madziakato Posted September 9, 2013 Author Posted September 9, 2013 Ja zaczynam- 50 zł/m-c na dobry początek. Potrzeba jej wszystkiego- gdyby ktoś chciał / miał na zbyciu- obrożę, miskę, legowisko, koc, karma(obojętnie jaka, nawet najtańsza)- będę b. wdzięczna. Quote
madziakato Posted September 9, 2013 Author Posted September 9, 2013 Jeśli się nie zgodzi- za jakiś czas, tez ją zabieramy. Info na priv. Quote
kakadu Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 madzia, dostałam od koleżanki na bazarek 3 bony o wartości 50 zł każdy, na zakup kosmetyków bingospa.eu; http://www.bingosklep.com/index.php mogę oddac jak ktoś będzie robił bazarek dla ivusi; może chociaz po 10 zł od każdego by było...? Quote
Marycha35 Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 Z deklaracją niestety nie dam rady:( Ale uzbieram fanty, gdyby ktoś zechciał bazarro zrobić:) A cena za hotelik uwzględnia karmę czy nie? Myślę, że takie rzeczy jak miska, posłanko to będzie tam miała, ale faktiko obróżka potrzebna i smycz!!! Quote
kiyoshi Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 Madziu jestem z Wami... deklaracja w moim przypadku to byłoby samobójstwo, ale postaram sie coś wykombinować by pomóc... spróbuj porozsyłam zaproszenia do różnych ciotek na wątek z prośbą o pomoc... Quote
madziakato Posted September 9, 2013 Author Posted September 9, 2013 Poprosiłam Skarpetę Owczarkową o pomoc. Quote
doris66 Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 Ja zrobię dla niej bazarek, jak trafi do hotelu - tak jak obiecałam. Fanty na bazarek znajdę u siebie. Quote
madziakato Posted September 9, 2013 Author Posted September 9, 2013 [quote name='kakadu']madzia, dostałam od koleżanki na bazarek 3 bony o wartości 50 zł każdy, na zakup kosmetyków bingospa.eu; http://www.bingosklep.com/index.php mogę oddac jak ktoś będzie robił bazarek dla ivusi; może chociaz po 10 zł od każdego by było...? Bardzo dziękuję!!! Quote
madziakato Posted September 9, 2013 Author Posted September 9, 2013 kiyoshi napisał(a):Madziu jestem z Wami... deklaracja w moim przypadku to byłoby samobójstwo, ale postaram sie coś wykombinować by pomóc... spróbuj porozsyłam zaproszenia do różnych ciotek na wątek z prośbą o pomoc... Wiem coś o tym. Ciężki czas jest teraz, ale na pewno razem damy radę. Za wszystko wielkie dzięki!!!z całego serducha! Quote
madziakato Posted September 9, 2013 Author Posted September 9, 2013 Marycha35 napisał(a):Z deklaracją niestety nie dam rady:( Ale uzbieram fanty, gdyby ktoś zechciał bazarro zrobić:) A cena za hotelik uwzględnia karmę czy nie? Myślę, że takie rzeczy jak miska, posłanko to będzie tam miała, ale faktiko obróżka potrzebna i smycz!!! Kochana, dziękuję bardzo;) Quote
madziakato Posted September 9, 2013 Author Posted September 9, 2013 doris66 napisał(a):Ja zrobię dla niej bazarek, jak trafi do hotelu - tak jak obiecałam. Fanty na bazarek znajdę u siebie. No nie wiem, co powiedzieć... Dziękuję!!! nigdy nie robiłam, ale domyślam się, ile jest pracy przy bazarku... Dziękuję z całych sił!!! Quote
