Ayame Nishijima Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 Szkoda, ze to nie od tego biedaka zależy. Ale przecież kiedys musi się to zmienić. Trzymam kciuki za chłopaka :) Quote
AgusiaP Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Dziewczynki dostałam dwie godzinki temu takie zapytanie na maila o Bafika ;) Witam!Chciałabym zadać Pani kilka pytań o pieska Bafiego. Jaki jest jego stosunek do innych zwierząt?Jaka jest wielkość tego pieska?Czy może zostawać w domu sam chodzi mi o czystość i niszczenie (ok.3-4 h byłby sam ponieważ pracuję zawodowo)?Gdzie pies obecnie przebywa?(ja mieszkam w Krakowie).Z góry dziękuję za odpowiedź,pozdrawiam. Ewa podaje maila pani Ewy [email protected] ;) Quote
Marycha35 Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 Oooo, może cosik się fajocha szykuje:):):):):) Quote
Yoana Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 Może coś dobrego z tego wyniknie :lol: Trzymam kciuki :kciuki: Quote
Marycha35 Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 Trzymaj, w kupce siła:);):) Dom dla Bafika wskazany jak jasna cholera!!!:) Quote
MALWA Posted January 14, 2014 Author Posted January 14, 2014 AgusiaP napisał(a):Dziewczynki dostałam dwie godzinki temu takie zapytanie na maila o Bafika ;) Witam!Chciałabym zadać Pani kilka pytań o pieska Bafiego. Jaki jest jego stosunek do innych zwierząt?Jaka jest wielkość tego pieska?Czy może zostawać w domu sam chodzi mi o czystość i niszczenie (ok.3-4 h byłby sam ponieważ pracuję zawodowo)?Gdzie pies obecnie przebywa?(ja mieszkam w Krakowie).Z góry dziękuję za odpowiedź,pozdrawiam. Ewa podaje maila pani Ewy [email protected] ;) Najwięcej o Bafim wie Angelika, bo to u niej jest w hoteliku. NIkt tej Pani nie odpisze, bo żadna z nas nie zna psa, i nawet go nie widziała (oprócz zdjęć). Angelika nie wchodzi na dogo, to i nie odpisze. W ogłoszeniach kontakt jest na hotelik, wystarczy sobie zadzwonić , a jeśli nie mozna dzwonić, to trzeba napisać do hoteliku. Ja tylko prowadze finanse psa, rzadko tu wchodzę, wieści o nim nie mam. Quote
kodi Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 witam piszę w imieniu MALWY ... Till napisała do pani w niedzielę ale nie ma odpowiedzi ... Quote
MALWA Posted January 14, 2014 Author Posted January 14, 2014 kodi napisał(a):witam piszę w imieniu MALWY ... Till napisała do pani w niedzielę ale nie ma odpowiedzi ... Dzięki, ze przekazałaś moją informację z sms........... AgusiaP napisał(a):Dziewczynki dostałam dwie godzinki temu takie zapytanie na maila o Bafika ;) Witam!Chciałabym zadać Pani kilka pytań o pieska Bafiego. Jaki jest jego stosunek do innych zwierząt?Jaka jest wielkość tego pieska?Czy może zostawać w domu sam chodzi mi o czystość i niszczenie (ok.3-4 h byłby sam ponieważ pracuję zawodowo)?Gdzie pies obecnie przebywa?(ja mieszkam w Krakowie).Z góry dziękuję za odpowiedź,pozdrawiam. Ewa podaje maila pani Ewy [email protected] ;) A teraz precyzuję: Till odpisała w niedzielę tej Pani, bo otrzymała informację z zapytaniem na e-maila. Pani nie odpisała. Dzisiaj Till nie sprawdzi poczty, bo nie ma do niej dostępu. Internet będzie miała dopiero jutro. Tak jak pisałam wcześniej......szkoda, że Pani nei zadzwoniła bezpośrednio do hoteliku, takie pisanie nie zawsze ma sens, bo niestety długo trwa.....ale trzeba być dobrej myśli, Bafik jest pod Krakowem, Pani z KRakowa, może coś z tego będzie ? Quote
zozola77 Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 no to czekamy czy sie coś wyklaruje... Quote
MALWA Posted January 14, 2014 Author Posted January 14, 2014 Czekamy na dobre wieści................ Quote
MALWA Posted January 14, 2014 Author Posted January 14, 2014 Mam sms od Till, i napisała, ze ma kontakt z Panią, umówią się na spotkanie. Jeśli Bafi zachowuje w domu czystość, i zaakceptuje biegającą po mieszkaniu świnkę morską, to Pani go che. Świnka morska - ?????????????? Quote
