yewcia1 Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 no to fotki z wizyty u mnie Dziniaka:lol: Quote
yewcia1 Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 lecimy dalej foty same pościelowe:evil_lol: Quote
justynavege Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 dwie ostatnie fotki Dzina i Saszka leżą na materacu a Borys się już nei zmieścił :evil_lol: więc chociaż sobie głowę i prawą łapę polożył Quote
uxmal Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Super fotki:) A Dzinka czemu taka wystraszona? Yewcia- na pierwszym zdjęciu stringi komuś widać :eviltong: Quote
justynavege Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 ux też zauważylam te stringi :evil_lol: ewka Pani w ciąży nie przystoi :eviltong: a dzinu z natury wystraszona .............. u Ewy wypróbowałam kliker masakra Dzina odskoczyła wystraszona dźwiękiem to psica którą sie szkoli sercem ;) ba konga jej kupiłam konga też sie boi........ maselko nawtykałam do środka i nic trudno sprzedam na bazarku :evil_lol: najwspanialsza dziny zabawka to kuchenna ściereczka związana w dwa supełki na koncach sluży do przeciągania Quote
uxmal Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 a siadanie na tę rzecz której Dżinka się boi też nie pomaga? Usiądź justy na konga, albo połóż na nim ręke niech to Dzinka widzi. Quote
justynavege Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 z kongiem spróbuję :) bo kliker juz wysłałam dla sary rokitnicy na bazarek na transport psiaka :lol: Dzinu o specyficzny psiak......... ale najkochańszy chociaż czasem załuję ze niczego nei zbroi .. jest za grzeczna ale ma na koncie sukcesy :multi: psy polubila - do pewnego czasu nie chciala mieć z zadnym nic wspólnego :evil_lol: ale pańci tłumaczenia pomogły i Dzina ma już wielu kolegów psich co prawda woli tych mniej namolnych ale wazne ze lubi :) tylko ludziska dziwnie patrzyli jak mowiłam "O Dzina zobacz Koralik na spacer idzie chodż sie przywitamy i atkie tam inne nasze rozmowy :evil_lol: Quote
uxmal Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 No to gratuluje sukcesów.:):multi: A ludziska niech się od Ciebie uczą jak rozmawiać z psem:) Quote
Radek Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Zdrowych, spokojnych i pogodnych Świąt dla Ciebie Justyno, Twoich bliskich i Dżinki. Quote
justynavege Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Radku dziękujemy :lol: My z Dżiniakiem rwneiż skłądamy Wam wszystkim świąteczne życzenia spokoju radości i wszystkiego dobrego :lol: Quote
justynavege Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 lekko zaniedbałam wątek Dziniaka :oops: tu dzina pozdrawia z Nowej Soli ;) bardzo jej się podobały długie leśne spacery a i dwa potforyy coraz mniej jej straszne :evil_lol: Borysowi nawet ząbki pokazywała tylko przed Saszą czuje respekt przy ubieraniu tej trójki w smycze panowało przed wyjsciem na spacer neizle zamieszanie a Sasza jak przystało na szefową stada sztorcowała niepokornych szczekaniem :evil_lol: Borys fajnie mnie budził rankami lizał stopy od spodu ( moje ) :evil_lol: Quote
Radek Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Fajnie, że Dżinka już się nie boi onkowych potworów :evil_lol: Quote
justynavege Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 wlaściwie jej strach chyba wynikał z wielkosci Borka i saszki bo oba ja zaakceptowały a Saszka nawet pozwala jej polozyć sie w swoim koszyczku , co dla Borysa jest czesto nieosiągalne :evil_lol: Quote
rotek_ Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 [quote name='justynavege']wlaściwie jej strach chyba wynikał z wielkosci Borka i saszki i ty się dziwisz:diabloti: ona jakoś tak się zminiaturyzowała u ewy Quote
rotek_ Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 słyszałam ze dzina wakacje spędza własnie w gdańsku;) Quote
uxmal Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 ooo!!! Plaża, słońce, szalone imprezy z innymi psami;) To będzie życie:) A co biedna JUstynka zrobi? Quote
rotek_ Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 z tego wszystkiego to chyba tylko plaża została:evil_lol: ponoć pada gorzej niż u nas.... a wiem jak to jest nad morzem...tam wieje o wiele bardziej niż u nas:evil_lol: miejmy nadzieję ze justyna jeszcze sie nie opala.... Justyna!!! chcesz dostać zapalenia płuc??!!:cool1: Quote
justynavege Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Dziniak jzu w domu razem ze mną foty mam nawet ale to za jakis czas cosik zapodamy na razie na prędce bo sporo mam do nadrobienia i w domu i w poczcie i w roznych takich tam nazbieralo sie zaległosci wakacje byly ale czesc dni bylam meczona przez grypę zoladkowa czy cos takiego :placz: Quote
uxmal Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Grypa-to może zaskoczyć- duzo tego lata w powietrzu:( No to czekamy na fotki :) Quote
justynavege Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Korzystam z wolnej chwilki i zdam relacje wyjazdową fotki zaraz sprobuje przesłać hmm moze ciocia rotek :evil_lol: na maila dostanie jak mi sie uda je wysłać i Ją poproszę o wstawienie na wątek ;) Podroż ku mojemu zaskoczeniu Dzinka zniosła bardzo dobrze ani razu nie było rzyg-rzyg , może się przyzwyczaiła już chyba pierwszy raz widziała morze bo nie bardzo chciała choć nożkę zamoczyć :evil_lol: dzielnie zwiedzala wszystkie meijsca dostępne i niedostępne dla psów ;) ( niektórych zakazów nie zauważyliśmy ;):evil_lol:) lecę na pocztę wysyłać zdjęcia , moze ciocia rotek jak znajdzie chwilkę wstawi to sami zobaczycie :) Quote
Recommended Posts