi się podjechać - to zrobię nowe zdjęcia bo ostatnie mamy ze śniegiem :D Quote
Nutusia Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 Nie chcę, by powiało pesymizmem, ale o pani z zepsutym głośnikiem w telefonie już było na dogo głośno... Wtedy chciała adoptować psa, a że zdaje się wylądowała wreszcie na czarnych kwiatkach i z psem jej nie wyszło (mam nadzieję), mogła się przerzucić na koty... Oby to nie była ona, ale należy wzmóc czujność ;) Quote
Nutusia Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 Właśnie ruszył SZÓSTY Regał - tym razem pod hasłem "komuno, wróć!" ;) Połowa utargu na podopiecznych Kwiaciarenki - ZAPRASZAMY! :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/251701-SZ%C3%93STY-Rega%C5%82-pod-has%C5%82em-komuno-wr%C3%B3%C4%87!-na-Nu%C5%9Bk%C4%99-i-BDT-Kwiaciarenki-do-22-03-21-00?p=21965630#post21965630 Quote
Mazowszanka13 Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 kejciu napisał(a):Oczywiście pamiętam - może jutro uda mi się podjechać - to zrobię nowe zdjęcia bo ostatnie mamy ze śniegiem :D Fajnie by było :) Quote
Mazowszanka13 Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 Nutusia napisał(a):Kasia nam się pochorowała... :shake: O kurcze :-( Mam nadzieję, że to nic poważnego. Trzymaj się Kasiu :) Quote
Mazowszanka13 Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 Zapraszam na bazarek, część dochodu dla podopiecznych Kwiaciarenki :) Quote
Kejciu Posted March 14, 2014 Author Posted March 14, 2014 [quote name='Mazowszanka2']Zapraszam na bazarek, część dochodu dla podopiecznych Kwiaciarenki :) Dziękujemy!!! na bazarku już byłam :) nawet cosik dla siebie już zalicytowałam :) Kwiaciarenka ma pełne ręce roboty - kto był ten wie że kociaki zadbane, wykochane, mają czyściutko - a nie muszę chyba opisywać ile wysiłku i trudu kosztuje utrzymanie tylu kotków w jednym miejscu - niektórzy mają w domu 2 koty i jak się wejdzie do mieszkania to śmierdzi - a u Marzenki wszystko wysprzątane, do tego sporo piesków do ogarnięcia, poza tym koło domu ciągle jest co zrobić, i zwykłe domowe czynności - proszę się nie gniewać że mało teraz piszemy - ale nic złego się nie dzieje :) Ja teraz prywatnie mam sajgon w życiu osobistym - bardzo późno jestem w domu i nie mam też za bardzo czasu na ogarnięcie spraw dogo ale się staram - teraz dodatkowo jeszcze się pochorowałam :( Z dobrych wieści jak już pisałam Zuzieńka pojechała do nowego domku - a dzisiaj kolejna kicia została wysterylizowana. Wszystko malutkimi kroczkami idzie ku dobremu :) Jeśli będę się w miarę jutro czuła - postaram się podjechać do Marzenki i zrobić obiecane fotki - pamiętam o tym i obiecuję jak tylko będzie to możliwe wsiadam w samochód i jadę na sesyjkę dla Liska i Tadzika. z informacji dla Kwiaciarenki - wyczekuj kuriera bo dostałam info że dwie paczki już w drodze - dzisiaj zostały wysłane :) Quote
Nutusia Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 O tak, tak - tym bardziej, że dziś aura zupełnie nie sprzyja spacerom - szczególnie dla... zasmarkańców ;) Quote
Mazowszanka13 Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 Nutusia napisał(a):O tak, tak - tym bardziej, że dziś aura zupełnie nie sprzyja spacerom - szczególnie dla... zasmarkańców ;) A i zdjęcia nie wyjdą jak trzeba. Quote
Kejciu Posted March 15, 2014 Author Posted March 15, 2014 Byłam u dr Huberta rozliczyć się za ostatnią wizytę domową + zostawione lekarstwa na 5 dni - zapłaciłam 40zł Płaciłam gotówką - było bardzo dużo ludzi więc nie czekałam na paragon - dodatkowo byłam z moją Sabcią którą stres zeżarł :) Quote
