Jump to content
Dogomania

Sarina- oneczka-po straszliwych przejściach- SZUKAMY JEJ DOMU!!!

Recommended Posts

Posted (edited)

[quote name='Zofija']Im więcej udostępnień to moze, akurat... znajdziemy zwyrodnialca. Zależy mi na tym Zosiu może dopisz jeszcze w wydarzeniu, że gwarantujecie anonimowość, żeby ewentualny informator się nie bał.

Edited by Marycha35
  • Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Marycha35']Zosiu może dopisz jeszcze w wydarzeniu, że gwarantujecie anonimowość, żeby ewentualny informator się nie bał.

jasne już piszę-dzięki Marysiu za sugestię!

Posted

Hi, hi, bo to nasza smoczyca jest najmądrzejsza i już:):):):) Gluś kochany, niech zajad ile wlezie! Zosiu, fajocha, że tyle info mamy, cieszy każda pozytywna wieść o Sarinie:) Łapinki ma takie smukłe i te białe stopki, lisuś taki chudzieńki:):):):):)

Posted

Marycha35 napisał(a):
Hi, hi, bo to nasza smoczyca jest najmądrzejsza i już:):):):) Gluś kochany, niech zajad ile wlezie! Zosiu, fajocha, że tyle info mamy, cieszy każda pozytywna wieść o Sarinie:) Łapinki ma takie smukłe i te białe stopki, lisuś taki chudzieńki:):):):):)

Marysiu to silna psina-psychicznie. Leży w słońcu, śpi i je. Regeneruje się. Łapki ma identiko jak Sambcia. Jak ja uwielbiałam te jej ciapy

Posted

Marycha35 napisał(a):
CIAPY, hi, hi, rewelka:):):) Sunieczka jest silna i odważna, przeciwieństwo zboka oprawcy!

To z reguły takie karły emocjonalne-jak mawiał mók przyjaciel. I jest fotogeniczna. Powiem Wam, ze w realu wygląda dużo gorzej

Posted

Chyba raczej nie wychodzi jeszcze na takie klasyczne spacery, biega sobie w ogrodzie(?), tak to na fotach wygląda. Zosia przybędzie, da mądry - imię zobowiązuje;) - głos w tej sprawie:)

Posted

Marycha35 napisał(a):
Chyba raczej nie wychodzi jeszcze na takie klasyczne spacery, biega sobie w ogrodzie(?), tak to na fotach wygląda. Zosia przybędzie, da mądry - imię zobowiązuje;) - głos w tej sprawie:)

Jak to Zosia :)

Posted

[quote name='Zofija']jasne porozmawiamy po południu. Ja do wydarzeń się nie nadaję, bo nie zawsze mam czas pisać. I jak znam życie potem by wszyscy mieli pretensje

Zosiu, sorki, że jak dotąd się do Ciebie nie dodzwoniłam, ale ostatnio brakuje mi na wszystko czasu :roll:
Początek roku szkolnego to dla mnie bardzo gorący okres :chaos:
Sarina jest na BDT za karmę i weta, tak ?
A zatem jak SKARPETA OWCZARKOWA mogłaby pomóc ?
Kupując karmę czy płacąc jakąś fakturę z lecznicy ?
W tym drugim przypadku musielibyśmy mieć rachunek wystawiony na SMON

Twój album na fb oczywiście będę udostępniać :)
Oby udało się namierzyć tego skur.....syna :angryy: :mad:
Przepraszam, ale nie potrafię znaleźć innego określenia :oops:
A skoro już się tam zarejestrowałaś, to zajrzyj na wydarzenie Cezarka :razz:

Posted

nie chciałabym sie narzucać, więc już ostatni raz zapytam o jaka jasienicę chodzi;
marycha zaprosiła to jestem, suki mi szkoda, chciałabym pomóc, na fb nie "udostępnię" żadnego "wydarzenia" bo mnie tam po prostu nie ma, więc wpadłam na pomysł z ath; ale może faktycznie papierowe ogłoszenia na uczelni są passe;

Posted

Chciałabym udostępnić i zaprosić znajomych na wydarzenie, bo im więcej osób ja zobaczy, tym większa szansa na dojście do bandyty, ale nie widzę linku na FB. Pewniem ślepa ;)

Posted

kakadu napisał(a):
nie chciałabym sie narzucać, więc już ostatni raz zapytam o jaka jasienicę chodzi;
marycha zaprosiła to jestem, suki mi szkoda, chciałabym pomóc, na fb nie "udostępnię" żadnego "wydarzenia" bo mnie tam po prostu nie ma, więc wpadłam na pomysł z ath; ale może faktycznie papierowe ogłoszenia na uczelni są passe;

Jasienica k/Bielska woj ,śląskie

Posted

ten przestepca seksualny jest z tamtych regionow gdzie pieska znaleziono.moze by tak plakaty porozwieszac i ulotki z podaniem nagrody za wskazanie sprawcy przestepstwa,gdyz nie kazdy z mieszkancow ma dostep do internetu
Poza tym dobrze by bylo podac do lokalnej gazety i telewizji(moze wywiad czy krotki film) celem napietnowania takich przestepstw z prosba o wskazanie anonimowo przestepcy,ktory zaspakaja swoje potrzeby seksualne na psach ,a pozniej moze i czlowieka zamordowac na tle seksulnym wczesniej je kaleczyc i sie bestialsko znecac.

Posted

Nilsson napisał(a):
Jasienica k/Bielska woj ,śląskie

dziękuję, czyli rejon właściwy;
będę śledzić wątek i jak tylko pojawi się jakieś ogłoszenie ze zdjęciem psa i informacją, że poszukiwany jest śmieć, który go skrzywdził to wyślę siostrze;
wszelakie media zaproszone do współpracy zwiększają szansę, że ktoś psa rozpozna;
tylko musi być naprawdę dobre zdjęcie suni, najlepiej przy człowieku, żeby było widać jej faktyczną wielkość;

Posted

[quote name='elik']Chciałabym udostępnić i zaprosić znajomych na wydarzenie, bo im więcej osób ja zobaczy, tym większa szansa na dojście do bandyty, ale nie widzę linku na FB. Pewniem ślepa ;)Eluchna, jest wydarzenie, dziękuję za rozpropagowanie sprawy:):):)
[quote name='Zofija']Kto jest na fejsie niech UDOSTĘPNIA:
https://www.facebook.com/pages/zwierzeta-adopcjeorg/212228012132606?ref=hl#!/media/set/?set=a.625027104186026.1073741999.212228012132606&type=1 Kakadu dziękóweczka serdeczna za pomoc "papierowo-uczelnianą, to na bank działa. Też na uczelni wieszałam ogłoszenia, info o psiakach, akcjach psich, odzew zawsze był! Niechby spróbowali nie przyjść...hi hi hi;):)