Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kryzia napisał(a):
Nie wiesz, gdzie on mieszka. Może i tam przydałaby się kontrola.

Nie ma m pojęcia. Spróbuję się dowiedzieć, ale wątpię, chociaż wiem jak się nazywa...
Ale najpierw Iva.

Posted

madziakato napisał(a):
Nie ma m pojęcia. Spróbuję się dowiedzieć, ale wątpię, chociaż wiem jak się nazywa...
Ale najpierw Iva.

Wiesz chyba jak się nazywa i jak ma na imię. Możesz sprawdziś na stronie Centralnej Ewidencji Działalności Gospodarczej jego dane. Te są publiczne i często jest tak, że jest tam prywatny adres bo tak ludzie rejestrują działalność ;). Chyba, ze to jakaś spółka np. z o.o. to wtedy kicha...

Posted

madzia, a co z monitoringiem? czy on obejmuje również kojec? bo jeśli tak, to można w prosty sposób udowodnić, że kanalia łże jak szpieg czechosłowacki i iva nie wychodzi na żadne spacery :cool3:

Posted

kakadu napisał(a):
madzia, a co z monitoringiem? czy on obejmuje również kojec? bo jeśli tak, to można w prosty sposób udowodnić, że kanalia łże jak szpieg czechosłowacki i iva nie wychodzi na żadne spacery :cool3:

Nie do końca, dlatego, że monitoring jest na terenie tej drugiej firmy(tej , przez którą wchodzę do Ivy- bo nie podchodzę od ulicy ani przez magazyn, w którym ona jest).
I dzięki Bogu, bo gdyby był na terenie "jej" firmy to już w ogóle....no wiecie....nic bym nie zrobiła...
Ale te kamery obejmują bardziej ten drugi plac, kojec jest z resztą zarośnięty chaszczami, więc na pewno niczego nie dojrzymy:placz:
Ale mam jeszcze "coś" w zapasie- m. inn. filmik, który przedstawia jak w upalny dzień jestem u psa, a pies nie ma wody(to była sobota więc byłaby bez wody i cienia co najmniej do pon. rano; Iva na nagraniu wypija ok. 1,5 l wody na raz!!!). Na szczęście nagrywałam dużo.

Posted

Zerknijcie post nr 36, zdjęcie 2 - tam gdzie leżą jakieś materiały czy coś (niebieskie rurki itp) to nie ten magazyn, gdzie ona jest, tylko teren tej drugiej firmy, przez którą wchodzę...
Ivy kojec to ten, z którego wystają jakieś metalowe części, jakby kiedyś był tam dach...:shake:
Żeby do niej dojść musiałam najpierw powyrywać chaszcze i chwasty wysokości ok. 1 m...
Gdyby nie to, że w firmie przestawiano jakiś namiot z narzędziami czy coś takiego, to nikt najprawdopodobniej nie dowiedziałby się, że Ona tam tkwi...
Tak bardzo się martwię, Pani z Koali mówiła mi,że dużo psów udaje się wyciągnąć różnymi sposobami , ale nieststy nie wszystkie....:-(
Dobija mnie też myśl, że sunia może w każdej chwili zniknąć...Dlatego tak się "cackamy" z palantem....

Posted

przede wszystkim to pod tymi deskami na bank jest dziura, w którą może wpaść psia noga; przecież widać że tam nie ma kontynuacji tych płyt chodnikowych tylko czarna czeluść; dla mnie to wygląda na kanał samochodowy;

Posted

[quote name='doris66']Bazar bedę robić z przeznaczeniem dla dwóch suń - dla Ivy i dla Meli, która jest w hoteliku i nie ma w ogóle żadnych deklaracji. Więc Iva w takim wypadku musiałaby się podzielić z Melą ewentualnym zyskiem ze sprzedaży tych kuponów. Fanty mam na razie i chce je szybko "pchnąć", ale to nie jest ostatni mój bazarek i za jakis czas będę robiła kolejny i kolejny........
Więc musisz zdecydować co z tymi bonami zrobić.
Zamierzam bazarek rozpocząc w weekend, tylko wtedy mam troche więcej czasu.[/QUOTE]
to może poczekam na ten drugi, bo zalezy mi żeby jak najwięcej pomóc ivci...

Posted

Już jestem i nadrabiam "zaległości".
Przepraszam, że tak późno, ale wczoraj miałam dwa egzaminy i jeszcze mój synuś się rozchorował...
Ale do rzeczy- wczorajsza interwencja niestety nie odbyła się:shake:
W Zawierciu ktoś bestialsko morduje kociaki(4...) i Pani ze Stowarzyszenia była na tej interwencji i na policji...
Obiecała , że dzisiaj najpóźniej jutro zrobi interwencję u Ivy...
Przykro mi, ale rozumiem, że są zawaleni sprawami i interwencjami....
Ja u niej byłam i jest bez zmian....