Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Madzia...jesteśmy z Tobą kobitko...nie dołuj się! i tak robisz dla IVY mega dużo!
mam wrażenie, że tylko jakieś 'alternatywne' działanie mogłoby tutaj pomóc....
tylko....czy na miejsce Ivy nie pojawi się kolejny pies???

Posted

[quote name='kiyoshi']Madzia...jesteśmy z Tobą kobitko...nie dołuj się! i tak robisz dla IVY mega dużo!
mam wrażenie, że tylko jakieś 'alternatywne' działanie mogłoby tutaj pomóc....
tylko....czy na miejsce Ivy nie pojawi się kolejny pies???[/QUOTE]Tak może być bo to taki chłop ze wsi, co uważa że dba o psa....

Posted

Rozmawiałam z Panią ze Stowarzyszenia bardzo długo. Była tam wczoraj, oczywiście nic nie zrobili, żadnych zmian, nikogo nie zastała na miejscu.... Pani potwierdziła, że psina zmieniła się - jest smutna, bardziej zrezygnowana, jakby trochę zdziczała bez moich regularnych odwiedzin:placz:Decyzja zapadła- Właściciel dostanie na piśmie " prośbę " o zrzeczenie się psa. I jeśli ją zignoruje( a zapewne tak właśnie będzie), uskuteczniamy osławiony Plan B.

Posted

Była u suni z moim psem(tym nieprzyjaznym do psiaków)....Utwierdziłam się w przekonaniu, że przetrzymanie u mnie tylko w kojcu niestety, ale to było do przewidzenia.
Ale sunia nakarmiona i czeka .
Jest bardzo uległa do innych psów.

Posted

Suniaczku, buzi ślemy, jeszcze wytrzymaj!!!
Dziewczynki a ja zapraszam do samotnej bidy psiej ślicznej, co śpiunka w piaskownicy...: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/247228-Roger-w-typie-sznaucera-spragniony-cz%C5%82owieka-szuka-DS-lub-DT-na-ju%C5%BC-"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...T-na-ju%C5%BC-[/URL]!

Posted

[quote name='madziakato']Rozmawiałam z Panią ze Stowarzyszenia bardzo długo. Była tam wczoraj, oczywiście nic nie zrobili, żadnych zmian, nikogo nie zastała na miejscu.... Pani potwierdziła, że psina zmieniła się - jest smutna, bardziej zrezygnowana, jakby trochę zdziczała bez moich regularnych odwiedzin:placz:[B]Decyzja zapadła- Właściciel dostanie na piśmie " prośbę " o zrzeczenie się psa. I jeśli ją zignoruje( a zapewne tak właśnie będzie), uskuteczniamy osławiony Plan B.[/B][/QUOTE]

Trzymam kciuki za powodzenie planu B :thumbs: :thumbs: :thumbs:
Musi się udać, po prostu musi !!!!!!!!!!!!

Posted

zaglądam do Ivuni...z nadzieją na lepsze wieści..
Madziu, jutro przeleje na Twoje konto Ivusiową część pieniązków z mojego bazarku- to będzie 60 zł. Mam nadzieje, że szybko się przydają w jej drodze do WOLNOŚCI

Posted

[quote name='madziakato']Kompletna klapa....Cała akcja wzięła w łeb. Pies do mnie nie wyszedł:shake:Została tam![/QUOTE]
Spokojnie, może jednak coś było nie tak i ona to czuła? Następnym razem na pewno się uda.....

Posted

[quote name='AlfaLS']Spokojnie, może jednak coś było nie tak i ona to czuła? Następnym razem na pewno się uda.....[/QUOTE]Niewiem sama...nie daje mi to spokoju, wszystko przygotowane, a ona najpierw się cieszyła , a gdy wsadziła przez dziurę w siatce głowę, uciekła....Czy to możliwe, żeby tak się bała tego co na zewnątrz?