Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 857
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wklejam e-maila od Angeliki z 25.12.13r. :

" w załączniku paragon za szczepienie na wściekliznę Bafiego 25 zł - płatne bezpośrednio do weterynarza".

Sprawdze konto Bafika i uuzpełnie później wpłaty i wydatki.

Posted

Mam wpłaty od:

WIGA 30 zł za I, II, III.2014r. (23/12),
mdk8 - 5 zł (27/12).

Za wpłaty pięknie dziękuję.

Dzisiaj robię przelew 25 zł za szczepienie na wściekliznę.

Obecnie Bafi ma 1.125,08 zł.

Posted

Baficzku wszystkiego dobrego w Nowym Roku! obyś znalazł cudowny domek!:) Wszystkiego dobrego dla Was odwiedzających naszych podopiecznych i wspomagających ich, oby Nowy Rok obfitował w dobre domki, mało potrzebujących i dużo pomagających!:loveu:

Posted

Pięknie Kochane dziękuję, i wszystkim życzę Szczęśliwego Noego Roku, a przede wszystkim, byśmy miały więcej siły i wytrwałosci do pomagania i jednocześnie mniej potrzebujących !

Posted

Dziewczyny, przepraszam, że tym razem nie będę pisała o Bafim, ale przyszłam błagać o pomoc dla Azira z tego wątku:

http://www.dogomania.pl/forum/threads/244894-AZIR-Dziadzio-Staruszeczek-gorzej-ze-mną

Azir ma 15 lat, chore serce, stawy, od kilku tygodni leży, nie wstaje, siadły mu tylne łapki, teraz juz choć sam sika, ale był czas, kiedy Angelika (u której jest również Bafi) musiała go odsikiwać tj. wyciskać.

Jestem w rozpaczy, bo to co mam dla Azira na niewiele starczy:

Azir ma deklaarcje stałe na 120 zł.............

Koszt jego miesięcznego utrzymania :

- leki - kilkadziesiąt złotych,
- podkłady 30 zł,
- karma 170 zł,
- hotel 400 zł.

Co miesiąc potrzebuję dla Azira około 650 - 700 zł. Nie mam tych pieniędzy, bo deklaracji tak jak pisałam mam 120 zł, na ile to starczy?

Mam wpłaty, które jeszcze nie podliczyłam, ale z tego co wpłynęło w ostatnich dniach Azira ma około 250 zł, do tego stałe deklaracje, to w styczniu będzie miał 370 zł, z tego kupię karmę i zostaje mi 200 zł.

To starczy na leki i podkłady, i może zostanie z 50 zł....oznacza to tyle, ze w styczniu nie zapłacę za hotel, bo nie będę miała z czego..............

Przepraszam, ale nie wiem co robić, proszę o pomoc..................

Pomyślałam, ze tu może ktoś pomoże, bo Bafi zebrał tyle pieniążków, ze może ktoś z tu obecnych mógłby dla Azirka zrobić jakiś bazarek lub podrzucić grosz.............

Posted

gluchypies napisał(a):
Super zdjęcia, zaraz je wrzucę na wydarzenie Bafika na FB :)

dzieki Ci, a wiesz moze kto robił dla niego ogłoszenia bo ja zapomniałam :oops:

Posted

Till napisał(a):
dzieki Ci, a wiesz moze kto robił dla niego ogłoszenia bo ja zapomniałam :oops:

O ludzie, nie mam pojęcia... W ogłoszeniach na razie nie siedzę i nie kontroluję takich rzeczy... Może Malwa wie? Jeśli nie ma ogłoszeń, to ja mogę zrobić ;)

Posted

MALWA napisał(a):
Dziewczyny, przepraszam, że tym razem nie będę pisała o Bafim, ale przyszłam błagać o pomoc dla Azira z tego wątku:

http://www.dogomania.pl/forum/threads/244894-AZIR-Dziadzio-Staruszeczek-gorzej-ze-mną

Azir ma 15 lat, chore serce, stawy, od kilku tygodni leży, nie wstaje, siadły mu tylne łapki, teraz juz choć sam sika, ale był czas, kiedy Angelika (u której jest również Bafi) musiała go odsikiwać tj. wyciskać.

Jestem w rozpaczy, bo to co mam dla Azira na niewiele starczy:

Azir ma deklaarcje stałe na 120 zł.............

Koszt jego miesięcznego utrzymania :

- leki - kilkadziesiąt złotych,
- podkłady 30 zł,
- karma 170 zł,
- hotel 400 zł.

Co miesiąc potrzebuję dla Azira około 650 - 700 zł. Nie mam tych pieniędzy, bo deklaracji tak jak pisałam mam 120 zł, na ile to starczy?

Mam wpłaty, które jeszcze nie podliczyłam, ale z tego co wpłynęło w ostatnich dniach Azira ma około 250 zł, do tego stałe deklaracje, to w styczniu będzie miał 370 zł, z tego kupię karmę i zostaje mi 200 zł.

To starczy na leki i podkłady, i może zostanie z 50 zł....oznacza to tyle, ze w styczniu nie zapłacę za hotel, bo nie będę miała z czego..............

Przepraszam, ale nie wiem co robić, proszę o pomoc..................

Pomyślałam, ze tu może ktoś pomoże, bo Bafi zebrał tyle pieniążków, ze może ktoś z tu obecnych mógłby dla Azirka zrobić jakiś bazarek lub podrzucić grosz.............

Przypomnę sie z prośbą o pomoc dla Azirka................