ewu Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 (edited) Odebrałam telefon i usłyszałam w słuchawce zapłakany głos :" Na polu, pod lasem koczuje malutka sunia z trzema szczeniaczkami, proszę o pomoc..." Decyzja mogła być tylko jedna- "Proszę je zabrać i przywieźć do mnie, coś wymyślę....." No i wymyśliłam:"muszę umieścić rodzinkę w hoteliku...." Nie wiem skąd wezmę pieniądze ale wierzę ,że Dogomaniacy nie zostawią mnie samej z tym poczwórnym problemem, sama tego nie udźwignę... Przecież nie mogły tam zostać... noce są już zimne a one nie miały niczego poza wygrzebanym przez mamę dołkiem...:( Nazwałam sunię Lusia, jest malutka, urocza. Lusieńka dzielnie pilnuje swoich kluseczek, jest wspaniałą mamą, dzięki niej przeżyły. Pieski zostały odwiezione do hoteliku Makili. Dopóki szczeniaczki nie zaczną samodzielnie jeść koszt miesięczny to 300 zł, potem zobaczymy... Proszę o wsparcie w imieniu Lusi i jej maluszków. Dziękuję Wszystkim , którzy pomogli mi w opiece i utrzymaniu Rodzinki. Pieski dotarły szczęśliwie do swoich domów i niech tak zostanie na zawsze:) Dziękuję Akcji Sterylizacja za wysterylizowanie Lusi:):):) Edited January 26, 2014 by ewu Quote
ewu Posted September 16, 2013 Author Posted September 16, 2013 (edited) Post rozliczeniowy: Wpłaty: obieżyświat75 100zł edek 250zł danyww 20zł zebrazebra 15zł Maruda666 50zł AnnaA 30 zł Panna Marple 100 zł ajw 10 zł Kryzia bazarek 65 zł Awit 30 zł zozola77 15 zł bazarek b-b 123 zł edek 120 zł zebrazebra bazarek 130 zł edek 30 zł bazarek edek 351,65 zł Razem:1439,65zł Dziękuję:):) Miesięczny koszt za hotelik: 300 zł - zanim maluszki podrosną Wypłaty: 260 zł wrzesień - hotelik 31 zł karma 300 zł hotelik październik 24 zł odrobaczanie 8zł odrobaczenie 300 zł hotelik listopad 100 zł szczepienia mamusia i maluszek 300 zł hotelik grudzień Razem: 1323 zł Zostało 116,65zł Przekazane Megi http://www.dogomania.pl/forum/threads/243613-Ruda-w-DS-potrzebna-pomoc-na-spłatę-długu-Maggie-w-DT-potrzebuje/page31 Dziękuję:) Edited January 24, 2014 by ewu Quote
Makila Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 Sunia jest urocza, bardzo towarzyska, a maluszki ( dziewczynka i dwóch chłopców) są śliczne. Jutro porobię zdjęcia. Quote
ewu Posted September 16, 2013 Author Posted September 16, 2013 [quote name='Makila']Sunia jest urocza, bardzo towarzyska, a maluszki ( dziewczynka i dwóch chłopców) są śliczne. Jutro porobię zdjęcia.[/QUOTE] Dziękuję Makila, bez Ciebie nie dałabym rady pomóc. Quote
edek Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 Zawsze mnie wzruszają sunie, które walczą o swoje maluszki. Niecierpliwie czekam na zdjęcia mamusi z kluseczkami :loveu:. Pozapraszam cioteczki. Trzeba zebrać na czynsz dla rodzinki :roll:. Quote
ewu Posted September 17, 2013 Author Posted September 17, 2013 [quote name='edek']Zawsze mnie wzruszają sunie, które walczą o swoje maluszki. Niecierpliwie czekam na zdjęcia mamusi z kluseczkami :loveu:. Pozapraszam cioteczki. Trzeba zebrać na czynsz dla rodzinki :roll:.[/QUOTE] Oj trzeba... Quote
Makila Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 Zdjęcia zrobione, ale nie wiem czemu nie mogę ich wstawić :( Maluszki są urocze. Dzisiaj dałam im rozmoczonego Royala to tak mlaskały aż miło :) Quote
ewu Posted September 17, 2013 Author Posted September 17, 2013 Ja kompletnie nie umiem wstawiać fotek...:( Łakomczuszki:) Quote
