Radek Posted January 23, 2020 Posted January 23, 2020 4 minuty temu, Aska7 napisał: No i po co się stresować : ) To się samo stresuje;) Quote
Radek Posted January 23, 2020 Posted January 23, 2020 Wszystkim trzymającym kciuki Gajulka przesyła uśmiech:) 2 1 Quote
Radek Posted January 23, 2020 Posted January 23, 2020 14 minut temu, Aska7 napisał: Przesyłam Gajulce i ja Lajki się Gajulce skończyły;) Quote
uxmal Posted January 23, 2020 Posted January 23, 2020 Przed chwilą, Radek napisał: Lajki się Gajulce skończyły;) Proszę bardzo 1 Quote
Nadziejka Posted January 24, 2020 Posted January 24, 2020 8 godzin temu, dwbem napisał: Uśmiech śliczny, odwzajemniam. I ja za Ciocia i ja 1 Quote
Tyśka) Posted January 27, 2020 Posted January 27, 2020 Rany julek, co za uśmiech Toż to zakochać się idzie! 1 Quote
Radek Posted January 29, 2020 Posted January 29, 2020 Dzisiaj dotarł do nas śnieg:) Gajulce jest to szczerze obojętne, ale dla mnie radocha jest. Szkoda tylko, że pewnie przez noc się roztopi. 2 Quote
Tyśka) Posted January 29, 2020 Posted January 29, 2020 O proszę, a podobno tylko dzieci cieszą się na śnieg ;) PS: Sama bym się ucieszyła, gdyby poprószyło. 2 Quote
Aska7 Posted January 30, 2020 Posted January 30, 2020 9 godzin temu, Tyś(ka) napisał: O proszę, a podobno tylko dzieci cieszą się na śnieg ;) PS: Sama bym się ucieszyła, gdyby poprószyło. Dobrze, dobrze. Ziemia potrzebuje wody. Quote
Tyśka) Posted January 30, 2020 Posted January 30, 2020 2 godziny temu, Aska7 napisał: Ziemia potrzebuje wody. Dlatego się będę cieszyć jak spadnie :) Quote
Aska7 Posted January 30, 2020 Posted January 30, 2020 Gajka się ze śniegiem komponuje. Kolorystycznie Quote
dwbem Posted January 30, 2020 Posted January 30, 2020 Niestety, wczoraj było grubo a dzisisj już ledwie resztki ale dobrze, że padało bo woda jest bardzo potrzebna ziemi. Quote
Radek Posted January 30, 2020 Posted January 30, 2020 14 godzin temu, Aska7 napisał: Dobrze, dobrze. Ziemia potrzebuje wody. I to bardzo. 8 godzin temu, Aska7 napisał: Gajka się ze śniegiem komponuje. Kolorystycznie Gdyby nie szelki byłaby prawie czarno-biała fotografia;) 5 godzin temu, dwbem napisał: Niestety, wczoraj było grubo a dzisisj już ledwie resztki ale dobrze, że padało bo woda jest bardzo potrzebna ziemi. U nas już niedługo po południu deszcz zmył resztki. Quote
Nadziejka Posted January 31, 2020 Posted January 31, 2020 pozdrawiamy Gajunie i Igusia napoewno cudne szalenstwa w sniegu byly u nas dalej nic ..czasem jeno chlapa ktore potem zamarza 1 Quote
Radek Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 Na poprzednim zdjęciu śnieg, a na dzisiejszym uśmiechnięta Gajulka w słońcu:) U nas (odpukać) wszystko w porządku. Gajulec w dobrej formie i wciąż burczy na Igusia. Trudno się małej mordce dziwić, bo Iguś jak to labrador bywa bardzo namolny;) 2 Quote
Nadziejka Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 1 godzinę temu, Radek napisał: Na poprzednim zdjęciu śnieg, a na dzisiejszym uśmiechnięta Gajulka w słońcu:) U nas (odpukać) wszystko w porządku. Gajulec w dobrej formie i wciąż burczy na Igusia. Trudno się małej mordce dziwić, bo Iguś jak to labrador bywa bardzo namolny;) Utulinkac ucalowac oczenka prosimy 1 Quote
Aska7 Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 Biedny Iguś. Dobrze, że żyje w nieświadomości, że jest żródłem wszystkich nieszczęść... 1 Quote
dwbem Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 Nic mu nie będzie, moja nieżyjąca już rottka wychowała średnią pinczerkę od szczeniaka, też nie raz na nią burczała i mimo obaw znajomych mimo wszystko jej nie zjadła bo jeszcze żyje. Quote
sue Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 17 godzin temu, Radek napisał: Na poprzednim zdjęciu śnieg, a na dzisiejszym uśmiechnięta Gajulka w słońcu:) U nas (odpukać) wszystko w porządku. Gajulec w dobrej formie i wciąż burczy na Igusia. Trudno się małej mordce dziwić, bo Iguś jak to labrador bywa bardzo namolny;) Ależ ona jest fajna Quote
Radek Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 16 godzin temu, Aska7 napisał: Dobrze, że żyje w nieświadomości, że jest żródłem wszystkich nieszczęść... Czasem Gajulka mu uświadamia:) 9 godzin temu, dwbem napisał: Nic mu nie będzie, moja nieżyjąca już rottka wychowała średnią pinczerkę od szczeniaka, też nie raz na nią burczała i mimo obaw znajomych mimo wszystko jej nie zjadła bo jeszcze żyje. Igusiowi na pewno nic nie będzie, ale Gajulec traci sporo nerwów na wychowywanie małego labradora. 9 godzin temu, sue napisał: Ależ ona jest fajna Mała mordka jest cudowna. Naprawdę:) Quote
TZmestudio Posted February 8, 2020 Posted February 8, 2020 A gdzie brykający Radek w śniegu? Może wtedy Gaja by wiedziała co się robi na śniegu :) Quote
Recommended Posts