Maruda666 Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 Melduję się u PANA KOTA. Jak on sobie biedak radził na ulicy z tym ropniem:( Trzymam mocne kciuki za niego. Jakiś grosik podeślę ( jak dostanę konto ;) ). Quote
Nadziejka Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 Odwiedzinki :thumbs::dog::buzi:z pozdrowionkiem slemy Quote
jotpeg Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 taki ropień mógł się zrobić po zadrapaniu przez innego kota, często tak rosną, zaniedbane/niezauważone ranki po kocich pazurach, doktor natnie, oczyści, da antybiotyk i będzie dobrze. Quote
iwonamaj Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 Byle do jutra... No i czekamy na wieści, jak noc minęła... Quote
wiewoira Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 Jestem i ja u "okruszka" buedaczka...on taki maleñki jak mój Maciej był (*) Na razie tylko obecnoscia moge pomóc... Quote
Martika&Aischa Posted October 24, 2013 Author Posted October 24, 2013 Maruda666 napisał(a):Melduję się u PANA KOTA. Jak on sobie biedak radził na ulicy z tym ropniem:( Trzymam mocne kciuki za niego. Jakiś grosik podeślę ( jak dostanę konto ;) ). Marudko dziękuję :loveu: jotpeg napisał(a):taki ropień mógł się zrobić po zadrapaniu przez innego kota, często tak rosną, zaniedbane/niezauważone ranki po kocich pazurach, doktor natnie, oczyści, da antybiotyk i będzie dobrze. też tak myślę ...jutro się wszystko okaże :) iwonamaj napisał(a):Byle do jutra... No i czekamy na wieści, jak noc minęła... Anetka teraz jest w pracy ale wieczorkiem do niej zadzwonię :) wiewoira napisał(a):Jestem i ja u "okruszka" buedaczka...on taki maleñki jak mój Maciej był (*) Na razie tylko obecnoscia moge pomóc... ciocia cieszę się że jesteś z nami :loveu: Quote
AlfaLS Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 Mój kot - wychodzący na zewnątrz - miał podobnie. Był podrapany przez innego kota i jednego dnia miał koło ucha kulkę wielkości orzecha laskowego, następnego dnia już wielkości orzecha włoskiego a kolejnego to już normalnie była mandarynka... Wet naciął, oczyścił, był antybiotyk przez 10 dni i teraz na szczęście nie ma śladu... Kiciuś, trzymam kciuki za ciebie... Quote
Martika&Aischa Posted October 24, 2013 Author Posted October 24, 2013 AlfaLS napisał(a):Mój kot - wychodzący na zewnątrz - miał podobnie. Był podrapany przez innego kota i jednego dnia miał koło ucha kulkę wielkości orzecha laskowego, następnego dnia już wielkości orzecha włoskiego a kolejnego to już normalnie była mandarynka... Wet naciął, oczyścił, był antybiotyk przez 10 dni i teraz na szczęście nie ma śladu... Kiciuś, trzymam kciuki za ciebie... ciocia ślicznie Ci dziękuję za słowa pocieszenia i za to że jesteś z nami :) jutro po godzince 18 jedziemy z chłopakiem do weta :) Quote
yolanovi Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 Zaglądam do kociora. Kasą już nie wesprę bo nie dam rady :( Będę zaglądać na razie Quote
Martika&Aischa Posted October 24, 2013 Author Posted October 24, 2013 Nasz Mohito przespał całą noc spokojnie rano przywitał mruczeniem domowników. Odważył się i wyszedł na mieszkanie aby zapoznać się z resztą towarzystwa oczywiście pod kontrolą naszej Anetki ;) obyło się bez rozlewu krwi ;) Quote
iwonamaj Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 Czyli super wieści :)))) Tylko ten ropień... Quote
Martika&Aischa Posted October 24, 2013 Author Posted October 24, 2013 Anetka zaciągnęła tu i ówdzie języka ;) wychodzi na to że nasz Mohito jest Anglikiem :roll: w Polsce jest stosounkowo od niedawna. Quote
Maruda666 Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 Martika@Aischa napisał(a):Anetka zaciągnęła tu i ówdzie języka ;) wychodzi na to że nasz Mohito jest Anglikiem :roll: w Polsce jest stosounkowo od niedawna. Ło :crazyeye: to jak on się dogadał z resztą towarzystwa?? ;) Quote
róża35 Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 Mohito ,jak wskoczy na kolana ,to jest co dźwigać;) na pewno:) Quote
wiewoira Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 Jeszcze sie okaże że to arystokrata ;) Quote
Nadziejka Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 :crazyeye:Mohu Mohu z Anglyii? sciskam jegomościunia i reszte towarzystwa - sztuk 3 psie serca i kocio:loveu::wolfie: Quote
Nadziejka Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 http://www.dogomania.pl/forum/thread...7#post21459727 zapraszam na maly bazarus dla kotunia:wolfie::loveu::loveu: Quote
joanka40 Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 Maruda666 napisał(a):Ło :crazyeye: to jak on się dogadał z resztą towarzystwa?? ;) No właśnie. Blokada językowa ogromna. Quote
Maruda666 Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 Z nadzieją czekamy na wieści od weta. Quote
Martika&Aischa Posted October 25, 2013 Author Posted October 25, 2013 Dziewczynki kochane zmiana planów :( Pan dr musi dziś wyjść w pilnej sprawie już przed godzinką 14 więc wizyta przełożona na jutro na 11.00. Zapytam naszej Anetki czy oby czasem nasz Pan Kot nie mruczy po angielsku :lol: ;) Quote
Martika&Aischa Posted October 25, 2013 Author Posted October 25, 2013 [quote name='ewa gonzales']http://www.dogomania.pl/forum/thread...7#post21459727 zapraszam na maly bazarus dla kotunia:wolfie::loveu::loveu: Ewunia Ty jesteś niesamowita :loveu: Dziękuję i już biegnę na bazarek :lol: Quote
Cantadorra Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 Ciekawe, jak tam przebiegnie wizyta......... Quote
Nadziejka Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 Odwiedzam z kciukaskami za wizytke:thumbs::kociak::iloveyou: Quote
Recommended Posts