Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 152
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

taki ropień mógł się zrobić po zadrapaniu przez innego kota, często tak rosną, zaniedbane/niezauważone ranki po kocich pazurach, doktor natnie, oczyści, da antybiotyk i będzie dobrze.

Posted

Maruda666 napisał(a):
Melduję się u PANA KOTA. Jak on sobie biedak radził na ulicy z tym ropniem:(
Trzymam mocne kciuki za niego. Jakiś grosik podeślę ( jak dostanę konto ;) ).

Marudko dziękuję :loveu:

jotpeg napisał(a):
taki ropień mógł się zrobić po zadrapaniu przez innego kota, często tak rosną, zaniedbane/niezauważone ranki po kocich pazurach, doktor natnie, oczyści, da antybiotyk i będzie dobrze.

też tak myślę ...jutro się wszystko okaże :)

iwonamaj napisał(a):
Byle do jutra... No i czekamy na wieści, jak noc minęła...

Anetka teraz jest w pracy ale wieczorkiem do niej zadzwonię :)

wiewoira napisał(a):
Jestem i ja u "okruszka" buedaczka...on taki maleñki jak mój Maciej był (*)
Na razie tylko obecnoscia moge pomóc...

ciocia cieszę się że jesteś z nami :loveu:

Posted

Mój kot - wychodzący na zewnątrz - miał podobnie. Był podrapany przez innego kota i jednego dnia miał koło ucha kulkę wielkości orzecha laskowego, następnego dnia już wielkości orzecha włoskiego a kolejnego to już normalnie była mandarynka... Wet naciął, oczyścił, był antybiotyk przez 10 dni i teraz na szczęście nie ma śladu...

Kiciuś, trzymam kciuki za ciebie...

Posted

AlfaLS napisał(a):
Mój kot - wychodzący na zewnątrz - miał podobnie. Był podrapany przez innego kota i jednego dnia miał koło ucha kulkę wielkości orzecha laskowego, następnego dnia już wielkości orzecha włoskiego a kolejnego to już normalnie była mandarynka... Wet naciął, oczyścił, był antybiotyk przez 10 dni i teraz na szczęście nie ma śladu...

Kiciuś, trzymam kciuki za ciebie...

ciocia ślicznie Ci dziękuję za słowa pocieszenia i za to że jesteś z nami :) jutro po godzince 18 jedziemy z chłopakiem do weta :)

Posted

Nasz Mohito przespał całą noc spokojnie rano przywitał mruczeniem domowników. Odważył się i wyszedł na mieszkanie aby zapoznać się z resztą towarzystwa oczywiście pod kontrolą naszej Anetki ;) obyło się bez rozlewu krwi ;)

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Anetka zaciągnęła tu i ówdzie języka ;) wychodzi na to że nasz Mohito jest Anglikiem :roll: w Polsce jest stosounkowo od niedawna.

Ło :crazyeye: to jak on się dogadał z resztą towarzystwa?? ;)

Posted

Dziewczynki kochane zmiana planów :( Pan dr musi dziś wyjść w pilnej sprawie już przed godzinką 14 więc wizyta przełożona na jutro na 11.00. Zapytam naszej Anetki czy oby czasem nasz Pan Kot nie mruczy po angielsku :lol: ;)