DONnka Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 [quote name='madziakato']Trochę rozczarowanie jest, ale liczyłam się z taką sytuacją. Jutro będzie na pewno, więc Stowarzyszenie zaproponuje właścicielowi zrzeczenie się suczki . Jeśli się zgodzi- w wekend jedzie do hoteliku! Kochane, zbieram deklaracje- pomożecie? [quote name='madziakato']Jeśli się nie zgodzi- za jakiś czas, tez ją zabieramy. Info na priv. Poproszę o info, co będzie jak się nie zgodzi ... Jutro od rana kciuki zaciskam :thumbs: I oczywiście przegłosujemy wsparcie dla Ivy na wątku SKARPETY OWCZARKOWEJ Quote
madziakato Posted September 9, 2013 Author Posted September 9, 2013 DONnka napisał(a):Poproszę o info, co będzie jak się nie zgodzi ... Jutro od rana kciuki zaciskam :thumbs: I oczywiście przegłosujemy wsparcie dla Ivy na wątku SKARPETY OWCZARKOWEJ Już zapodaję priva- dla Ciebie i Kakadu(chyba, że ktoś jeszcze chętny=proszę o info?). Z całego serca za wszystko dziękuję!!!:multi: Quote
Marycha35 Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 (edited) W kupce siła:) Teraz tylko sunia musi do nas dołączyć;) Edited September 9, 2013 by Marycha35 Quote
madziakato Posted September 9, 2013 Author Posted September 9, 2013 AlfaLS napisał(a):Ja też poroszę info na PW ;). Się robi;) Quote
madziakato Posted September 9, 2013 Author Posted September 9, 2013 Jutro godzina 13.00...... ma być ma być.... (właściciel):mad: Quote
Marycha35 Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 Radzę mu być!!!!!!! Suniaczku, będziemy Twoim głosem, nie pozwolimy Cię krzywdzić dłużej!!!!! Quote
kakadu Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 doris66 napisał(a):Ja zrobię dla niej bazarek, jak trafi do hotelu - tak jak obiecałam. Fanty na bazarek znajdę u siebie. doris to może prześlę ci zdjęcia tych bonów na maila jak już będziesz dziergac bazar; podasz mi adres na pw? Quote
doris66 Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 kakadu napisał(a):doris to może prześlę ci zdjęcia tych bonów na maila jak już będziesz dziergac bazar; podasz mi adres na pw? Bazar bedę robić z przeznaczeniem dla dwóch suń - dla Ivy i dla Meli, która jest w hoteliku i nie ma w ogóle żadnych deklaracji. Więc Iva w takim wypadku musiałaby się podzielić z Melą ewentualnym zyskiem ze sprzedaży tych kuponów. Fanty mam na razie i chce je szybko "pchnąć", ale to nie jest ostatni mój bazarek i za jakis czas będę robiła kolejny i kolejny........ Więc musisz zdecydować co z tymi bonami zrobić. Zamierzam bazarek rozpocząc w weekend, tylko wtedy mam troche więcej czasu. Quote
madziakato Posted September 10, 2013 Author Posted September 10, 2013 Niech już będzie ta 13.00! Quote
AlfaLS Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 Dziś w pracy siedzę z zaciśniętymi palcami, robota nie zając nie ucieknie a za Ivę trzeba trzymać kciuki...... Quote
kiyoshi Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 madziakato napisał(a):Niech już będzie ta 13.00! trzymam kciuki!!!! Quote
Marycha35 Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 Będzie dobrze, musi!!!!!!!:) Suniaczku, trzymaj się!!! Quote
kiyoshi Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 Madziu, już 13...mam nadzieje, że wszystko idzie dobrze, trzymam kciuki:) jak obiecałam tak zrobiłam... zapraszam Was na bazarek ogłoszeniowy, z którego dochów zostanie przeznaczony w 1/3 na Ivę:) więc jak dobrze pójdzie Ivusia dostanie od cioci kiyoshi 60zł;) http://www.dogomania.pl/forum/threads/246964-OG%C5%81OSZENIOWY-dla-Oskara-i-Ivy-30-og%C5%82osze%C5%84-6-z%C5%82-do-18-09 Quote
Recommended Posts