Yoana Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 Też zaglądam co u Chłopaka słychać :lol: Quote
ajw Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Chyba jakiś przestój jest w adopcjach, ja nie wiem... A cudny Bafik czeka i czeka ;) Quote
Marycha35 Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Przestój - wypad!!!!!!;) Bafciu, szukaj szukaj domku:) Quote
MALWA Posted December 30, 2013 Author Posted December 30, 2013 Wklejam e-maila od Angeliki z 25.12.13r. : " w załączniku paragon za szczepienie na wściekliznę Bafiego 25 zł - płatne bezpośrednio do weterynarza". Sprawdze konto Bafika i uuzpełnie później wpłaty i wydatki. Quote
MALWA Posted December 30, 2013 Author Posted December 30, 2013 Mam wpłaty od: WIGA 30 zł za I, II, III.2014r. (23/12), mdk8 - 5 zł (27/12). Za wpłaty pięknie dziękuję. Dzisiaj robię przelew 25 zł za szczepienie na wściekliznę. Obecnie Bafi ma 1.125,08 zł. Quote
Till Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 Baficzku wszystkiego dobrego w Nowym Roku! obyś znalazł cudowny domek!:) Wszystkiego dobrego dla Was odwiedzających naszych podopiecznych i wspomagających ich, oby Nowy Rok obfitował w dobre domki, mało potrzebujących i dużo pomagających!:loveu: Quote
Marycha35 Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 Dziękóweczka:):):) I dla Ciebie i Innych samej pomyślności, a dla ogonków tylko takich legowisk;)... Quote
Marta72 Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 poleciała grudniowa składka dla Bafika 10zł dobrego roku Bafik!!!! Quote
Panna Marple Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 Poleciała stała dla Bafisia do czerwca włącznie (180zł):lol: Quote
ajw Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 Wszystkiego dobrego w Nowym Roku! I oczywiście domku dla Bafiego :loveu: Quote
MALWA Posted January 1, 2014 Author Posted January 1, 2014 Pięknie Kochane dziękuję, i wszystkim życzę Szczęśliwego Noego Roku, a przede wszystkim, byśmy miały więcej siły i wytrwałosci do pomagania i jednocześnie mniej potrzebujących ! Quote
MALWA Posted January 3, 2014 Author Posted January 3, 2014 Dziewczyny, przepraszam, że tym razem nie będę pisała o Bafim, ale przyszłam błagać o pomoc dla Azira z tego wątku: http://www.dogomania.pl/forum/threads/244894-AZIR-Dziadzio-Staruszeczek-gorzej-ze-mną Azir ma 15 lat, chore serce, stawy, od kilku tygodni leży, nie wstaje, siadły mu tylne łapki, teraz juz choć sam sika, ale był czas, kiedy Angelika (u której jest również Bafi) musiała go odsikiwać tj. wyciskać. Jestem w rozpaczy, bo to co mam dla Azira na niewiele starczy: Azir ma deklaarcje stałe na 120 zł............. Koszt jego miesięcznego utrzymania : - leki - kilkadziesiąt złotych, - podkłady 30 zł, - karma 170 zł, - hotel 400 zł. Co miesiąc potrzebuję dla Azira około 650 - 700 zł. Nie mam tych pieniędzy, bo deklaracji tak jak pisałam mam 120 zł, na ile to starczy? Mam wpłaty, które jeszcze nie podliczyłam, ale z tego co wpłynęło w ostatnich dniach Azira ma około 250 zł, do tego stałe deklaracje, to w styczniu będzie miał 370 zł, z tego kupię karmę i zostaje mi 200 zł. To starczy na leki i podkłady, i może zostanie z 50 zł....oznacza to tyle, ze w styczniu nie zapłacę za hotel, bo nie będę miała z czego.............. Przepraszam, ale nie wiem co robić, proszę o pomoc.................. Pomyślałam, ze tu może ktoś pomoże, bo Bafi zebrał tyle pieniążków, ze może ktoś z tu obecnych mógłby dla Azirka zrobić jakiś bazarek lub podrzucić grosz............. Quote
