Marysia R. Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 W poniedziałek wpłynęło na konto Mentosa 10zł od AnnaA, dziękuję:) Żeby już nie zalegać z opłatą za dt zrobię przelew za nieopłacony okres. Opłacone było do 10.05 a Mentos wyjechał 24.05 co daje równo 2 tygodnie - 14 dni. 220zł/30dni = 7,33zł/dzień 7,33zł/dzieńx14dni = 102,62zł Zerknijcie proszę czy się nie pomyliłam:) Martiko czy jesteśmy jeszcze za coś winni Pani Anecie na ten moment? Quote
Martika&Aischa Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 [quote name='Marysia O.']W poniedziałek wpłynęło na konto Mentosa 10zł od AnnaA, dziękuję:) Żeby już nie zalegać z opłatą za dt zrobię przelew za nieopłacony okres. Opłacone było do 10.05 a Mentos wyjechał 24.05 co daje równo 2 tygodnie - 14 dni. 220zł/30dni = 7,33zł/dzień 7,33zł/dzieńx14dni = 102,62zł Zerknijcie proszę czy się nie pomyliłam:) Martiko czy jesteśmy jeszcze za coś winni Pani Anecie na ten moment? Marysieńko Anetka kupiła Mentoskowi jeszcze przed wyjazdem ponowne zabezpieczenie przed kleszczami ( 17 zł )oraz lokomotiv ponieważ Mentosek źle znosi podróż autem ( 11 zł 90gr) Quote
Marysia R. Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 [quote name='Martika@Aischa']Marysieńko Anetka kupiła Mentoskowi jeszcze przed wyjazdem ponowne zabezpieczenie przed kleszczami ( 17 zł )oraz lokomotiv ponieważ Mentosek źle znosi podróż autem ( 11 zł 90gr) Ok, czyli: 102,62zł + 17zł + 11,90zł = 131,52zł Zgadza się?:) Quote
Martika&Aischa Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 [quote name='Marysia O.']Ok, czyli: 102,62zł + 17zł + 11,90zł = 131,52zł Zgadza się?:) jak najbardziej :) Quote
Marysia R. Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 Martika@Aischa napisał(a):jak najbardziej :) Przelew zrobiony:) Quote
Martika&Aischa Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 Marysia O. napisał(a):Przelew zrobiony:) Marysiu jak tylko doleci zaraz potwierdzę :) A nasz Mentosek od rana pobiera nauki ;) Pilny z niego uczeń :) Quote
Martika&Aischa Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 Marysia O. napisał(a):Przelew zrobiony:) Pieniążki już na koncie :) Anetka bardzo dziękuje:) Quote
Marysia R. Posted May 31, 2014 Posted May 31, 2014 Martika@Aischa napisał(a):Pieniążki już na koncie :) Anetka bardzo dziękuje:) Dziękuję za potwierdzenie:) Czekam na wieści "z frontu":) Quote
halszka Posted May 31, 2014 Posted May 31, 2014 Marysia O. napisał(a):Dziękuję za potwierdzenie:) Czekam na wieści "z frontu":) i ja czekam ;) Quote
Martika&Aischa Posted May 31, 2014 Posted May 31, 2014 no to nadaje ;) Mentosek świetnie dogaduje się z Panem Dziadkiem :loveu: chodzi za nim krok krok wpatrzony jak w obraz :lol: a za naszym Mentoskiem łapa w łapę podąża Pan Kot :lol: Pani Agnieszka mnie uspokoiła dziś :) mówi że absolutnie nie mamy się czym martwic bo chłopaki doskonale się dogadują :lol: cała 3 facetów zresztą bo Kot oczywiście również chłop ;) Quote
Gabi79 Posted May 31, 2014 Posted May 31, 2014 Martika@Aischa napisał(a):no to nadaje ;) Mentosek świetnie dogaduje się z Panem Dziadkiem :loveu: chodzi za nim krok krok wpatrzony jak w obraz :lol: a za naszym Mentoskiem łapa w łapę podąża Pan Kot :lol: Pani Agnieszka mnie uspokoiła dziś :) mówi że absolutnie nie mamy się czym martwic bo chłopaki doskonale się dogadują :lol: cała 3 facetów zresztą bo Kot oczywiście również chłop ;) Wspaniałe wieści:multi::multi::multi: Quote
