madziakato Posted September 28, 2013 Author Posted September 28, 2013 Woda była dzisiaj, ale do jutra z pewnością jej nie wystarczy- będę powiadamiać policję. Quote
madziakato Posted September 28, 2013 Author Posted September 28, 2013 [quote name='Ada-jeje']jak bedziesz zglaszac za kazdym razem zanotuj sobie nazwisko osoby przyjmujacej od Ciebie zgloszenie telefonicznie, date i godzine. Czy aby napewno SM pracuje w weekendy? z tego co ja jestem zorentowana to SM pracuje tez tylko od pon-piatku. Jesli tak jest dzwon na Policje, procedura dla Ciebie ta sama. Zgloszenia i odnotowania to rowniez dowod w sprawie.[/QUOTE]Ok, będę pamiętać. W weekend faktycznie tylko policja. Quote
Kryzia Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 Madziu, jeśli nikt się nie zgłosi, to ze zdjęciami dopiero jutro mogę pomóc, bo też sama nie potrafię. Quote
madziakato Posted September 28, 2013 Author Posted September 28, 2013 [quote name='Kryzia']Madziu, jeśli nikt się nie zgłosi, to ze zdjęciami dopiero jutro mogę pomóc, bo też sama nie potrafię.[/QUOTE]Ok, to prześlij proszę meila- zobaczysz pierwsza naszą dziewczynę z dzisiaj, sfotografowałam też te cholerne betonowe bloczki... Quote
Kryzia Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 Już mam. Bardzo profesjonalnie obłożyli siatkę kilkoma płytami chyba krawężnikowymi - w sam raz żeby spadły na nogę psa :angryy: Quote
madziakato Posted September 28, 2013 Author Posted September 28, 2013 [quote name='Kryzia']Już mam. Bardzo profesjonalnie obłożyli siatkę kilkoma płytami chyba krawężnikowymi - w sam raz żeby spadły na nogę psa :angryy:[/QUOTE]Na początku była jedna, teraz sama widziałaś... Quote
Kryzia Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 Madziu, ja teraz znikam. Jeśli nikt mnie nie ubiegnie, to jutro wrzucę zdjęcia. Quote
madziakato Posted September 28, 2013 Author Posted September 28, 2013 [quote name='Kryzia']Madziu, ja teraz znikam. Jeśli nikt mnie nie ubiegnie, to jutro wrzucę zdjęcia.[/QUOTE]Ok, dzięki, spokojnej nocy . Quote
madziakato Posted September 28, 2013 Author Posted September 28, 2013 Ivuniu, trzymaj się mała...:-( Quote
madziakato Posted September 29, 2013 Author Posted September 29, 2013 Za pół godziny będę u Ivy, trzymajcie kciuki kochane! Quote
Kryzia Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 Madziu, z filmem ktoś inny musi pomóc. Quote
Ada-jeje Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 postarajcie sie ustawic na aparacie date, to tez dosc wazny dowod. Quote
madziakato Posted September 29, 2013 Author Posted September 29, 2013 Witajcie. Iva dzisiaj miała kostki i wodę, jutro (podobno) mogę wziąć ją na spacer... Jutro negocjacji z właścicielem ciąg dalszy... Pojawiła się nowa szansa na uratowanie jej! Info tylko na priv- z powodu bezpieczeństwa. Już wiem, że wyciągniemy ją na pewno, tylko po cichu i bez pośpiechu... Quote
madziakato Posted September 29, 2013 Author Posted September 29, 2013 [quote name='Kryzia']Madziu, z filmem ktoś inny musi pomóc. Dziękuję serdecznie, czy ktoś umie i wstawi filmiki(sa trzy)? Baaardzo proszę:razz: Quote
AlfaLS Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 [quote name='madziakato']Witajcie. Iva dzisiaj miała kostki i wodę, jutro (podobno) mogę wziąć ją na spacer... Jutro negocjacji z właścicielem ciąg dalszy... Pojawiła się nowa szansa na uratowanie jej! Info tylko na priv- z powodu bezpieczeństwa. Już wiem, że wyciągniemy ją na pewno, tylko po cichu i bez pośpiechu...[/QUOTE] Ja chcem!!!!!!! Ja chcem!!!!!!!!! Quote
izek77 Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 [quote name='madziakato']Dziękuję serdecznie, czy ktoś umie i wstawi filmiki(sa trzy)? Baaardzo proszę:razz:[/QUOTE] Madzia spróbuję wyślij mi na mejla :))) Quote
kakadu Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 madzia, ja wiem, że jestam upierdliwa, ale co tam jest pod tymi deskami? przecież suka może sobie złamać łapę jak jej tam wpadnie; po drugie to obłożenie bloczkami to jakaś totalna prowizorka i amatorszczyzna! kto to zrobił? i chyba nie na trzeźwo! to wygląda jak sen wariata :cool3: i proszę info na pw ;) Quote
madziakato Posted September 30, 2013 Author Posted September 30, 2013 [quote name='izek77']Madzia spróbuję wyślij mi na mejla :)))[/QUOTE]A podasz mi meila na priv bo nie jestem pewna, który jest Twój? Quote
madziakato Posted September 30, 2013 Author Posted September 30, 2013 [quote name='kakadu']madzia, ja wiem, że jestam upierdliwa, ale co tam jest pod tymi deskami? przecież suka może sobie złamać łapę jak jej tam wpadnie; po drugie to obłożenie bloczkami to jakaś totalna prowizorka i amatorszczyzna! kto to zrobił? i chyba nie na trzeźwo! to wygląda jak sen wariata :cool3: i proszę info na pw ;)[/QUOTE]Już wiem, że jest tam pewne zagłębienie, ale to jest ziemia po prostu. Albo ona kopała i dali tam te palety albo ma się tam załatwiać(żeby kupy spadały na dół, bo po co sprzątać....)Wiem, wiem- te bloczki to na zasadzie- byle szybciej, byle jak, ale żeby nie wyszła.... Tam jest wszystko byle jak!:angryy: Zrobił to na pewno pracownik, który ma się nią niby zajmować, bo jej "właściciel" nawet do tego kojca nie wchodzi- jeszcze by się ubrudził.... Quote
kiyoshi Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 Madzia, ja też prosze info na priv, jak znajdziesz chwilę...mam 'doświadczenie' w takich akcjach więc może coś doradze... Ivusia :( :( !!!! Quote
madziakato Posted September 30, 2013 Author Posted September 30, 2013 Kakadu, już wyczyściłam skrzynkę:eviltong: Quote
madziakato Posted September 30, 2013 Author Posted September 30, 2013 [quote name='kakadu']madzia, ja wiem, że jestam upierdliwa, ale co tam jest pod tymi deskami? przecież suka może sobie złamać łapę jak jej tam wpadnie; po drugie to obłożenie bloczkami to jakaś totalna prowizorka i amatorszczyzna! kto to zrobił? i chyba nie na trzeźwo! to wygląda jak sen wariata :cool3: i proszę info na pw ;)[/QUOTE] Na trzeźwo to na pewno nie... Mało jest tam momentów, gdy pan pracownik jest trzeźwy...:angryy: Quote
Recommended Posts