Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 857
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

u Bafika dobrze, sierść troszkę lepiej, ale napewno przydałaby się mu kąpiel i porządne wyczesanie już po kąpieli, ale zimno i w takich warunkach nie ma szans. Dobrze, że się nie rozbrykał w negatywnym znaczeniu i dalej to ułożony, grzeczny psiak :)

Posted

Z rozliczenia Bafika wyniak, ze opłaciłam jego hotel z alistopad, dojazd na kastrację oraz leki.

Nie ujęlam jeszcze wpłat od 24.11.

Postaram się zrobię to wieczorem.

Posted

[quote name='Till']ale teraz tak sobie myślę, że to chyba nie on bo Bafi już na wiosnę był u pały[/QUOTE]
Ty tylko sie przyjrzyj czy to moze byc Bafi, najprawdopodobniej na stronie psy umieszcza sam hycel, a ci z Zawiercia to nie P. z Ol. to cwaniacy kuci na cztery lapy. Jestes pewna ze pies byl dodany na strone w dniu lub zaraz po wylapaniu? najwazniejsze ze sztuki sie zgadzaja z zgloszeniami a w aparacie jest kupa zdjec z roznych gmin. Czy pies jest po kastracji, jesli nie placimy za kompleksowe usugi weta, domyslam sie ze Bafi jest u missieek, bede kombinowac dalej. doszlam chyba do takiefo wniosku ze psy ktore jada do Szczytow jada dalej do Wojtyszek, naprawde potrzebuje waszej pomocy i kilku oczu do porownania ze pies na stronie gminy to ten sam co w Ol. data sie nie kierujcie.

Posted

Mam wpłaty dla Bafika:

- gluchypies z bazarku 452 zł (25.11.),
- gluchypies z bazarku 80 zł (26/11),
- gosiaczek1984 - 10 zł (28/11),
- MDK8 - 5 ZŁ (29.11.), kARILKA - 15 ZŁ (29.11.),
- GOSIACZEK1984 - 10 ZŁ (2/12/),
- Joanna Sz. z FB - 30 zł (2.12.),

Pięknie dziękuję za wpłaty !

Posted (edited)

Wlasnie widze w rozliczeniu ,ze sie sama zagubilam,wplacilam w pazdzierniku za pazdziernik i listopad,w listopadzie znowu za listopad,a 2.12 to juz jest wplata za grudzien,he he zaczynam nie ogarniac tych stalych
Ps.juz wiem o co chodzi ta wplata 28.11 zostala zrobiona przeze mnie i to byla deklaracja za grudzien,a zapomnialam,ze mam ustawione zlecenie stale i kolejny przelew poszedl 1.12 ze zlecenia stalego za grudzien,ale oczywiscie te kwoty zostaja dla Bafiego,bede juz pamietac,ze mam ustawione zlecenie stale na Bafiego i ,zeby zmienic w zleceniu stalym z Majki na Grafiego

Edited by gosiaczek1984
Posted

[quote name='Ada-jeje']Ty tylko sie przyjrzyj czy to moze byc Bafi, najprawdopodobniej na stronie psy umieszcza sam hycel, a ci z Zawiercia to nie P. z Ol. to cwaniacy kuci na cztery lapy. Jestes pewna ze pies byl dodany na strone w dniu lub zaraz po wylapaniu? najwazniejsze ze sztuki sie zgadzaja z zgloszeniami a w aparacie jest kupa zdjec z roznych gmin. Czy pies jest po kastracji, jesli nie placimy za kompleksowe usugi weta, domyslam sie ze Bafi jest u missieek, bede kombinowac dalej. doszlam chyba do takiefo wniosku ze psy ktore jada do Szczytow jada dalej do Wojtyszek, naprawde potrzebuje waszej pomocy i kilku oczu do porownania ze pies na stronie gminy to ten sam co w Ol. data sie nie kierujcie.[/QUOTE]

ja wiem, ze oni kombinują jak mogą, też podkładają psy, zamieniają ale w tym przypadku jeśli ten został wyłapany później niż Bafi był już widziany w Olkuszu to chyba to nie moze być on