Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ada-jeje']jak bedziesz zglaszac za kazdym razem zanotuj sobie nazwisko osoby przyjmujacej od Ciebie zgloszenie telefonicznie, date i godzine. Czy aby napewno SM pracuje w weekendy? z tego co ja jestem zorentowana to SM pracuje tez tylko od pon-piatku. Jesli tak jest dzwon na Policje, procedura dla Ciebie ta sama. Zgloszenia i odnotowania to rowniez dowod w sprawie.[/QUOTE]Ok, będę pamiętać. W weekend faktycznie tylko policja.

Posted

[quote name='Kryzia']Madziu, jeśli nikt się nie zgłosi, to ze zdjęciami dopiero jutro mogę pomóc, bo też sama nie potrafię.[/QUOTE]Ok, to prześlij proszę meila- zobaczysz pierwsza naszą dziewczynę z dzisiaj, sfotografowałam też te cholerne betonowe bloczki...

Posted

[quote name='Kryzia']Już mam. Bardzo profesjonalnie obłożyli siatkę kilkoma płytami chyba krawężnikowymi - w sam raz żeby spadły na nogę psa :angryy:[/QUOTE]Na początku była jedna, teraz sama widziałaś...

Posted

Witajcie. Iva dzisiaj miała kostki i wodę, jutro (podobno) mogę wziąć ją na spacer... Jutro negocjacji z właścicielem ciąg dalszy... Pojawiła się nowa szansa na uratowanie jej! Info tylko na priv- z powodu bezpieczeństwa. Już wiem, że wyciągniemy ją na pewno, tylko po cichu i bez pośpiechu...

Posted

[quote name='madziakato']Witajcie. Iva dzisiaj miała kostki i wodę, jutro (podobno) mogę wziąć ją na spacer... Jutro negocjacji z właścicielem ciąg dalszy... Pojawiła się nowa szansa na uratowanie jej! Info tylko na priv- z powodu bezpieczeństwa. Już wiem, że wyciągniemy ją na pewno, tylko po cichu i bez pośpiechu...[/QUOTE]
Ja chcem!!!!!!! Ja chcem!!!!!!!!!

Posted

madzia, ja wiem, że jestam upierdliwa, ale co tam jest pod tymi deskami?
przecież suka może sobie złamać łapę jak jej tam wpadnie;
po drugie to obłożenie bloczkami to jakaś totalna prowizorka i amatorszczyzna!
kto to zrobił? i chyba nie na trzeźwo! to wygląda jak sen wariata :cool3:

i proszę info na pw ;)

Posted

[quote name='kakadu']madzia, ja wiem, że jestam upierdliwa, ale co tam jest pod tymi deskami?

i proszę info na pw ;)[/QUOTE]Już wiem, że jest tam pewne zagłębienie, ale to jest ziemia po prostu. Albo ona kopała i dali tam te palety albo ma się tam załatwiać(żeby kupy spadały na dół, bo po co sprzątać....)Wiem, wiem- te bloczki to na zasadzie- byle szybciej, byle jak, ale żeby nie wyszła.... Tam jest wszystko byle jak!:angryy: Zrobił to na pewno pracownik, który ma się nią niby zajmować, bo jej "właściciel" nawet do tego kojca nie wchodzi- jeszcze by się ubrudził....

Posted

[quote name='kakadu']madzia, ja wiem, że jestam upierdliwa, ale co tam jest pod tymi deskami?

i proszę info na pw ;)[/QUOTE] Na trzeźwo to na pewno nie... Mało jest tam momentów, gdy pan pracownik jest trzeźwy...:angryy: