Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 507
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ewa gonzales']Będziemy robic bazarus dla rodzinki:buzi: , z rzeczy cioci Malgoski:bye::klacz:cioci Malgosiuniu dziekuje:loveu:[/QUOTE]

bazar zrobi ewcia
ja wyślę fotki do niej
ode mnie będzie wysyłka

Posted

[quote name='Vicky62']Jestem na zaproszenie edek, na razie zapisuję
ewu jesteś cudowna,ze zajęłaś sie rodzinką.[/QUOTE]

i ja jestem, będe zagladać.
Ile kosztuje ten hotelik?

Posted

[quote name='cancer43']Tak,Ewu niewątpliwie jest cudowna - taki współczesny błędny rycerz,ruszający na pomoc wszędzie,gdzie jest potrzebna.
Teraz kolej na nas - mobilizacja !!!![/QUOTE]
Danusia przestań, do Ciebie mi daleko:)

Posted

[quote name='malagos']i ja jestem, będe zagladać.
Ile kosztuje ten hotelik?[/QUOTE]
Na razie 300 zł a jak szczeniaczki podrosną to zobaczymy....

Posted

[quote name='cancer43']Miemy nadzieję że jak maluchy będą w wieku adopcyjnym,szybko znajdą domy.[/QUOTE]
Oj tak Danusiu:)
Mamusia jest naprawdę malutka, tatuś nieznany ale mam nadzieję ,że nie był to gigant:):):)

Posted

[quote name='ewu']Oj tak Danusiu:)
Mamusia jest naprawdę malutka, tatuś nieznany ale mam nadzieję ,że nie był to gigant:):):)[/QUOTE]

Jak dla mnie to kluski wyglądają jak mamusia :loveu:. A tak na poważnie ich łapki nie są jakieś masywne, więc powinny być małe :roll:.

Posted

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/247192-Na-ratunek-dla-mamuni-z-maluszkami-od-Kyzi-srebro-i-cienie-cudne-od-18-9do24-9god22?p=21321217#post21321217[/URL] :iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou:sciskamy ogromnie za rodzinke i zapraszamy z Kyzia na maluni bazarusiek:loveu::loveu::loveu:Kyziu kochana dziekujemy:buzi::modla: