Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zawiozłyśmy chłopaka przed godzinką 12 na zabieg po 14 go odebrałyśmy. Ropień na brzuszku okazał się paskudną zgorzelą która weszła głęboko w tkanki także bardzo bardzo głęboko trzeba było wszystko wyciąc i oczyścic. Wdała się również martwica. Został niestety założony dren aby wszystko do poniedziałku ładnie zeszło. W tej chwili nasze maleństwo dochodzi do siebie u naszej Anetki i odsypia popołudniowy stres. Musiałyśmy chłopaka na szybko wcisnąc w jakieś ubranko własnej roboty aby nie miał dostępu do rany. Na to szczególnie wet kazał zwrócic uwagę. Rana w lecznicy została dodatkowo oczywiście zabezpieczona. Do poniedziałku mamy antybiotyk a wieczorem obowiązkowa kontrola. Gdyby się coś działo przez weekend mamy natychmiast dzwonic. Mam jednak nadzieję że nie będzie takiej potrzeby i wszystko dobrze się skończy. No i jeszcze jedno nasz okruszek wcale nie okazał się aż takim olbrzymem ;) waży zaledwie 7 kg :):):)

Na dzień dzisiejszy mamy dług u weterynarza w kwocie 100 zł :(

• Replies 152
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No nie mogłam się doczekać na wieści o tłuścioszku. Biedaczek, gdybyście go nie zgarnęły już by mogło być po kocie /sepsa albo jeszcze coś innego/.
Bajdzio ładny pycholek ma MOHITO. Trzymam mocno kciuki za biedaka.

Posted

Mohito na razie zostaje pod opieką naszej Anetki. Pytałam o hotelik ale koszt za dobę to 8 zł :( nie stac nas na to absolutnie :( już mamy dług u weta. Myślę że musimy Anetce pomóc chocby z karmą i żwirkiem ale najważniejsze w tej chwili to spłacic dług za zabieg i aby nasz maluszek doszedł do siebie.

Posted

Jak dobrze ze już po wszystkimsciskamy mocno mocno za Mohu Mohu:modla::modla::modla::buzi: i za Aneciowe stadeczko:buzi:jak dobrze ze kiciunio ma Was Anecie i Ciebie Martun

Posted

Nasz Mohitek przespał spokojnie noc :) upatrzył sobie syna Anetki Emila i jak tylko znika z pokoju Pan Kot wydziera się w niebo głosy ;) Zapadła decyzja że będą spali razem :) Pan Kot całą noc chodził po Emilu i mruczał mu do ucha :):):) Kochane dwa chłopaki :lol:

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Nasz Mohitek przespał spokojnie noc :) upatrzył sobie syna Anetki Emila i jak tylko znika z pokoju Pan Kot wydziera się w niebo głosy ;) Zapadła decyzja że będą spali razem :) Pan Kot całą noc chodził po Emilu i mruczał mu do ucha :):):) Kochane dwa chłopaki :lol:

O, czyli Daisy ma konkurenta, bo przecież to ona uwielbia Emila:loveu:

Posted

Martika@Aischa napisał(a):

No to chyba mamy miłość :loveu:.

Posted

Gabi79 napisał(a):
O, czyli Daisy ma konkurenta, bo przecież to ona uwielbia Emila:loveu:

oj tak :) Daissy zazdrośnica pogoniła Pan Kota dzień wcześniej z pokoju Emilka wyrywając mu kilka kłaczków. Aby nie ryzykowac ponownie spotkania na linii ognia Emil przeniósł się do pokoju Anetki gdzie urzęduje nasz Mohito a Pani Anetka z Mentoskiem ...Dolarkiem ...i Kotem Mruuu okupują duży pokój :):):) Daissy jak na królową przystało do dyspozycji ma cały pokój Emila i ogromne łóżko :lol:

joanka40 napisał(a):
No to chyba mamy miłość :loveu:.

oj mamy mamy :) Emil nie odstępuje naszego Pana Kota na krok :) twierdzi że to najcudowniejszy puchaty ogon na świecie :):):) ;)

Posted

Anetka ma problem z podaniem kociakowi antybiotyku. Mam nadzieję że jednak się uda. Ubranko niestety całe przemokło i w tej chwili jest w kolorze czerwono - żółtym. Jutro wizyta i kontrola. Mam nadzieję że nic złego się nie dzieje.