Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 857
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam wpłaty:

kontaktogloszenia - 20 zł (17/12),
Dogo07 - 145 zł (17/12), z bazarku cegiełkowego.

Obecnie Bafi ma 1.508,08 zł.

Dzisiaj wieczorem robię przelew do Angeliki za hotel za grudzień (403 zł ), bo chcę, by pieniądze miała jeszcze przed świętami. Później są wolne dni, banki różnie pracują, i nie chce tej kwestii zostawiać na ostatnią chwilę.

Rozmawiałam z Angeliką, i wiem, ze w najbliższym wolnym terminie, kiedy będzie jechała do weta, chce zabrac Bafiego do zaszczepienia przeciw wściekliźnie.

Posted

[quote name='Marta72']poprosze nr konta bo zalegam z ratą grudniową:)

Dziękuję, zaraz prześlę.

Mam wpłatę od ASTRA126 -10 zł, pięknie dziękuję !

18.12.13 r. przelałam do hoteliku 403 zł za opłatę hotelową za grudzień (31 dni).

Obecnie Bafi ma 1.115,08 zł.

Posted

a ja tak tylko chciałam zapytać czy ktoś z osób tu pojawiających się mieszka moze w okolicach Skoczowa? i jeszcze jedno pytanie, czy ktoś mógłby za tydzień pomóc w transporcie pieska zabranego przed wczoraj z O. ? będzie potrzebny transport na trasie Gołcza-Skoczów lub Chrzanów- Skoczów

Posted

Bafi juz po szczepieniu na wściekliznę, u niego wszystko dobrze. To bardzo grzeczny piesek, ładnie chodzi na smyczy, nadaje się dla osoby również w średnim i starszym wieku bo nie ciagnie i nie szaleje. Niestety nikt nie dzwoni o niego, nawet jednego telefonu nie było....