ewikS Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 widzę, że Jantar dostaje sporo leków-poproszę info na pw które się kończą-widziałam milgamme-rozumiem, że ampułki? Quote
jolam Posted November 13, 2013 Author Posted November 13, 2013 ewikS napisał(a):widzę, że Jantar dostaje sporo leków-poproszę info na pw które się kończą-widziałam milgamme-rozumiem, że ampułki? spytam dokładnie i dam znać :-) Quote
paula_t Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 Jestem na zaproszenie, jednak jedyne co mogę zaproponować to ogłoszenia dla Jantarka:roll: Quote
dineh Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 Hope2 napisał(a):i ja też :) rozsyłam od Ciebie cioteczko bazarek ;) cioteczko jolam przy okazji też Hektora i Lejle bo zapomniałam którego obiecałam ;) Quote
Hope2 Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 dineh napisał(a):rozsyłam od Ciebie cioteczko bazarek ;) cioteczko jolam przy okazji też Hektora i Lejle bo zapomniałam którego obiecałam ;) czyli kolejna nocka zarwana? współczuję... Quote
dineh Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 Hope2 napisał(a):czyli kolejna nocka zarwana? współczuję... choroba mnie męczy a do tego dwa kolokwia jutro ;) Quote
Hope2 Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 dineh napisał(a):choroba mnie męczy a do tego dwa kolokwia jutro ;) czyli jutro od rana trzymamy kciuki :D Quote
WIGA Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 :thumbs:No to kciuki za studentkę i za psiaczka,żeby było tylko bardzo dobrze! Quote
jolam Posted November 14, 2013 Author Posted November 14, 2013 dineh napisał(a):rozsyłam od Ciebie cioteczko bazarek ;) cioteczko jolam przy okazji też Hektora i Lejle bo zapomniałam którego obiecałam ;) Dzięki :-) każdemu rozgłos się przyda Quote
dineh Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 jolam napisał(a):Dzięki :-) każdemu rozgłos się przyda wysłałam 180 zaproszeń więc liczę że coś z tego będzie ;) Quote
mdk8 Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 przybiegam na zaproszenie. Biedny psinek. Przydałby mu się jakiś domowy Dt . Pytałyscie u Dexterki ? Może ma miejsce? Kikou tez ma domowy tymczas tylko niewiadomo czy jest miejsce. I jeszcze do głowy przychodzi mi Amadorka i jej hotelik. Quote
jolam Posted November 14, 2013 Author Posted November 14, 2013 mdk8 napisał(a):przybiegam na zaproszenie. Biedny psinek. Przydałby mu się jakiś domowy Dt . Pytałyscie u Dexterki ? Może ma miejsce? Kikou tez ma domowy tymczas tylko niewiadomo czy jest miejsce. I jeszcze do głowy przychodzi mi Amadorka i jej hotelik. Spytam o miejsca u tych cioteczek. I jakby coś to przekażę info Fundacji Dar Serca bo oni są opiekunami Jantarka. Quote
maarit Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 Ja od dineh :) Na sobie przerabiałam porażenie nerwu twarzowego. Zespół suchego oka to od tego. Musiałam zaklejać na noc, bo powieka się nie domykała tak jak trzeba:roll: Tak że wszystkich przestrzegam na wszelki wypadek. Współczuję Ci piesku... Quote
kizimizi Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 jestem na zaproszenie. Niestety finansowo nie pomoge ale chetnie zajrze do chlopaka! Quote
jolam Posted November 15, 2013 Author Posted November 15, 2013 dineh napisał(a):choroba mnie męczy a do tego dwa kolokwia jutro ;) I jak poszły kolokwia ? maarit napisał(a):Ja od dineh :) Na sobie przerabiałam porażenie nerwu twarzowego. Zespół suchego oka to od tego. Musiałam zaklejać na noc, bo powieka się nie domykała tak jak trzeba:roll: Tak że wszystkich przestrzegam na wszelki wypadek. Współczuję Ci piesku... Jak można się nabawić takiego porażenia nerwu twarzowego ? Quote
dineh Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 jolam napisał(a):I jak poszły kolokwia ? Jak można się nabawić takiego porażenia nerwu twarzowego ? mam nadzieje że dobrze ;) jak na to jak sie czułam nie powinnam nic napisać...choroba mnie strasznie męczy ;( Quote
Norkowa Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 O matko ale jak on słodko wygląda <3 życzę mu z całego serce szybko najlepszego domu pod słońcem! Quote
Myngey Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 Jestem na zaproszenie dineh. U mnie DT domowe wolne miejsce i by nie było problemu, ale musiał by być Jantar ką nie Jantarem, tym czas Urgo nie toleruje samców. Quote
Recommended Posts