Jump to content
Dogomania

Sarina- oneczka-po straszliwych przejściach- SZUKAMY JEJ DOMU!!!

Recommended Posts

Posted

Między innymi za to właśnie kocham psy:):):):):) TARZANKO po takiej traumie! Kochana sunieczko, masz rację, do przodu trzeba brykać, ku dobremu. Olać śmiecia, który Cię skrzywdził, tfu, wypad popaprańcu! Zosiu, dzięki za takie fotki radosne:)

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

i jaki ma twarzowy kubraczek ;) Ta fotka z tarzankiem już taka bardziej optymistyczna, na innych pysio jeszcze smutne, ale wierzę, że będzie dobrze. Innej opcji nie przyjmujemy

Posted

Kochana mordeczka, tak trzymaj:):):):) Zosiu czy sunia ma już wydarzenie na FB? Zaprosiłam Ludków, żeby nagłośnić historię suni i gnoja łatwiej namierzyć, może wklej tu link do ewentualnego wydarzenia na FB:)

Posted

Marycha35 napisał(a):
Kochana mordeczka, tak trzymaj:):):):) Zosiu czy sunia ma już wydarzenie na FB? Zaprosiłam Ludków, żeby nagłośnić historię suni i gnoja łatwiej namierzyć, może wklej tu link do ewentualnego wydarzenia na FB:)

pomyślę po południu.Chce założyć profil i żeby wszyscy udostępniali. Marysiu, czy Ty wiesz jak w praktyce działa Policja? Ja troszkę wiem..

Posted

Niestety wiem, ale właśnie dlatego myślę, że nie ma to jak stara dobra metoda: poczta pantoflowa, a teraz poczta elektroniczna;) Ty mnie nie załamuj, bo ja właśnie w Policji chcę jako psycholog pracować;)

Posted

przyszłam z wątku ivy;
mam nadzieję, że uda się namierzyć tę ciotę co w taki sposób zabawia się z psami;
jasienica ta koło bielska białej?
mam na ath siostrę - jak będzie jakies dobre zdjęcie do głoszeń to prześlę jej; studenci niejedno widzą - może ktos rozpozna sunieczkę i namierzy się tego śmiecia;
co do tej aborcji to wątpię - lekarka rozpoznałaby, że sunia była w ciąży;

Posted

Dziękuję, że jesteście:) Właśnie o to chodzi, żeby nas więcej było, Kakadu supero pomysł ze studencką bracią:) Dni gnoja policzone!!! Wpadnie wreszcie i wtedy zobaczymy jaki jurny będzie, tfu! Tchórz i śmieć w jednym.

Posted

Marycha35 napisał(a):
Niestety wiem, ale właśnie dlatego myślę, że nie ma to jak stara dobra metoda: poczta pantoflowa, a teraz poczta elektroniczna;) Ty mnie nie załamuj, bo ja właśnie w Policji chcę jako psycholog pracować;)

A Z KIM Ty chcesz pracować? Z funkcjonariuszami czy pacjentami? Tam w obu przypadkach bardziej potrzebny jest psychiatra...

Posted

Marycha35 napisał(a):

Absolutnie nie można wszystkich wrzucać do jednego wora. Poznałam też świetnych policjantów z Katowic. Ale chyba też chodzi o procedury. Myślę,że to super pomysł na przyszłość zawodową. Na pewno bardzo ciekawa praca. Trzymam kciuki

Posted

Marycha35 napisał(a):
Dziękuję, że jesteście:) Właśnie o to chodzi, żeby nas więcej było, Kakadu supero pomysł ze studencką bracią:) Dni gnoja policzone!!! Wpadnie wreszcie i wtedy zobaczymy jaki jurny będzie, tfu! Tchórz i śmieć w jednym.

pod wieczór zrobię profil. Jest piękna. Spójrzcie na mój avatar- to jest Samba. Prawda, ze bardzo podobna do Sariny. Swoją drogą Sarinamusi mieć mocną psychikę. Holy- też była u zwyrodnialca. Teraz jest w Hotelu i super. Jej opiekun powiedział, ze ma silną i stabilną psyche

Posted

Nutusia napisał(a):
Przyszło mi do głowy, że może ten ... chciał ją wysterylizować, np. aborcję przeprowadzić? Nie trafisz za pomieszanym umysłem zdolnej do wszystkiego ludzkiej bestii :(
W jakiej miejscowości sunia ma DT?

To samo sobie pomyślałam w pierwszej chwili....Bestialstwo i zwyrodnienie zaczyna być nagminne.