Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 857
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Uzupełniłam w rozliczeniu wpłaty, i tak:

[FONT=Calibri]GLUCHYPIES - 10 zł (3/12), [/FONT][FONT=Calibri]Kinga z FB – 20 zł, (4/12),
[/FONT][FONT=Calibri]gluchypies - 526 zł - z bazarku z obrączkami - (3/12),
ANIA68 - 86,23 zł - z bazarku - (3/12),

Pięknie dziękuję !!!
[/FONT]
[FONT=Times New Roman][/FONT]

Łacznie Bafi ma 1.318 zł.

Czekam jeszcze na wpłatę od Dogo07, bo robiła bazarek cegiełkowy, ale pisała do mnie, ze nie ma jeszcze 2 wpłat.......
[FONT=Times New Roman][/FONT][FONT=Calibri] [/FONT]

Posted

[quote name='ania68']Z tego bazarku: http://www.dogomania.pl/forum/threads/248791-ROZLICZAM-!!!-Torebki-i-książki-Szybki-bazarek-dla-Grafiego-i-Bafiego-do-24-XI-2013?p=21549384#post21549384 przelałam kwotę : 86.23 zł.:)
Pieniądze już na koncie (ten sam bank) proszę o potwierdzenie na wątku bazarku :)

MALWO, pieniądze już na koncie (ten sam bank) proszę o potwierdzenie na wątku bazarku, bardzo proszę :)

Posted

[quote name='gluchypies']Uzupełniłam finanse Bafiego na FB.[/QUOTE]

Dziękuję !

[quote name='ania68']MALWO, pieniądze już na koncie (ten sam bank) proszę o potwierdzenie na wątku bazarku, bardzo proszę :)[/QUOTE]

JUz u mnie, potwierdziłam na bazarku !

Posted

w końcu jestem na dogo! :) a tu tyle się dzieje, Bafik bogaty ;) żeby tylko ktoś zadzwonił, takie straszne wichury...jemu i Grafiemu się udało, a reszta marznie w dziurawych budach. Pomyślcie o tych tysiącach w Wojtyszkach, które śpią na łące pod gołym niebem....

Posted

[quote name='Till']w końcu jestem na dogo! :) a tu tyle się dzieje, Bafik bogaty ;) żeby tylko ktoś zadzwonił, takie straszne wichury...jemu i Grafiemu się udało, a reszta marznie w dziurawych budach. Pomyślcie o tych tysiącach w Wojtyszkach, które śpią na łące pod gołym niebem....[/QUOTE]

Jak sobie siedzę tak w ciepełku i pomyślę o tych biednych psiakach to od razu smutno się robi :(

Posted

zaglądam do Bafiego, u niego wszystko dobrze, Angelika mówi, że to taki fajny kudłacz, tylko czemu nikt nie dzwoni? może trzeba zrobić wyróżnienie ogłoszeń?

Posted

[quote name='ania68']Malwo, 6.12. przelałam 20 zł. od monika083 ( 10 zł. Bafiego i 10 zł. dla Grafiego) czy dotarły?[/QUOTE]

Malwo, proszę odpowiedz w końcu na moje pytanie... monika083 przelała te pieniądze do mnie przez pomyłkę, bardzo prosiła abym je przekazała Tobie. Co mam jej powiedzieć? W tej chwili wygląda to tak jakbym tych pieniędzy nie przesłała.

Posted

[quote name='ania68']Malwo, proszę odpowiedz w końcu na moje pytanie... monika083 przelała te pieniądze do mnie przez pomyłkę, bardzo prosiła abym je przekazała Tobie. Co mam jej powiedzieć? W tej chwili wygląda to tak jakbym tych pieniędzy nie przesłała.[/QUOTE]

Przesłałaś, i bardzo dziękuję !

Niestety jestem chora drugi tydzień, i niewiele ostatnio ogarniam.

Dzisiaj uzupełniam finanse Bafika, jutro zrobię to samo na wątku Grafiego.

monika083 - 10 zł (06/12),
Dorota Ch. z FB - 10 zł (08/12),
zozola77 - 5 zł (10/12),

Za wpłaty pięknie dziękuję !

Posted

Proszę, by osoby, które wpłacają do mnie jakiekolwiek pieniadze na psiaki pisały w tytule:

"dla bezdomnego psa...........od...........",

bez podawania za co, który miesiąc, informacji, ze chodzi o deklaracje, bazarek itp.

Posted

[quote name='MALWA']Przesłałaś, i bardzo dziękuję !

Niestety jestem chora drugi tydzień, i niewiele ostatnio ogarniam.

Dzisiaj uzupełniam finanse Bafika, jutro zrobię to samo na wątku Grafiego.

monika083 - 10 zł (06/12),
Dorota Ch. z FB - 10 zł (08/12),
zozola77 - 5 zł (10/12),

Za wpłaty pięknie dziękuję ![/QUOTE]

Pięknie dziękuję :)
Zdrowiej nam zatem szybciutko bo jesteś tu wszystkim bardzo potrzebna :)

Posted

[quote name='Maciek777']Zaglądam od czasu do czasu i do teraz myślałem, że Bafi w schronie jeszcze siedzi:shake: A tu jest już w hotelu:)
Bafi jest bogatszy ode mnie:D[/QUOTE]

No Bafik już trochę jest w hoteliku i się rozkręca :) Przydałby mu się domek szybko, żeby tę jego fortunę na inne psiaki przeznaczyć hihi ;)

Posted

zaglądam do Bafika, zapytajcie swoje ciocie, babcie, wujków, dziadków, fajnych sąsiadów czy nie chcą Bafika, lub Grafika to takie fajne psiny :) niekonfliktowe, bezproblemowe tylko brać żeby Święta spędziły w ciepłych domach!