Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 156
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Delph napisał(a):
Jak tam, wyspani, czy pies-lampa się rozbijał po domu?

Spał ładnie do ok. 4. Potem zaczął się nudzić i narobił hałasu trafiając we wszystko kloszem. ;) pobudził absolutnie wszystkich. Dziś już zachowuje się jak zawsze, humor mu dopisuje, ogon cały czas w ruchu. Jedynie moje psy chcą go obchodzić łukiem, bo wali je kloszem. Ale już samodzielnie wskakuje na fotel, chętnie też leży "na żabę".

Rano dostał trochę puszki, wciągnął nosem i póki co żadnych sensacji nie było.

Jedyna różnica jest taka, że co chwilę mam wrażenie, że wali mi się mieszkanie. Ale w kloszu musi bezwględnie chodzić, bo nawet gdy zdjęłam mu na spacerze, to zapomniał o wszystkim, tylko koniecznie chciał sie TAM dostać.

Posted

Delph napisał(a):
Buahaha, jaka mina szczęśliwego psa :D Pod tytułem "co wyście mi zrobili"

Na żywo wygląda jakby nie zauważył żadnych zmian, poza tym, że klosz mu ktoś wsadził na głowę i coś z tyłu zaboli, gdy się za bardzo rozhula. ;) Teraz na przykład śpi do góry brzuchem, a przed chwilą robił wycieczki do kuchni z nadzieją, że dostanie jeszcze po raz drugi kolację. :evil_lol:

inka33 napisał(a):
Wyjątkowo gustownie wygląda, jak na kloszarda! :evil_lol:

Bo to elegancki kloszard. ;)

Posted

Wydawał mi się większy ;) Zdjęcia cudowne, niestety, nie pomogę w wyborze, bo zwyczajnie nie wiem na które się zdecydować :) Szykuj się na mnóstwo wizyt przedadopcyjnych... ;)