Makila Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Makila Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Makila Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 Po wielkich trudach udało się zamieścić zdjęcia ufff :p Quote
edek Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 [quote name='Makila']Po wielkich trudach udało się zamieścić zdjęcia ufff :p[/QUOTE] Ja już dawno się poddałam jeśli chodzi o wstawianie zdjęć:roll: Kluseczki są przeeesłodkie :loveu: Quote
ewu Posted September 17, 2013 Author Posted September 17, 2013 Makila dziękuję:) Cudne są :):) Prawda ,że cudne:) Quote
ewu Posted September 17, 2013 Author Posted September 17, 2013 Teraz trzeba tu tłumy zaprosić żeby zebrać na utrzymanie rodzinki. Quote
cancer43 Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 Basiu,przez ciebie zawałem skończę ! Ależ to słodziaki - zresztą mamusia też slodka Quote
Nadziejka Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 (edited) przybiegłam na zawolanie cioci Danuni cancer:modla::iloveyou:o mateńko ziemio cud cud ze przezyly wszystkie:modla::modla: co sunienka czula , ile przeszla ..:placz::-( co byłoby gdyby cudna kobieta nie znalazła , gdyby ewu nie wziela ... serce placze , ja się dziś wyprzedalalm ,,chwilkowo ,, w pewnym sklepiku ....:shake: bo do końca miesiąca i wyplatki jeszcze troszke .... ale się podzielę z radoscia , pisz mnie kochana ewu na 40 zl , jutro wysle na pewno...kochana Makila , ewu dziekuje pięknie za ratuneczek najcenniejszy dar zycia:iloveyou::iloveyou: Edited September 18, 2013 by ewa gonzales Quote
asiuniab Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 dzięki ciociom ewa gonzales za zaproszenie i przecudownej ewu za opiekę, w tym miesiącu nie dam rady podesłać grosika, jestem pod dwoma kreskami; nie wiem jak będę mogła pomóc:( a maluszkom i Mamusi zdróweczka; Quote
Malgoska Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 jestem z zaproszenia ewy gonzales zapiszę na razie wątek boże ile tych potrzebujących piesków dookoła Quote
kiyoshi Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 przychodzę na zaproszenie gonzaleska;) dobrze, że maleństwa bezpieczne! spróbuje pomóc...na razie zapisuje! na pewno maluszki szybko znajdą domy jak tylko się od cycuszka oderwą- mogę je poogłaszać jak będzioe trzeba;) Quote
yolanovi Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 zaglądam na zaproszenie ewy. finansowo w tym miesiącu już nie dam rady. na razie zapiszę wątek Quote
cisowianka Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 [quote name='yolanovi']zaglądam na zaproszenie ewy. finansowo w tym miesiącu już nie dam rady. na razie zapiszę wątek[/QUOTE] Ja niestety podobnie..... Quote
daśka Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 Oj jaka podobna do suni,która była niedawno u mnie na dt ze szczeniaczkami.Niestety nie jestem w stanie pomóc finansowo:-(:-(:-( Quote
Mazowszanka13 Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 W tej chwili tylko duchem wesprę :) Quote
Nadziejka Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 [quote name='Malgoska']jestem z zaproszenia ewy gonzales zapiszę na razie wątek boże ile tych potrzebujących piesków dookoła[/QUOTE] Będziemy robic bazarus dla rodzinki:buzi: , z rzeczy cioci Malgoski:bye::klacz:cioci Malgosiuniu dziekuje:loveu: Quote
AgusiaP Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 Jestem na zaproszenie ewu i Ewuni . Wrócę później Quote
Recommended Posts