Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

SMS to sie czyta, ja sie pytam ?

Kultura osobista tego wymaga....aby odpisać  :megagrin:

Odpisałem. Jak się ma Ajfona 9.0 to są właśnie takie opóźnienia. Ja mam poczciwą Nokię i szybko smsy przychodzą.  :ylsuper:

Posted

SMS to sie czyta, ja sie pytam ?

Kultura osobista tego wymaga....aby odpisać  :megagrin:

Odpisałem. Jak się ma Ajfona 9.0 to są właśnie takie opóźnienia. Ja mam poczciwą Nokię i szybko smsy przychodzą.  :ylsuper:

Posted

Sraty pierdaty  :hand:

Posted

Oko jest, troszkę tylko boli i proszę mi nie dokuczać :-). Trudna jestem w relacjach ja - lekarz. Wystarczy, że jutro znowu będę w Warszawie u laryngologa i na rentgenach więc i tak jestem już rozbita emocjonalnie.

Posted

To ja właśnie - jako ruda (choś wyblakła) wredota :diabloti: - złośliwie podokuczam:

może po wizycie u laryngologa wreszcie usłyszysz, co Ci mówimy i pójdziesz do okulisty...?! :mad:

Posted

Zdjęcia słodkie! Uwielbiam oglądać takie zaspane pyszczki :loveu:

Ewciu, dołączam się do grupy marudzących i proszę, żebyś pokazała się u lekarza z tym okiem. Jeśłi uszkodziłaś rogówkę, to trzeba szybko wdrożyć leczenie, bo jak ładnie zauważyl Twój TZ jak pójdziesz za późno, to już nic nie będzie można, a na pewno leczenie będzie trwało dłużej!

Posted

Zdjęcia słodkie! Uwielbiam oglądać takie zaspane pyszczki :loveu:

Ewciu, dołączam się do grupy marudzących i proszę, żebyś pokazała się u lekarza z tym okiem. Jeśłi uszkodziłaś rogówkę, to trzeba szybko wdrożyć leczenie, bo jak ładnie zauważyl Twój TZ jak pójdziesz za późno, to już nic nie będzie można, a na pewno leczenie będzie trwało dłużej!

Zacznijcie tłumaczenie o lekarzach od takiej operacji:

megafon.gif

może zadziała.

Posted

Psie puszki potrzebne?

pozwalam sobie odpowiedzieć : TAKKKKKK :D

U nas wszystko jest potrzebne. Nic się nie zmarnuje i wszystko się za szybko kończy. Jakiś dziwny ten DT prowadzi ta mestudio. 

Posted

Dziwny czy nie dziwny, ale psy żarłoczne są, a i dwa kocie tymczasy są mega chytre. Ten ostatnio znaleziony pod domem obgryza nawet chleb pozostawiony na blacie w folii. Wystarczy zapomnieć schować chlebek do chlebaka i pół można spisać na straty bo obgryza jak mysz. 

Ja to zawsze nazywam zimowym futrowaniem bo zwierzaki naprawdę głupieją jeśli chodzi o jedzenie przed zimą.

Prowadzę obserwację Bafinka w domu i za jakiś czas napiszę co o królewiczu sądzę. Wstępnie wiem, że pozostawiony w domu sam może zrobić cyrk niestety. Lubi używać zębów do niecnych celów, a i skakanie na drzwi jest mu bardzo dobrze znane...

Posted

Ewa jest chyba niereformowalna w temacie medycyna ....

ni prośbą, ni groźbą ..... :nonono2:

Dokładnie tak jest. To po babci :-). Kobiety w mojej rodzinie tak mają, no może ja jestem ostatnią z rodu z takim podejściem.

Posted

Kolejny kot w ogrodzie, usłyszał jego zawodzenie TZ jak szedł do samochodu i zadzwonił do mnie w drodze do pracy, że coś przeraźliwie miauczy. Poszłam połazić i owszem znalazłam - chyba kocurek, taki z 6 miesięcy, biało-rudy, wygłodzony. Nie wiem co się w tym roku dzieje. Koty do nas przychodzą tylko nocami poskubać chrupki i to dorosłe bo wiedzą, że psiaki często biegają. Kotek przyszedł do mnie i zaniosłam go do ogrzewanego domku, dałam jeść, trzeba wykastrować i spróbuję ogłaszać bo kot biało-rudy ma większe szanse niż bury. Nie jestem zadowolona, raczej przerażona.