PaulinaT Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 kaLOlina - matko sałatko dziewczyno co z nieba spada :Rose: Dzisiaj pada okrótnie... a to nie pierwszy raz w tym tygodniu... No to obyśmy ją znalały! Quote
kaLOlina Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 tiaa...zobaczymy tylko czy sunka u mnie nie podzieli sie na wiecej malych kawalkow-piszczacych i slepych;) pamietejcie=pewnie jest po cieczce a te cycki wystajace-ekhm...nic chwilowo nie ma co myslec...;) Goniu-zawsze na posterunku:) po to trzymam tymczas by w takiej syt reagowac;) do Starachowic napisze jak tu sie cos wyjasni;) Quote
mrowa23 Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 widze ze dotarlam po czasie a chcialam juz kombinowac dt ;) brawo dziewcyzny za szybka akcje i czekamy na wiesci czy sie znalazla mala Quote
kaLOlina Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 mrowa- kombinuj kombinuj...bo ja mam juz kolejke!! w syt kryzysowej moge ja przyjac bo dom wolny;) ale umawialam sie juz ze starachowicami ze wezme od nich 2 psy..i teraz nie wiedomo jak to bedzie!!!!! Quote
ewick Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Dziewczyny, a jak ona ma szczeniaki gdzieś schowane, jak taka cycata? a jak ją weźmiecie i one same zostaną? Quote
PaulinaT Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Szczeniaków już nie ma sprzedane za wódke. Suka nie jest bezdomna - ma właścicieli... degenaratów, alkoholików. Generalnie dramat. Dziewczyny napiszą pewnie więcej jak wrócą. Quote
Kasia Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 To tym bardziej trzeba jej pomóc! Mając takich właścicieli na pewno ne jest szczęśliwa.....:shake: Quote
Kasia Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Czyli sunia zostaje tam gdzie jest i przy tych swoich 'właścicielach'? Quote
pixie Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 :lol:fidelek2 napisał(a):Czyli sunia zostaje tam gdzie jest i przy tych swoich 'właścicielach'? o jest i fidelek!:lol: i co ja czytam :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: co robic w takiej sytuacji, czy macie jakies pomysly? poczekajmy na powrot silnej grupy i relacje Quote
supergoga Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Dzisiaj suni nie widzielismy i raczej odradzano nam bezpośrednie udanie sie do tych "właścicieli". Ale spokojnie, mysle, że trzymamy ręke na pulsie, mamy jakiś tam kontakt i postaramy sie zabezpieczyc byt suni. Misia jest rzeczywiście łagodna i wystraszoną sunią. Wcale sie jej nie dziwię. Quote
Kasia Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 a nie dałoby radu zabrać jej stamtąd? cześć pixie :lol: Quote
supergoga Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Spokojnie, pisałam, że sprawa na dziś pod kontrola. Jak według Was zabrać stamtąd sukę. Miałysmy się wedrzeć do meliny pełnej dość agresywnych osób - i zwinąć psa. Dziś jej nie widziałyśmy, nie chodziła po parku. Quote
kaLOlina Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 bosh... chyba ide sie przemaszerowac po parku i jak ja znajde to normalnie ja 'zawine'... ehh ale ci ludzie wezma kolejnego psa..i kolejnego... :(:(:( Quote
GoniaP Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 kaLOlina napisał(a): ehh ale ci ludzie wezma kolejnego psa..i kolejnego... :(:(:( no chyba, że ukradną, bo pieniędzy tam nie ma, a jak są to starcza na procenty... Ponoć eksmisja wisi nad nimi jak widmo... Quote
kaLOlina Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 hmmm ja mam grupe pod wezwaniem- sami DUZI PANOWIE;) hłe hłe... biedna sunka...:( najlepiej ja z parku wyniesc;) tylko hmmm ...no w sumie pogoda niejest zla-namiot i bede koczowac???? ale tak powaznie-wiem ze nie zostawilyscie tego tak dziewczyny...wiec czekam na pomysle rozwiazanie sprawy... a moze ja normalnie odkupic?? juz Leszka z meliny odkupilam... Quote
GoniaP Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 kaLOlina napisał(a): a moze ja normalnie odkupic?? juz Leszka z meliny odkupilam... Byl taki pomysł.... ale odradzono go nam. Można dostać nożem. Quote
kaLOlina Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 :-o:-o:-o:-o:-o:-o o matko jedyna... o matko.... łooo nie chce myslec co oni tam z ta sunia robia...:shake::shake::shake::shake::shake: Quote
iwop Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 mówię wam - zwabic ja jakoś i ukraść - nie ma innego wyjścia.:shake: Quote
supergoga Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Proszę spokojnie, mamy kontakt telefoniczny i jak dostaniemy odpowiedni cynk będziem działać. Kto w razie czego w Poznaniu jest dyspozycyjny i pod telefonem, bo może być konieczność nagła i szybka do zadziałania, nie zawsze wszystkie mamy na to szansę. Ja często wyjeżdżam poza Poznań. Więc jak ktoś chętny do dołączenia - poprosze o namiary na PM Quote
PaulinaT Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 A jeśli będą mieć - chociaż watpię - kolejnego psa to będziemy się martwić. Na razie jest Misia - i o nią trzeba się zatroszczyć. Quote
asiak Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 supergoga napisał(a):Proszę spokojnie, mamy kontakt telefoniczny i jak dostaniemy odpowiedni cynk będziem działać. Kto w razie czego w Poznaniu jest dyspozycyjny i pod telefonem, bo może być konieczność nagła i szybka do zadziałania, nie zawsze wszystkie mamy na to szansę. Ja często wyjeżdżam poza Poznań. Więc jak ktoś chętny do dołączenia - poprosze o namiary na PM gdyby zaszła potrzeba to w niedzielę od godziny 14tej jestem wolna, samochód posiadam, mieszkam w Suchym Lesie, nr tel. 600 228 928... Quote
Recommended Posts