Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Odebrałam telefon i usłyszałam w słuchawce zapłakany głos :" Na polu, pod lasem koczuje malutka sunia z trzema szczeniaczkami, proszę o pomoc..."
Decyzja mogła być tylko jedna- "Proszę je zabrać i przywieźć do mnie, coś wymyślę....."
No i wymyśliłam:"muszę umieścić rodzinkę w hoteliku...."
Nie wiem skąd wezmę pieniądze ale wierzę ,że Dogomaniacy nie zostawią mnie samej z tym poczwórnym problemem, sama tego nie udźwignę...
Przecież nie mogły tam zostać... noce są już zimne a one nie miały niczego poza wygrzebanym przez mamę dołkiem...:(
Nazwałam sunię Lusia, jest malutka, urocza.
Lusieńka dzielnie pilnuje swoich kluseczek, jest wspaniałą mamą, dzięki niej przeżyły.
Pieski zostały odwiezione do hoteliku Makili.
Dopóki szczeniaczki nie zaczną samodzielnie jeść koszt miesięczny to 300 zł, potem zobaczymy...

Proszę o wsparcie w imieniu Lusi i jej maluszków.

Dziękuję Wszystkim , którzy pomogli mi w opiece i utrzymaniu Rodzinki.
Pieski dotarły szczęśliwie do swoich domów i niech tak zostanie na zawsze
:)

Dziękuję Akcji Sterylizacja za wysterylizowanie Lusi:):):)

Edited by ewu
  • Replies 507
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Post rozliczeniowy:
Wpłaty:
obieżyświat75 100zł
edek 250zł
danyww 20zł
zebrazebra 15zł
Maruda666 50zł

AnnaA 30 zł
Panna Marple 100 zł

ajw 10 zł
Kryzia bazarek 65 zł
Awit 30 zł
zozola77 15 zł
bazarek b-b 123 zł
edek 120 zł
zebrazebra bazarek 130 zł
edek 30 zł
bazarek edek 351,65 zł

Razem:1439,65zł

Dziękuję:):)

Miesięczny koszt za hotelik:
300 zł - zanim maluszki podrosną

Wypłaty:

260 zł wrzesień - hotelik
31 zł karma
300 zł hotelik październik
24 zł odrobaczanie
8zł odrobaczenie
300 zł hotelik listopad
100 zł szczepienia mamusia i maluszek
300 zł hotelik grudzień
Razem:
1323 zł

Zostało 116,65zł
Przekazane Megi http://www.dogomania.pl/forum/threads/243613-Ruda-w-DS-potrzebna-pomoc-na-spłatę-długu-Maggie-w-DT-potrzebuje/page31
Dziękuję:)

Edited by ewu
Posted

[quote name='Makila']Sunia jest urocza, bardzo towarzyska, a maluszki ( dziewczynka i dwóch chłopców) są śliczne. Jutro porobię zdjęcia.[/QUOTE]
Dziękuję Makila, bez Ciebie nie dałabym rady pomóc.

Posted

Zawsze mnie wzruszają sunie, które walczą o swoje maluszki. Niecierpliwie czekam na zdjęcia mamusi z kluseczkami :loveu:. Pozapraszam cioteczki. Trzeba zebrać na czynsz dla rodzinki :roll:.

Posted

[quote name='edek']Zawsze mnie wzruszają sunie, które walczą o swoje maluszki. Niecierpliwie czekam na zdjęcia mamusi z kluseczkami :loveu:. Pozapraszam cioteczki. Trzeba zebrać na czynsz dla rodzinki :roll:.[/QUOTE]
Oj trzeba...

Posted

[quote name='Makila']Po wielkich trudach udało się zamieścić zdjęcia ufff :p[/QUOTE]

Ja już dawno się poddałam jeśli chodzi o wstawianie zdjęć:roll: Kluseczki są przeeesłodkie :loveu:

Posted (edited)

przybiegłam na zawolanie cioci Danuni cancer:modla::iloveyou:o mateńko ziemio cud cud ze przezyly wszystkie:modla::modla: co sunienka czula , ile przeszla ..:placz::-( co byłoby gdyby cudna kobieta nie znalazła , gdyby ewu nie wziela ... serce placze , ja się dziś wyprzedalalm ,,chwilkowo ,, w pewnym sklepiku ....:shake: bo do końca miesiąca i wyplatki jeszcze troszke .... ale się podzielę z radoscia , pisz mnie kochana ewu na 40 zl , jutro wysle na pewno...kochana Makila , ewu dziekuje pięknie za ratuneczek najcenniejszy dar zycia:iloveyou::iloveyou:

Edited by ewa gonzales
Posted

dzięki ciociom ewa gonzales za zaproszenie i przecudownej ewu za opiekę, w tym miesiącu nie dam rady podesłać grosika, jestem pod dwoma kreskami; nie wiem jak będę mogła pomóc:(
a maluszkom i Mamusi zdróweczka;

Posted

przychodzę na zaproszenie gonzaleska;)
dobrze, że maleństwa bezpieczne! spróbuje pomóc...na razie zapisuje!
na pewno maluszki szybko znajdą domy jak tylko się od cycuszka oderwą- mogę je poogłaszać jak będzioe trzeba;)

Posted

[quote name='Malgoska']jestem z zaproszenia ewy gonzales
zapiszę na razie wątek
boże ile tych potrzebujących piesków dookoła[/QUOTE]
Będziemy robic bazarus dla rodzinki:buzi: , z rzeczy cioci Malgoski:bye::klacz:cioci Malgosiuniu dziekuje:loveu: