yewcia1 Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 To justyna wstawi opisy do fotek:lol: Ale się cieszę :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: zaraz wstawię więcej fotek bo image jak zwykle działa jak chce:evil_lol: Quote
zdrojka Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 No nareszcie :evil_lol: Jedno i drugie mam na myśli :razz: Quote
uxmal Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 usunęłam ogłoszenia.:) Jeszcze allegro zostało:) Śliczna jest i była Dżinka. I do agillity i wogóle :) Quote
Han&Dom Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Justyna!:loveu:!:loveu:!:loveu:!:loveu:! Gratuluję, czytając Twoje wpisy o suni, miałem taką malutką nadzieję, że nikt jej nie weźmie i trafi w końcu do Ciebie... to najlepsze co mogło ją spotkać... jak to napisano w Małym Księciu... trzeba być odpowiedzialnym za to co się oswoiło... Pytanie tylko kto tu kogo w sobie bardziej rozkochał.... Bardzo, bardzo się cieszę :multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi: Quote
Molkas Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 No nie!!!! Justyna nie mogę uwierzyć!!! Ogromne gratulacje dla obu Pań, niech się Wam zycie układa najsłodziej na świecie :) Quote
yewcia1 Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 tu chba było łasowanko? Dominiku witamy:loveu: Quote
justynavege Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 ja dalej jestem w takim szoku ze nie bardz wiem co wam pisać :) probowalam wyslaćwiecej zdjec ewci ale poczta mi sie zbuntowala moze jutro sie uda:) tak dzinka wcina na posłanku przysmaki :) poslanko , miseczki i smycz dostała od Tezeta :) a przed chwila wrocila z moim Tezetem ze spaceru ;) ciesze sie ze cieszycie sie razem z nami a Dzinka to skarb :) jest taka posłuszna........ hmmm pozwolili lezec na kanapie na posłanku tez jest fajnie o le dadzą coś do połasowania Quote
rotek_ Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 justyna, wy sobie byłyście pisane od samego początku Quote
epe Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Cioteczko! A Dinguś teraz będzie tęsknił za nia!! Juz mu wpadła w oko,to musieli ja zabrać!! Jak dobrze dla suńki,że w taki dobry domek weszła!! Quote
rotek_ Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 masz racj epe... justyna teraz musiasz zaadoptować dingulca Quote
solito Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='rotek_']masz racj epe... justyna teraz musiasz zaadoptować dingulca święte słowa! święte słowa!:razz: Quote
ulvhedinn Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Justyna- wieeelkie gratulacje!!!! :multi::multi::multi: ... a Dingi ma byc sam, hę? :evil_lol: Quote
rotek_ Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 no justyna, przychodź do schroniska i bierz dingulca... a jakie serdenady będzie Ci w wtedy w domu śpiewał:evil_lol: Quote
rotek_ Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 justyna zaabsorbowana dzina dlatego coraz rzadziej na dogo... Quote
uxmal Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 narazie:) potem troszkę ochłonie. Cieszy się przecież:) Quote
solito Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 A Dżina zostaje sama w domu jak Justyna w Uciechowie? Quote
Radek Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Faktycznie, ciekawa sprawa :) Przyłączam się do pytania Solito. Quote
justynavege Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 wcale nie rzadziej na dogo :eviltong: wczoraj mi przestalo dzialac :shake: Dzinka zostaje sama w domu bez problemu ( nie demoluje nei wyje tylko się troszkę smuci)ale czesto nie musi jak moj Tezet jest w domu przedwczoraj poszla spac dopiero po polnocy z wrazenia dopiero wczoraj padła na fotelu jak kawka po 20 i rano trzeba było panne budzić na spacer :evil_lol: dziśdostalą pileczkę piszczaca radocha co niemrara ( sasiedzi pewnie mniej :evil_lol:) pewnie sie pojawia foty bo juz wsylalam ewci :) ciesze sie ze wszyscy sie cieszycie razem ze mna i z Dzinka :) Dingus niestety szuka domu bez schodow i ratunku internetowego potrzebuje wczoraj sobie cos nagrzebalam w kompie i nie mam paska adresu strony ktora otwieram , tego na gorze co ja moglam zrobic ??:crazyeye: Quote
uxmal Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Nie mam Internet Exporela ale zobacz tak Widok-paski narzędzi- pasek adresu albo pasek narzędzi nawigacyjnych. Quote
yewcia1 Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 Nie wiem czy moja zdolna siostra to odkręci:evil_lol: z tym paskiem:lol: tymczasem duża porcja fot ( mam nadzieję, ze image dziś nie bedzie strajkować) a to nowa smyczka panny a to miseczki zaraz ciąg dalszy fotek Quote
uxmal Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Wow! a miseczki czemu na takich podestach? Wygodniejsze są? Może mojemu takie kupie. Quote
Recommended Posts