Jump to content
Dogomania

JANTAR - chory labrador w hoteliku - okolice Krakowa. Jantar za TM ...

Recommended Posts

• Replies 380
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

yyy...przepraszam,że pytam-ale nie widzę postu rozliczeniowego :( jak u Jantarka z finansami? ile chłopak mniej więcej na miesiąc potrzebuje? hotelik+leki+karma (przydałaby mi się ta wiedza przy bazarku)

Posted

jolam napisał(a):
W hoteliku ale takim kojcowym. Na zimę dobra duszyczka kupi dla Jantarka ubranko.
No chyba że znajdzie się ktoś kto zaadoptuje chłopaka.

Biedny :(. Labek nie powinien zostać na zimę w kojcu. Tym bardziej, że jest już starszy i do tego ma problemy zdrowotne.
Oby udało się znaleźć domek do czasu nastania mrozów. Już noce są chłodne.....:(

Posted

serce się raduje że tyle cioteczek dotarło :-)
dziękuję - znaczy że nie spanie się opłaciło ;)...
wiadomo jak Jantar reaguje na koty, szynszyle czy inne zwierzaki nie jego rasy?
i jak się w domu zachowuje?

Posted

Ech, już jakiś czas temu dostałam zaproszenie i tak zaglądam i nic nie piszę bo w żaden sposób pomóc nie mogę :( .
Tym bardziej przykre, bo uwielbiam takie psie 'wielkoludy', a już szczególnie boksiowate, labkowate i rotkowate..

Niech się Jantarkowi poszczęści, trzymam kciuki za niego

Posted

[quote name='dineh']serce się raduje że tyle cioteczek dotarło :-)
dziękuję - znaczy że nie spanie się opłaciło ;)...
wiadomo jak Jantar reaguje na koty, szynszyle czy inne zwierzaki nie jego rasy?
i jak się w domu zachowuje?
W domu nie wiadomo. Na koty i inne chyba ok. Ale dowiem się na 100%

Cioteczki kochane czy możecie mi pomóc w rozgłoszeniu tego biedaka odebranego z interwencji. Pies ma 11 lat, niewiele życia mu zostało a do tej pory żył w strasznych warunkach, był bity :-( Pliiisss pomóżcie :modla:http://www.dogomania.pl/forum/threads/248670-HEKTOR-11-letni-labrador-skrzywdzony-przez-cz%C5%82owieka-DT-Cz%C4%99stochowa?p=21532612#post21532612

Posted

ciotunio jolam ja dzis będę bazarek rozsyłała więc zrobie to razem ;) na Jantara wysłałam około 120 zaproszeń więc i tam pójdzie trochę :-)
chciałam zapytać o banerki ? czy to już nie jest modne ? miałam dłuższy czas przerwy w dogomani i nie wiem

Posted

dineh dziekuję slicznie cioteczko kochana :-)
banerki w modzie, tylko czasami mi np. się nie mieszczą w podpisie. szczególnie jak jeszcze jakieś bazarro zapisuje. chociaż chyba dla tego bidaka po interwencji wstawię banerek. Trzeba tak wogóle mu imię wymyślić.

Posted

był u mnie raz Atom na dt i na początku miał strasznego pecha ale wszystko wyszło na prostą i ma swojego kochającego człowieka więc proponuje dać mu Atom co by miał tyle szczęścia co tamten :-)
a nie ma za co dziękować ;)..

Posted

Atom, bardzo ładnie :-) zapytam na labkowym forum czy może być. A jeśli coś innego wymyślą to będzie miał dwa imiona ;-)
Ups, on już jest Hektor :-)