Bonsai Posted August 14, 2013 Author Posted August 14, 2013 hop! napisał(a):A co tu tak cichutko? ;) Psy pochłaniają mój czas. :) Młody jest grzeczny, we wtorek byłam na szkoleniu z moimi psami i został sam na około półtorej godziny - nic nie zniszczył. :) Dziś był sam z Piegusem (drugi mój pies był w sypialni, ponieważ nie potrafi się odgryźć młodemu, który to wykorzystuje) około 4 godzin i wszyscy są cali. :) Poza tym rozpiera go trochę popęd seksualny (albo zapomniałam jak to jest mieć niewykastrowanego psa) i codziennie się hmm... samozadowala. ;) Quote
Bonsai Posted August 14, 2013 Author Posted August 14, 2013 Delph napisał(a):Dojrzewa chłopak :) No właśnie... to ciachnąć go teraz, czy jeszcze trochę poczekać? Quote
Ellig Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 Mlody chyba jednak powinien szybko stracic nabial:) Quote
Gusiaczek Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 Ellig napisał(a):Mlody chyba jednak powinien szybko stracic nabial:) Oj tak! zwłaszcza, że nabiał często uczula ;) :) Quote
Ellig Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 Gusiaczek napisał(a):Oj tak! zwłaszcza, że nabiał często uczula ;) :) No wlasnie! :evil_lol: Quote
Bonsai Posted August 15, 2013 Author Posted August 15, 2013 Kastracje fundnie mu znajoma fundacja, więc wszystko jest dograne. Tylko czy najpierw szczepienia przeciw chorobom zakaźnym, czy kastracja. Muszę tylko dopytać weta ile trzeba czekać po szczepieniu na kastrację. Wczoraj młody się popisał. Zawsze był w nocy bardzo grzeczny, a jak przyjechał do nas gość - dostał nocnej głupawki. Wszystko byłoby okej, gdyby nie to, że gość wstawał o godzinie 6:00. :eviltong: Koło pierwszej w nocy młody w końcu skończył wygłupy. Quote
inka33 Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 Karmelowe czy czekoladowe (?) cudko dostało na imię Pepper, tak...? I jest takie podobne do Milki (byłej tymczasowiczki Nutusi), która w Szwecji doopkę grzeje i ma kolegę Peppara... ;) Może spróbujcie zaprosić tutaj deer_1987 ...? :hmmmm: Powiedzcie, że ja "nasłałam". :p Quote
Bonsai Posted August 15, 2013 Author Posted August 15, 2013 inka33 napisał(a):Karmelowe czy czekoladowe (?) cudko dostało na imię Pepper, tak...? I jest takie podobne do Milki (byłej tymczasowiczki Nutusi), która w Szwecji doopkę grzeje i ma kolegę Peppara... ;) Może spróbujcie zaprosić tutaj deer_1987 ...? :hmmmm: Powiedzcie, że ja "nasłałam". :p Cudo koloru... Blond-rudo-czekoladowego dostało imię Pepper, ale równie często mówimy do niego "młody". :) Dziś wieczorem zostawiliśmy psy same, ale zapomnieliśmy wziąć śmieci... Moje psy mnie rozleniwiły w tym zakresie mocno. Niestety po powrocie wielu tych śmieci już nie było. Mam nadzieję, że młodemu nic nie będzie. Quote
Bonsai Posted August 15, 2013 Author Posted August 15, 2013 Filmik z dzisiejszego spaceru. ;) Oczywiście włączyłam telefon gdy już się psy wybawiły. :eviltong: [video=youtube;31CamoV_A9g]http://www.youtube.com/watch?v=31CamoV_A9g&feature=youtu.be[/video] Quote
Nutusia Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 Hmmm... to co będzie gdy nabiał trafi do śmieci? ;) :) Też się wybrałam na wycieczkę wakacyjną (poniekąd). Błąd, duuuuży błąd... ;) Quote
Bonsai Posted August 17, 2013 Author Posted August 17, 2013 Pozycje spania: "na żabę" "na podpórkę" Quote
inka33 Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 deer_1987 napisał(a):Jaki cudny! zaprosilam na fb znajomych A nie mówiłam! :eviltong: Quote
inka33 Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 deer_1987 napisał(a):co mowilas ze sie zakocham? :D No... ja w zasadzie nic nie mówiłam... :grins: Tylko na Ciebie napuszczałam: inka33 napisał(a):Karmelowe czy czekoladowe (?) cudko dostało na imię Pepper, tak...? I jest takie podobne do Milki (byłej tymczasowiczki Nutusi), która w Szwecji doopkę grzeje i ma kolegę Peppara... ;-) Może spróbujcie zaprosić tutaj deer_1987 ...? :hmmmm: Powiedzcie, że ja "nasłałam". :-P Ale się nie wstydzę! :eviltong: Quote
Bonsai Posted August 19, 2013 Author Posted August 19, 2013 Bardzo się cieszę, że mały się podoba. Na razie podjęłam decyzję o wstrzymaniu się z ogłoszeniami, chcę go najpierw wykastrować. Bo... hmm... psiak codziennie się samozadowala, a obawiam się, że nie każdy jest na tyle tolerancyjny, by codziennie znosić zmywanie z podłogi psiej spermy... ;) Mam tylko ogromną nadzieję, że po kastracji mu to minie, bo jak czytałam niestety nie zawsze tak się dzieje. Poza tą jedną wadą, to psiak jest idealny. Wiadomo - czasem się rozbryka, ale to przecież jeszcze młodzik, więc nikogo nie powinno to dziwić. Ważne, że stosunkowo szybko odpuszcza. To bardzo pojętny psiak. Niestety też coraz bardziej się przyzwczaja do nas. Dziś pięknie się bawił z moim Buddy'm. Quote
Recommended Posts