halszka Posted May 31, 2014 Posted May 31, 2014 cuuuuuudnnieeee :multi: cieszę się podwójnie ponieważ Aza trójłapka (obok Mentoska bohaterka mojego bazarku) również znalazła dom :multi: Quote
Martika&Aischa Posted May 31, 2014 Posted May 31, 2014 halszka napisał(a):cuuuuuudnnieeee :multi: cieszę się podwójnie ponieważ Aza trójłapka (obok Mentoska bohaterka mojego bazarku) również znalazła dom :multi: Ale fajnie :lol::multi::multi: takich wieści nam właśnie trzeba :lol: Quote
yolanovi Posted May 31, 2014 Posted May 31, 2014 Zaglądam i tu też dobre wieści:multi: Mój paroletni deklarowicz Bart też znalazł, po wieloletniej tułaczce, domek. Quote
Martika&Aischa Posted May 31, 2014 Posted May 31, 2014 yolanovi napisał(a):Zaglądam i tu też dobre wieści:multi: Mój paroletni deklarowicz Bart też znalazł, po wieloletniej tułaczce, domek. Domi mi natychmiast doniosła :lol: tak bardzo się cieszę :) :multi:wspaniały dziś dzień i oby ten szczęśliwy los uśmiechnął się dla pozostałych naszych i nie naszych podopiecznych :lol: Quote
Marysia R. Posted May 31, 2014 Posted May 31, 2014 Martika@Aischa napisał(a):no to nadaje ;) Mentosek świetnie dogaduje się z Panem Dziadkiem :loveu: chodzi za nim krok krok wpatrzony jak w obraz :lol: a za naszym Mentoskiem łapa w łapę podąża Pan Kot :lol: Pani Agnieszka mnie uspokoiła dziś :) mówi że absolutnie nie mamy się czym martwic bo chłopaki doskonale się dogadują :lol: cała 3 facetów zresztą bo Kot oczywiście również chłop ;) Cudowne wieści, strasznie się cieszę!:Cool!: Quote
Gabi79 Posted May 31, 2014 Posted May 31, 2014 Martika@Aischa napisał(a):Domi mi natychmiast doniosła :lol: tak bardzo się cieszę :) :multi:wspaniały dziś dzień i oby ten szczęśliwy los uśmiechnął się dla pozostałych naszych i nie naszych podopiecznych :lol: Wspaniale, jak ja lubię happy endy!!! A czy mogę prosić link do wątku Barta? Quote
Martika&Aischa Posted May 31, 2014 Posted May 31, 2014 nasz Mentosek na początku nie potrafił chodzic na smyczy a raczej nie bardzo ją znał i ciągnął jak lokomotywa ;) nie raz przeciągnął Anetkę po betonie ;) i tego najbardziej się obawiałam że będzie zbyt energiczny dla Pana Dziadka ale nic bardziej mylnego Mentosek chodzi codziennie z dziadkiem na spacery do lasu i PIĘKNIE chodzi na smyczy. Pan Dziadek spokojnie dotrzymuje mu kroku :) Quote
Gabi79 Posted May 31, 2014 Posted May 31, 2014 Martika@Aischa napisał(a):nasz Mentosek na początku nie potrafił chodzic na smyczy a raczej nie bardzo ją znał i ciągnął jak lokomotywa ;) nie raz przeciągnął Anetkę po betonie ;) i tego najbardziej się obawiałam że będzie zbyt energiczny dla Pana Dziadka ale nic bardziej mylnego Mentosek chodzi codziennie z dziadkiem na spacery do lasu i PIĘKNIE chodzi na smyczy. Pan Dziadek spokojnie dotrzymuje mu kroku :) Czyli trafił swój na swego:loveu: Spacery po lesie, ale się Mentoskowi trafiło:lol: A kiedy ma zapaść ostateczna decyzja, czy Mentosek zostaje na stałe? Quote
Martika&Aischa Posted May 31, 2014 Posted May 31, 2014 Gabi79 napisał(a):Czyli trafił swój na swego:loveu: Spacery po lesie, ale się Mentoskowi trafiło:lol: A kiedy ma zapaść ostateczna decyzja, czy Mentosek zostaje na stałe? Postanowiłyśmy dac dziadkowi troszeczkę czasu bo dziadek to bardzo wrażliwy człowiek i bardzo bardzo się przejmuje ;) jak Mentosek nie pozwolił dziadkowi wyjśc do sklepu to Pan Dziadek postanowił nie isc aby nie robic przykrości Mentosowi ;) Chciałabym miec pewnośc że Dziadek poradzi sobie z Mentoskiem :) na razie są na etapie " próby" wspólnego życia ;) Quote
Recommended Posts