Marycha35 Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 Ups!!!! A wpadki z czystością jak coś raz raz można naprawić. Trzeba ten domek sprawdzić:) Quote
gluchypies Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 MALWA napisał(a):Mam sms od Till, i napisała, ze ma kontakt z Panią, umówią się na spotkanie. Jeśli Bafi zachowuje w domu czystość, i zaakceptuje biegającą po mieszkaniu świnkę morską, to Pani go che. Świnka morska - ?????????????? No to ciekawe, jak będzie na spotkaniu. Rozumiem, że Pani będzie podpisywać umowę adopcyjną? A co do świnki to nie wiem... Zależy od psa... Moja Czara długo czyhała na mieszkające w terrarium odkrytym od góry żółwie stepowe... Wskakiwała na szafkę na której było terrarium i wkładała łeb do środka. Musiałam ją najpierw izolować od żółwi. Wyglądała jakby chciała je zjeść............. Quote
Martika&Aischa Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 z bazarku dla Bafisia mamy 213 zł 53 gr :) bardzo proszę o podanie nr konta do wpłat a jak pieniążki dolecą o potwierdzenie na bazarku :) Dziękuję :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/249252-KONIEC-)-Ostatnia-Edycja-!!!-wszystko-w-KT-)-09-12-18-00 Quote
Ayame Nishijima Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 Świnka morska... Sam z siebie pies będzie ją gonił, chocby z ciekawości. Poza tym przeciez będzie chciał sprawdzić nowy teren. To będzie trudne powitanie, ale trzymam kciuki. Dziewczyny, zadbajcie o zapoznanie zwierzaków... Szkod b byo zeby ciekawośc psa została źle odebrana i szansa na dom przepadła... Bafi! Powodzenia! Quote
AgusiaP Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 MALWA napisał(a):Dzięki, ze przekazałaś moją informację z sms........... A teraz precyzuję: Till odpisała w niedzielę tej Pani, bo otrzymała informację z zapytaniem na e-maila. Pani nie odpisała. Dzisiaj Till nie sprawdzi poczty, bo nie ma do niej dostępu. Internet będzie miała dopiero jutro. Tak jak pisałam wcześniej......szkoda, że Pani nei zadzwoniła bezpośrednio do hoteliku, takie pisanie nie zawsze ma sens, bo niestety długo trwa.....ale trzeba być dobrej myśli, Bafik jest pod Krakowem, Pani z KRakowa, może coś z tego będzie ? tak bo ja jej wysłała maila ;) Quote
mdk8 Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 pies i świnka morska źle mi się kojarzą. w zeszłym roku gdzieś czytałam,że pies wrócił z adopcji bo zagryzł świnkę.:shake: Quote
MALWA Posted January 14, 2014 Author Posted January 14, 2014 U Angeliki jest wiele kotów, część mieszka w domu, i psy mają z nimi kontakt.........tak sobie myslę, ze skoro Bafi zna kota, to może i świnkę zaakceptuje? Quote
MALWA Posted January 14, 2014 Author Posted January 14, 2014 [quote name='Martika@Aischa']z bazarku dla Bafisia mamy 213 zł 53 gr :) bardzo proszę o podanie nr konta do wpłat a jak pieniążki dolecą o potwierdzenie na bazarku :) Dziękuję :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/249252-KONIEC-)-Ostatnia-Edycja-!!!-wszystko-w-KT-)-09-12-18-00 Pięknie dziękuję! Zaraz podsyłam. Quote
Ayame Nishijima Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 (edited) Nie musi tak być. Moja suka goni koty (wdomu nie mam żadnych innych zwierząt, więc dla niej wszystkie są dziwne), poleci też za sarną, bażantem... A jak przyniosłam do domu szczura, to po 10 minutach wiedziała czego oczekuję. Szczur łaził po podłodze, a pies uważał, zeby nie nadepnąć. Oczywiście wcześniej było niuchanie: najpierw na wymuszony dystans, a kiedy emocje opadły, psi nos ruszał się z jednej strony, milimetro od niego z drugiej szczurze wąsiki. (przekomiczny obazek). Był jeszcze liz przez cała długość trzytygodniowego szczurzatka, a później już nie musiałam pilnować. Jeśli zapoznanie odbywa się na ustalonych przez czowieka zasadach, to później wszystko jest możliwe. Edited January 14, 2014 by Ayame Nishijima Quote
MALWA Posted January 14, 2014 Author Posted January 14, 2014 Na razie tylko "gdybamy", a wszystko będzie jasne dopiero na wizycie........... Quote
Recommended Posts