yolanovi Posted August 8, 2013 Author Posted August 8, 2013 [quote name='MALWA']Dziewczyny, czyli gdzie dokładnie trafi GRYŚ ?[/QUOTE] Gryś pojedzie do Nadira w Katowicach. Dziewczyny z Cieszyna wspólpracują z Izą z Nadira i kilka psów tu miały/mają. Powiedziały, że współpraca jest ok. Rozmawiałam wstępnie z Nilsson i Zofiją i chciałabym pojechac po Grysia w sobotę. Kto chętny by mi towarzyszyć? Nie chciałabym jechać sama bo nie wiadomo jak Gryś w aucie itp. Quote
Martika&Aischa Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 No to zapraszamy na pierwszy Grysiowy bazarek ;) [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/246055-Ciuszki-szaliczki-bi%C5%BCuteria-torebki-Wielka-letnia-wyprzeda%C5%BC-%29-13-08-22-00?p=21172197#post21172197[/url] Quote
yolanovi Posted August 8, 2013 Author Posted August 8, 2013 [quote name='Malgoska']To gdzie będzie Gryś i od kiedy?[/QUOTE] Przecież dwa posty wyżej napisałam już gdzie :eviltong:. Kiedy? Mocno prawdopodobne, że nawet już jutro - jestem w trakcie dogadywania wszystkiego :) Quote
halszka Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 ulala ależ się dzieje (wczoraj nie miałam dostępu do internetu) cieszę się,że chłopak będzie bezpieczny u [B]stzw [/B]gdzie przebywa Ząbal z naszego schroniska,który jako dekorator wnętrz zeżarł wszystkie klapki,dywanik i ogólnie wiele już tam napsocił ;) Jak już pisałam,jak tylko będzie tekst (ja zupełne beztalencie w tej materii) ruszę z ogłoszeniami. Quote
yolanovi Posted August 8, 2013 Author Posted August 8, 2013 [quote name='halszka']ulala ależ się dzieje (wczoraj nie miałam dostępu do internetu) cieszę się,że chłopak będzie bezpieczny u [B]stzw [/B]gdzie przebywa Ząbal z naszego schroniska,który jako dekorator wnętrz zeżarł wszystkie klapki,dywanik i ogólnie wiele już tam napsocił ;) Jak już pisałam,jak tylko będzie tekst (ja zupełne beztalencie w tej materii) ruszę z ogłoszeniami.[/QUOTE] Kolejny żółciak do kolekcji u stzw ;) Na tekst chyba nieco poczkamy - trzeba troche poznać chłopaka i z góry dziekuję za ofertę ogłoszeniową. Na pewno skorzystamy :) Quote
Malgoska Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 [quote name='yolanovi']Przecież dwa posty wyżej napisałam już gdzie :eviltong:. Kiedy? Mocno prawdopodobne, że nawet już jutro - jestem w trakcie dogadywania wszystkiego :)[/QUOTE] [quote name='halszka']ulala ależ się dzieje (wczoraj nie miałam dostępu do internetu) cieszę się,że chłopak będzie bezpieczny u [B]stzw [/B]gdzie przebywa Ząbal z naszego schroniska,który jako dekorator wnętrz zeżarł wszystkie klapki,dywanik i ogólnie wiele już tam napsocił ;) Jak już pisałam,jak tylko będzie tekst (ja zupełne beztalencie w tej materii) ruszę z ogłoszeniami.[/QUOTE] sory upał czyli tam gdzie zaginał Timur? Quote
yolanovi Posted August 8, 2013 Author Posted August 8, 2013 [quote name='Malgoska']sory upał czyli tam gdzie zaginał Timur?[/QUOTE] No cóż, wpadki zdarzają sie nawet najlepszym... Tak to jest to samo miejsce gdzie był Timur, ale wierzę, że tym razem nie zdarzy sie taka sytuacja. Dziewczyny z Cieszyna i nie tylko, mają/miały tam trochę swoich psów i zawsze było ok. Jestm na miejscu, wiec będę Gryśka monitorowac i odwiedzać :) Quote
yolanovi Posted August 8, 2013 Author Posted August 8, 2013 dotarły kolejne wpłaty dla Gryśka. Bardzo dziękuję :loveu: wszystkim. Aktualne rozliczenie jest poście nr 4 :) Quote
yolanovi Posted August 8, 2013 Author Posted August 8, 2013 Kochani, odbiór Gryśka ze schronu mamy umówiony na jutro :multi::multi::multi:. Teraz prosze o kciukasy, żeby wszystko poszło gładziutko Quote
Martika&Aischa Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 [quote name='yolanovi']Kochani, odbiór Gryśka ze schronu mamy umówiony na jutro :multi::multi::multi:. Teraz prosze o kciukasy, żeby wszystko poszło gładziutko[/QUOTE] Oj trzymamy z całych sił !!!!!!!!! jutro dla Gysia wielki dzień :bigcool::bigcool::bigcool::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
AgusiaP Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 [quote name='yolanovi']Kochani, odbiór Gryśka ze schronu mamy umówiony na jutro :multi::multi::multi:. Teraz prosze o kciukasy, żeby wszystko poszło gładziutko[/QUOTE] Mocno trzymamy ;):thumbs::thumbs::thumbs: Quote
yolanovi Posted August 8, 2013 Author Posted August 8, 2013 [quote name='AgusiaP']Mocno trzymamy ;):thumbs::thumbs::thumbs:[/QUOTE] dziewczyny, to ja za Was trzymam:thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Sarunia-Niunia Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 [quote name='yolanovi']Kochani, odbiór Gryśka ze schronu mamy umówiony na jutro :multi::multi::multi:. Teraz prosze o kciukasy, żeby wszystko poszło gładziutko[/QUOTE] Tempo ekspresowe - odpowiednim Ludziom Grysio wpadł w oko;) Dziewczyny - jesteście WIELKIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Mysza2 Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 [quote name='yolanovi']dziewczyny, to ja za Was trzymam:thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:[/QUOTE] Trzymaj ciocia tylko wyślij mi adresy cobym sobie mapki podrukowała :):) Quote
ajw Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 Trzymamy kciuki za Grysia:kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Quote
halszka Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 Super:) trzymam najmocniej jak potrafię :kciuki: Quote
yolanovi Posted August 8, 2013 Author Posted August 8, 2013 Doleciały jeszcze kolejne wpłaty dla Gryśka :multi::loveu: - post rozliczeniowy uzupełniony Quote
paula_t Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 Wspaniale, że już jutro Gryś wyrusza po nowe życie:multi: Grysiu, kochany, nawet nie wiesz co cię czeka! Dzisiaj twoja zielona noc;) Quote
yolanovi Posted August 8, 2013 Author Posted August 8, 2013 [quote name='paula_t']Wspaniale, że już jutro Gryś wyrusza po nowe życie:multi: Grysiu, kochany, nawet nie wiesz co cię czeka! Dzisiaj twoja zielona noc;)[/QUOTE] I coby tak upalnie już jutro nie było Quote
paula_t Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 [quote name='yolanovi']I coby tak upalnie już jutro nie było[/QUOTE] Ojjjj nie wiem, patrząc na prognozę pogody:shake: Quote
Mysza2 Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 [quote name='paula_t']Ojjjj nie wiem, patrząc na prognozę pogody:shake:[/QUOTE] Mam nadzieję że gradobicia i oberwania chmury po drodze nie będzie :) Quote
Nuncek Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 Dobry wieczór! Deklaruję 20 zł stałej co miesiąc. Powodzenia jutro :lol: Quote
Recommended Posts