Martika&Aischa Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 W sobotę jedziemy w odwiedziny do Soni :) jak mnie nie zje to będą zdjęcia ;) Musimy zawiezc Pani Ani karmę dla dziewczyny. Myślę aby kupic suche bo Sonia właśnie suchą karmę je przede wszystkim. Sprawdzałam w Auchan Sosnowiec karmę poleconą na wątku ale niestety u nas tylko w 1kg opakowaniu a cena 9 zł 90 gr. To dosyc drogo :( Pani Ania kupuje po prostu chapi. Myślę też o zakupie kilku puszeczek. Quote
anica Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 [quote name='Martika@Aischa']Ruda złośnica pozdrawia Wszystkie ciocie ;) .... Sońieczka wypiękniała, prawda;) .. staram się omijać takie karmy jak czapi czy pedigri.... nasłuchałam (naczytałam się ,trochę złego) a nie lepiej jest kupić za przeznaczoną kwotę lepszej karmy na wagę w sklepie zoologicznym?.... Quote
wiewoira Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 anica napisał(a):.... Sońieczka wypiękniała, prawda;) .. staram się omijać takie karmy jak czapi czy pedigri.... nasłuchałam (naczytałam się ,trochę złego) a nie lepiej jest kupić za przeznaczoną kwotę lepszej karmy na wagę w sklepie zoologicznym?.... Też tak myśle w końcu pomagać mamy a nie szkodzić Quote
Beatkaa Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Martunia to czekamy na zdjęcia, w razie czego możesz mi słać to ja wstawię :) Quote
Marycha35 Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Dziękóweczka Dziewczynki za odzew u suni z padaczką:) Quote
Martika&Aischa Posted November 4, 2013 Author Posted November 4, 2013 Beatkaa napisał(a):Martunia to czekamy na zdjęcia, w razie czego możesz mi słać to ja wstawię :) Beaciu dziękuję :loveu: Quote
Martika&Aischa Posted November 4, 2013 Author Posted November 4, 2013 anica napisał(a):.... Sońieczka wypiękniała, prawda;) .. staram się omijać takie karmy jak czapi czy pedigri.... nasłuchałam (naczytałam się ,trochę złego) a nie lepiej jest kupić za przeznaczoną kwotę lepszej karmy na wagę w sklepie zoologicznym?.... ciocia anica masz rację :) zakupię Soni karmę w sklepie zoologicznym :) najważniejsze zdrówko :):):) na nim nie ma co oszczędzac :) Quote
ewu Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 joanka40 napisał(a):Zaglądam do ślicznej pannicy. Ja też:):):):) Quote
inka33 Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Wredotka, jak się masz? Pewnie wyśmienicie... :cool3: Neruś, jak się masz...? :calus: Quote
Martika&Aischa Posted November 5, 2013 Author Posted November 5, 2013 inka33 napisał(a):Wredotka, jak się masz? Pewnie wyśmienicie... :cool3: Neruś, jak się masz...? :calus: z pewnością wyśmienicie się bawi ;) w sobotę odwiedzimy naszą złośnice ;) Quote
wiewoira Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Ja tu bede mowić Soni że zołza że wredota a moja pannica okazuje sie też zołziną a zawsze dobrze jej było... ech Sonieczko jak już wszystkie złe rzeczy zapomnisz i bedziesz pewna przyszłości to z zołzy aniołkiem sie staniesz :) Buziaki dla psiaczków :buzi: Quote
Martika&Aischa Posted November 5, 2013 Author Posted November 5, 2013 wiewoira napisał(a):Ja tu bede mowić Soni że zołza że wredota a moja pannica okazuje sie też zołziną a zawsze dobrze jej było... ech Sonieczko jak już wszystkie złe rzeczy zapomnisz i bedziesz pewna przyszłości to z zołzy aniołkiem sie staniesz :) Buziaki dla psiaczków :buzi: ciocia obyś miała rację ;) Quote
anica Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Martika@Aischa napisał(a):ciocia obyś miała rację ;)... Marticzko, ja też w to wierzę!... przecież ci co znają życie z każdej strony( czyt. tej dobrej i tej złej ) dopiero naprawdę znają jego smak i potrafią, wszystko docenić;) Quote
Martika&Aischa Posted November 5, 2013 Author Posted November 5, 2013 anica napisał(a):... Marticzko, ja też w to wierzę!... przecież ci co znają życie z każdej strony( czyt. tej dobrej i tej złej ) dopiero naprawdę znają jego smak i potrafią, wszystko docenić;) anico kochana ten nasz diabeł wcielony naprawdę potrafi być aniołkiem :) są chwile kiedy Pani Ania nie może jej się nachwalić :):):):) Poza tym Sonia ta smutna i zrezygnowana dziś macha ogonkiem we wszystkie strony i wystawia brzuszek do głaskania :) Quote
Marycha35 Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 I to jest pycha wieść, brzusio do góry:):):) Quote
joanka40 Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Mnie też się wydaje, że metamorfoza Soni idzie w dobrą stronę i, że wszystko będzie dobrze. Sonia ma teraz zupełnie inne spojrzenie. Quote
joanka40 Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 Rozumiem, że brak wiadomości, to dobre wiadomości. Quote
Panna Marple Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 Czyli franca dziś łaskawa?:diabloti:Czyżby Dzień Miłosierdzia?:diabloti: Quote
Martika&Aischa Posted November 7, 2013 Author Posted November 7, 2013 W sobotę będzie relacja z wizyty ;) nie mogę się już doczekać spotkania z naszą zołzoliną ;) Quote
Kamila Proc Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 no to czekamy na weekendowa relacje Quote
Recommended Posts