madziakato Posted September 17, 2013 Author Posted September 17, 2013 To czekanie mnie dołuje....:shake: Quote
Kryzia Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 Wiem, jak to jest. Swego czasu też chodziłam do psa na działkach. Całymi dniami i nocami o nim myślałam, na szczęście jemu udało się pomóc. Quote
bela51 Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 Tak mi smutno, ze to wszystko u nas jest bez sensu. Jakies idiotyczne przepisy, ktore w tym wypadku są po stronie własciciela, a nie psa :shake: Quote
kiyoshi Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 Madzia...jesteśmy z Tobą kobitko...nie dołuj się! i tak robisz dla IVY mega dużo! mam wrażenie, że tylko jakieś 'alternatywne' działanie mogłoby tutaj pomóc.... tylko....czy na miejsce Ivy nie pojawi się kolejny pies??? Quote
madziakato Posted September 18, 2013 Author Posted September 18, 2013 Kochani, nic nie wiem, do kobitki nie mogę się dodzwonić...Byłam dzisiaj u małej- wyrywała z rąk jedzenie strasznie, nawet nie bardzo chciała się głaskać:placz: Quote
madziakato Posted September 18, 2013 Author Posted September 18, 2013 [quote name='kiyoshi']Madzia...jesteśmy z Tobą kobitko...nie dołuj się! i tak robisz dla IVY mega dużo! mam wrażenie, że tylko jakieś 'alternatywne' działanie mogłoby tutaj pomóc.... tylko....czy na miejsce Ivy nie pojawi się kolejny pies???[/QUOTE]Tak może być bo to taki chłop ze wsi, co uważa że dba o psa.... Quote
madziakato Posted September 18, 2013 Author Posted September 18, 2013 Dziękuję że zaglądacie, jesteście. Jutro postaram się dowiedzieć coś konkretnego, a i postanowić....Czas leci nieubłaganie, a zima za pasem.... Quote
Marycha35 Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 Jesteśmy i będziemy, aż sunia ogonek w domku grzać będzie;) Będzie dobrze, spokojnie rób swoje:) Quote
madziakato Posted September 19, 2013 Author Posted September 19, 2013 Rozmawiałam z Panią ze Stowarzyszenia bardzo długo. Była tam wczoraj, oczywiście nic nie zrobili, żadnych zmian, nikogo nie zastała na miejscu.... Pani potwierdziła, że psina zmieniła się - jest smutna, bardziej zrezygnowana, jakby trochę zdziczała bez moich regularnych odwiedzin:placz:Decyzja zapadła- Właściciel dostanie na piśmie " prośbę " o zrzeczenie się psa. I jeśli ją zignoruje( a zapewne tak właśnie będzie), uskuteczniamy osławiony Plan B. Quote
Marycha35 Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 Brawo, jestem z Tobą!!! Będzie dobrze, miał szansę, olał ją no to i my olewamy...;) Suniaczku, nie poddawaj się, będzie słoneczko jeszcze na twoim niebie:):):) Quote
madziakato Posted September 19, 2013 Author Posted September 19, 2013 Była u suni z moim psem(tym nieprzyjaznym do psiaków)....Utwierdziłam się w przekonaniu, że przetrzymanie u mnie tylko w kojcu niestety, ale to było do przewidzenia. Ale sunia nakarmiona i czeka . Jest bardzo uległa do innych psów. Quote
Marycha35 Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 Okrzepnie, nauczy się, wszystkiego;) Quote
Marycha35 Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 Suniaczku, buzi ślemy, jeszcze wytrzymaj!!! Dziewczynki a ja zapraszam do samotnej bidy psiej ślicznej, co śpiunka w piaskownicy...: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/247228-Roger-w-typie-sznaucera-spragniony-cz%C5%82owieka-szuka-DS-lub-DT-na-ju%C5%BC-"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...T-na-ju%C5%BC-[/URL]! Quote
AlfaLS Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 Biedna ta Iva... Jak dobrze, że ma chociaż Ciebie ... Trzymam kciuki! Quote
azalia Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 Wierzę,że Iva będzie jeszcze szczęśliwa. Quote
DONnka Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 [quote name='madziakato']Rozmawiałam z Panią ze Stowarzyszenia bardzo długo. Była tam wczoraj, oczywiście nic nie zrobili, żadnych zmian, nikogo nie zastała na miejscu.... Pani potwierdziła, że psina zmieniła się - jest smutna, bardziej zrezygnowana, jakby trochę zdziczała bez moich regularnych odwiedzin:placz:[B]Decyzja zapadła- Właściciel dostanie na piśmie " prośbę " o zrzeczenie się psa. I jeśli ją zignoruje( a zapewne tak właśnie będzie), uskuteczniamy osławiony Plan B.[/B][/QUOTE] Trzymam kciuki za powodzenie planu B :thumbs: :thumbs: :thumbs: Musi się udać, po prostu musi !!!!!!!!!!!! Quote
kiyoshi Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 zaglądam do Ivuni...z nadzieją na lepsze wieści.. Madziu, jutro przeleje na Twoje konto Ivusiową część pieniązków z mojego bazarku- to będzie 60 zł. Mam nadzieje, że szybko się przydają w jej drodze do WOLNOŚCI Quote
bela51 Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 Nieczesto tu zagladam. Ale sytuacja tej suni tak mnie dołuje, ze po prostu nie mam odwagi. Bede trzymac kciuki , bardzo mocno ! Quote
Marycha35 Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 Suniaczek będzie jeszcze szczęśliwy i my z nią:) Ivcik, jeszcze momento:) Quote
madziakato Posted September 22, 2013 Author Posted September 22, 2013 Kompletna klapa....Cała akcja wzięła w łeb. Pies do mnie nie wyszedł:shake:Została tam! Quote
AlfaLS Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 [quote name='madziakato']Kompletna klapa....Cała akcja wzięła w łeb. Pies do mnie nie wyszedł:shake:Została tam![/QUOTE] Spokojnie, może jednak coś było nie tak i ona to czuła? Następnym razem na pewno się uda..... Quote
madziakato Posted September 22, 2013 Author Posted September 22, 2013 [quote name='AlfaLS']Spokojnie, może jednak coś było nie tak i ona to czuła? Następnym razem na pewno się uda.....[/QUOTE]Niewiem sama...nie daje mi to spokoju, wszystko przygotowane, a ona najpierw się cieszyła , a gdy wsadziła przez dziurę w siatce głowę, uciekła....Czy to możliwe, żeby tak się bała tego co na zewnątrz? Quote
kiyoshi Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 to bardzo możliwe Madziu,może na się boi tego co na zewnatrz...ona po -0prostu tego nie zna, bo cały jej świat to boks:( Quote
madziakato Posted September 22, 2013 Author Posted September 22, 2013 k....mać. Dziewczyny, co teraz?:placz: Quote
Recommended Posts