Till Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 ma noworoczne zdjęcia Bafiego, podobnie jak Grafi chłopak wygląda lepiej i też lub śpiewać ;) Quote
Till Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 zdjecia są naprawdę fajne, czy ta osoba, która robiła ogłoszenia Bafiemu może dorzucić je do ogłoszeń? Quote
gluchypies Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 Super zdjęcia, zaraz je wrzucę na wydarzenie Bafika na FB :) Quote
Till Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 gluchypies napisał(a):Super zdjęcia, zaraz je wrzucę na wydarzenie Bafika na FB :) dzieki Ci, a wiesz moze kto robił dla niego ogłoszenia bo ja zapomniałam :oops: Quote
gluchypies Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 Till napisał(a):dzieki Ci, a wiesz moze kto robił dla niego ogłoszenia bo ja zapomniałam :oops: O ludzie, nie mam pojęcia... W ogłoszeniach na razie nie siedzę i nie kontroluję takich rzeczy... Może Malwa wie? Jeśli nie ma ogłoszeń, to ja mogę zrobić ;) Quote
zozola77 Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 jeśli dobrze kojarze to AgusiaP robiła mu ogłoszenia... a Bafiozo fajnisty ;) Quote
MALWA Posted January 3, 2014 Author Posted January 3, 2014 Śliczne zdjęcia! A ogłoszenia robiła AgusiaP. Quote
MALWA Posted January 3, 2014 Author Posted January 3, 2014 MALWA napisał(a):Dziewczyny, przepraszam, że tym razem nie będę pisała o Bafim, ale przyszłam błagać o pomoc dla Azira z tego wątku: http://www.dogomania.pl/forum/threads/244894-AZIR-Dziadzio-Staruszeczek-gorzej-ze-mną Azir ma 15 lat, chore serce, stawy, od kilku tygodni leży, nie wstaje, siadły mu tylne łapki, teraz juz choć sam sika, ale był czas, kiedy Angelika (u której jest również Bafi) musiała go odsikiwać tj. wyciskać. Jestem w rozpaczy, bo to co mam dla Azira na niewiele starczy: Azir ma deklaarcje stałe na 120 zł............. Koszt jego miesięcznego utrzymania : - leki - kilkadziesiąt złotych, - podkłady 30 zł, - karma 170 zł, - hotel 400 zł. Co miesiąc potrzebuję dla Azira około 650 - 700 zł. Nie mam tych pieniędzy, bo deklaracji tak jak pisałam mam 120 zł, na ile to starczy? Mam wpłaty, które jeszcze nie podliczyłam, ale z tego co wpłynęło w ostatnich dniach Azira ma około 250 zł, do tego stałe deklaracje, to w styczniu będzie miał 370 zł, z tego kupię karmę i zostaje mi 200 zł. To starczy na leki i podkłady, i może zostanie z 50 zł....oznacza to tyle, ze w styczniu nie zapłacę za hotel, bo nie będę miała z czego.............. Przepraszam, ale nie wiem co robić, proszę o pomoc.................. Pomyślałam, ze tu może ktoś pomoże, bo Bafi zebrał tyle pieniążków, ze może ktoś z tu obecnych mógłby dla Azirka zrobić jakiś bazarek lub podrzucić grosz............. Przypomnę sie z prośbą o pomoc dla Azirka................ Quote
MALWA Posted January 3, 2014 Author Posted January 3, 2014 Zapraszam na bazarek dla Azira olkuszaka: http://www.dogomania.pl/forum/threads/249944-PSIE-KSIĄŻKI-NA-POTRZEBY-AZIRA-Z-OLKUSZA-do-15-01-godz-22-00?p=21722122#post21722122 Quote
Recommended Posts