Marycha35 Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Między innymi za to właśnie kocham psy:):):):):) TARZANKO po takiej traumie! Kochana sunieczko, masz rację, do przodu trzeba brykać, ku dobremu. Olać śmiecia, który Cię skrzywdził, tfu, wypad popaprańcu! Zosiu, dzięki za takie fotki radosne:) Quote
yolanovi Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 i jaki ma twarzowy kubraczek ;) Ta fotka z tarzankiem już taka bardziej optymistyczna, na innych pysio jeszcze smutne, ale wierzę, że będzie dobrze. Innej opcji nie przyjmujemy Quote
Marycha35 Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Kochana mordeczka, tak trzymaj:):):):) Zosiu czy sunia ma już wydarzenie na FB? Zaprosiłam Ludków, żeby nagłośnić historię suni i gnoja łatwiej namierzyć, może wklej tu link do ewentualnego wydarzenia na FB:) Quote
madziakato Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Dotarłam i ja, dziękuję za zaproszenie, będę z Wami. Skóra mi cierpnie na to co czytam...:-( To przerażające!!! Ale dobrze, że już lepiej. Quote
Marycha35 Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Dzięki za odzew:):):) W kupce siła! Quote
Marycha35 Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Tu link do fundacji, gdzie przebywa sunia:) http://www.fundacjalepszyswiat.pl/sarina-ofiara-ludzkiego-bestialstwa/ Quote
Zofija Posted September 5, 2013 Author Posted September 5, 2013 Marycha35 napisał(a):Kochana mordeczka, tak trzymaj:):):):) Zosiu czy sunia ma już wydarzenie na FB? Zaprosiłam Ludków, żeby nagłośnić historię suni i gnoja łatwiej namierzyć, może wklej tu link do ewentualnego wydarzenia na FB:) pomyślę po południu.Chce założyć profil i żeby wszyscy udostępniali. Marysiu, czy Ty wiesz jak w praktyce działa Policja? Ja troszkę wiem.. Quote
Marycha35 Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Niestety wiem, ale właśnie dlatego myślę, że nie ma to jak stara dobra metoda: poczta pantoflowa, a teraz poczta elektroniczna;) Ty mnie nie załamuj, bo ja właśnie w Policji chcę jako psycholog pracować;) Quote
Mysza2 Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Przydreptałam za Marychą, wyć mi się chce, zdrowiej bidulo śliczna Quote
kakadu Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 przyszłam z wątku ivy; mam nadzieję, że uda się namierzyć tę ciotę co w taki sposób zabawia się z psami; jasienica ta koło bielska białej? mam na ath siostrę - jak będzie jakies dobre zdjęcie do głoszeń to prześlę jej; studenci niejedno widzą - może ktos rozpozna sunieczkę i namierzy się tego śmiecia; co do tej aborcji to wątpię - lekarka rozpoznałaby, że sunia była w ciąży; Quote
Marycha35 Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Dziękuję, że jesteście:) Właśnie o to chodzi, żeby nas więcej było, Kakadu supero pomysł ze studencką bracią:) Dni gnoja policzone!!! Wpadnie wreszcie i wtedy zobaczymy jaki jurny będzie, tfu! Tchórz i śmieć w jednym. Quote
stzw Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Marycha35 napisał(a):Niestety wiem, ale właśnie dlatego myślę, że nie ma to jak stara dobra metoda: poczta pantoflowa, a teraz poczta elektroniczna;) Ty mnie nie załamuj, bo ja właśnie w Policji chcę jako psycholog pracować;) A Z KIM Ty chcesz pracować? Z funkcjonariuszami czy pacjentami? Tam w obu przypadkach bardziej potrzebny jest psychiatra... Quote
Marycha35 Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Psychiatra od tabletek;) Jest co robić w Policji, dam radę;) Quote
Zofija Posted September 5, 2013 Author Posted September 5, 2013 Marycha35 napisał(a):Niestety wiem, ale właśnie dlatego myślę, że nie ma to jak stara dobra metoda: poczta pantoflowa, a teraz poczta elektroniczna;) Ty mnie nie załamuj, bo ja właśnie w Policji chcę jako psycholog pracować;) Absolutnie nie można wszystkich wrzucać do jednego wora. Poznałam też świetnych policjantów z Katowic. Ale chyba też chodzi o procedury. Myślę,że to super pomysł na przyszłość zawodową. Na pewno bardzo ciekawa praca. Trzymam kciuki Quote
Marycha35 Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Buzi w Zosię ślę;):):) i naszą bohaterkę kochaną:) Quote
Zofija Posted September 5, 2013 Author Posted September 5, 2013 Marycha35 napisał(a):Dziękuję, że jesteście:) Właśnie o to chodzi, żeby nas więcej było, Kakadu supero pomysł ze studencką bracią:) Dni gnoja policzone!!! Wpadnie wreszcie i wtedy zobaczymy jaki jurny będzie, tfu! Tchórz i śmieć w jednym. pod wieczór zrobię profil. Jest piękna. Spójrzcie na mój avatar- to jest Samba. Prawda, ze bardzo podobna do Sariny. Swoją drogą Sarinamusi mieć mocną psychikę. Holy- też była u zwyrodnialca. Teraz jest w Hotelu i super. Jej opiekun powiedział, ze ma silną i stabilną psyche Quote
Zofija Posted September 5, 2013 Author Posted September 5, 2013 Marycha35 napisał(a):Buzi w Zosię ślę;):):) dziękuję!!! a ja niedługo je złożę na długim jasnym pycholu:loveu: Quote
dziuniek Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Nutusia napisał(a):Przyszło mi do głowy, że może ten ... chciał ją wysterylizować, np. aborcję przeprowadzić? Nie trafisz za pomieszanym umysłem zdolnej do wszystkiego ludzkiej bestii :( W jakiej miejscowości sunia ma DT? To samo sobie pomyślałam w pierwszej chwili....Bestialstwo i zwyrodnienie zaczyna być nagminne. Quote
Poprawna Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Przyszłam z wątku Dosi .... Nie mogę uwierzyć .... :( Quote
Recommended Posts