Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hop! napisał(a):
A co tu tak cichutko? ;)

Psy pochłaniają mój czas. :) Młody jest grzeczny, we wtorek byłam na szkoleniu z moimi psami i został sam na około półtorej godziny - nic nie zniszczył. :) Dziś był sam z Piegusem (drugi mój pies był w sypialni, ponieważ nie potrafi się odgryźć młodemu, który to wykorzystuje) około 4 godzin i wszyscy są cali. :)

Poza tym rozpiera go trochę popęd seksualny (albo zapomniałam jak to jest mieć niewykastrowanego psa) i codziennie się hmm... samozadowala. ;)

• Replies 156
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kastracje fundnie mu znajoma fundacja, więc wszystko jest dograne. Tylko czy najpierw szczepienia przeciw chorobom zakaźnym, czy kastracja. Muszę tylko dopytać weta ile trzeba czekać po szczepieniu na kastrację.

Wczoraj młody się popisał. Zawsze był w nocy bardzo grzeczny, a jak przyjechał do nas gość - dostał nocnej głupawki. Wszystko byłoby okej, gdyby nie to, że gość wstawał o godzinie 6:00. :eviltong: Koło pierwszej w nocy młody w końcu skończył wygłupy.

Posted

Karmelowe czy czekoladowe (?) cudko dostało na imię Pepper, tak...?

I jest takie podobne do Milki (byłej tymczasowiczki Nutusi), która w Szwecji doopkę grzeje i ma kolegę Peppara... ;)
Może spróbujcie zaprosić tutaj deer_1987 ...? :hmmmm:
Powiedzcie, że ja "nasłałam". :p

Posted

inka33 napisał(a):

I jest takie podobne do Milki (byłej tymczasowiczki Nutusi), która w Szwecji doopkę grzeje i ma kolegę Peppara... ;)
Powiedzcie, że ja "nasłałam". :p

Cudo koloru... Blond-rudo-czekoladowego dostało imię Pepper, ale równie często mówimy do niego "młody". :)

Dziś wieczorem zostawiliśmy psy same, ale zapomnieliśmy wziąć śmieci... Moje psy mnie rozleniwiły w tym zakresie mocno. Niestety po powrocie wielu tych śmieci już nie było. Mam nadzieję, że młodemu nic nie będzie.

Posted

Filmik z dzisiejszego spaceru. ;) Oczywiście włączyłam telefon gdy już się psy wybawiły. :eviltong:

[video=youtube;31CamoV_A9g]http://www.youtube.com/watch?v=31CamoV_A9g&feature=youtu.be[/video]

Posted

deer_1987 napisał(a):
co mowilas ze sie zakocham? :D

No... ja w zasadzie nic nie mówiłam... :grins:

Tylko na Ciebie napuszczałam:

inka33 napisał(a):

I jest takie podobne do Milki (byłej tymczasowiczki Nutusi), która w Szwecji doopkę grzeje i ma kolegę Peppara... ;-)
Powiedzcie, że ja "nasłałam". :-P

Ale się nie wstydzę! :eviltong:

Posted

Bardzo się cieszę, że mały się podoba. Na razie podjęłam decyzję o wstrzymaniu się z ogłoszeniami, chcę go najpierw wykastrować. Bo... hmm... psiak codziennie się samozadowala, a obawiam się, że nie każdy jest na tyle tolerancyjny, by codziennie znosić zmywanie z podłogi psiej spermy... ;) Mam tylko ogromną nadzieję, że po kastracji mu to minie, bo jak czytałam niestety nie zawsze tak się dzieje.

Poza tą jedną wadą, to psiak jest idealny. Wiadomo - czasem się rozbryka, ale to przecież jeszcze młodzik, więc nikogo nie powinno to dziwić. Ważne, że stosunkowo szybko odpuszcza. To bardzo pojętny psiak.

Niestety też coraz bardziej się przyzwczaja do nas. Dziś pięknie się bawił z moim Buddy'm.