Kwiaciarenka Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 kejciu napisał(a):Dziękujemy!!! na bazarku już byłam :) nawet cosik dla siebie już zalicytowałam :) Kwiaciarenka ma pełne ręce roboty - kto był ten wie że kociaki zadbane, wykochane, mają czyściutko - a nie muszę chyba opisywać ile wysiłku i trudu kosztuje utrzymanie tylu kotków w jednym miejscu - niektórzy mają w domu 2 koty i jak się wejdzie do mieszkania to śmierdzi - a u Marzenki wszystko wysprzątane, do tego sporo piesków do ogarnięcia, poza tym koło domu ciągle jest co zrobić, i zwykłe domowe czynności - proszę się nie gniewać że mało teraz piszemy - ale nic złego się nie dzieje :) Ja teraz prywatnie mam sajgon w życiu osobistym - bardzo późno jestem w domu i nie mam też za bardzo czasu na ogarnięcie spraw dogo ale się staram - teraz dodatkowo jeszcze się pochorowałam :( Z dobrych wieści jak już pisałam Zuzieńka pojechała do nowego domku - a dzisiaj kolejna kicia została wysterylizowana. Wszystko malutkimi kroczkami idzie ku dobremu :) Jeśli będę się w miarę jutro czuła - postaram się podjechać do Marzenki i zrobić obiecane fotki - pamiętam o tym i obiecuję jak tylko będzie to możliwe wsiadam w samochód i jadę na sesyjkę dla Liska i Tadzika. z informacji dla Kwiaciarenki - wyczekuj kuriera bo dostałam info że dwie paczki już w drodze - dzisiaj zostały wysłane :) Dziękuję i wypatruję. Quote
inka33 Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 Mazowszanka2 napisał(a):Dzięki inka :) Może nie pisz o tej kastracji, bo nie bardzo widzę możliwość jej przeprowadzenia. I z tym lubieniem kotów też niepewna sprawa. Na dworze gania, pewnie z nudów. W domu sytuacja może wygladać inaczej, ale nie wiem czy Kwiaciarenka odważy sie wprowadzić go do kociarni ;-), więc też tego nie wiemy. Kwiaciarenka napisał(a):niestety koty gania,poczuł się jak w stadzie,strach opadł,do pieszczot stworzony. Pieszczoch bez kotów - będę pamiętać. Quote
inka33 Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 Ulepiłam wreszcie... :oops: Tutaj wersja pełnowymiarowa - do pobrania i wydrukowania: https://py26sw.bn1304.livefilestore.com/y2p-dr9Buo8YKJU-tvltQvYa_SWz18m5-rFjBw-x0RBBcwHJNYnxHUuNdQVjGtDJQOfhGFqZ5gvqwvld-ng4-M9pyFjoxUQvFweguQzYbvNVyg/LISEK-plakat-zrywki.jpg?psid=1 A tutaj tylko "poglądówka" w rozmiarze dogowym: :grins: Oczywiście kciuki dołączyłam gratis! :happy1: Quote
inka33 Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 kejciu napisał(a):Śliczny plakacik :) :oops: Oby był skuteczny! :kciuki: Quote
Mazowszanka13 Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 Dziękujemy inka :) Jak tylko mąż wydrukuje i deszcz przestanie padać porozwieszam w mojej okolicy. I na słynnej brzósce też ! Kto ma możliwość druku i może porozwieszać u siebie to bardzo prosimy :) A może i w Nowym Dworze porozwieszać ? Jak myślicie ? Byłby na oku. Quote
Kejciu Posted March 17, 2014 Author Posted March 17, 2014 Powieszę w lecznicy u Traczyka - i wydrukuję dla Kwiaciarenki z prośbą aby powiesiła w swojej lecznicy - jeśli będzie możliwość to powiesi :) Dzisiaj były dwie próby przyjechania na zdjęcia - ale cały czas prawie padało więc zdjęcia nie wyszłyby takie na jakich nam zależy. Może jutro się uda?trzymajcie kciuki za słońce!!! Kwiaciarenka napisała mi że ostatnia zamówiona paczka ze żwirkiem doszła i z puszkami - Kwiaciarenko potwierdź tu na wątku jak będziesz. Dzisiaj do sterylizacji pojechała mała koteczka - jaką nazywamy Orzeszek :) I na koniec zdjęcia Dingo - widać że chłopak czuje się już lepiej!!! :) Quote
Mazowszanka13 Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 Śliczny psiak z tego Dingo :) A jak z pozostałymi psami mu się układa ? Quote
Kejciu Posted March 17, 2014 Author Posted March 17, 2014 Mazowszanka2 napisał(a):Śliczny psiak z tego Dingo :) A jak z pozostałymi psami mu się układa ? Z tego co się orientuję Dingo nie ma styczności z resztą psów - mieszka z kociakami :)Potrzebuje spokoju a Tadzik i Lisek to szarlatanki :) i w głowie im tylko zabawa a Dingo stateczny schorowany staruszek.... Uwielbia KOTY :) Quote
Mazowszanka13 Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 A Lisek z Tadziem bawią się za sobą ? Quote
inka33 Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 Mazowszanka2 napisał(a):Dziękujemy inka :) Jak tylko mąż wydrukuje i deszcz przestanie padać porozwieszam w mojej okolicy. I na słynnej brzósce też ! Kto ma możliwość druku i może porozwieszać u siebie to bardzo prosimy :) A może i w Nowym Dworze porozwieszać ? Jak myślicie ? Byłby na oku. Przepraszam, ale jednak nie mam maila Twojego TŻta... :oops: Wysłałam natomiast na maila kejciu. Hihi, Lisek by pasował do Al i Skipa... :evil_lol: Quote
Recommended Posts