Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W poniedziałek wpłynęło na konto Mentosa 10zł od AnnaA, dziękuję:)
Żeby już nie zalegać z opłatą za dt zrobię przelew za nieopłacony okres.

Opłacone było do 10.05 a Mentos wyjechał 24.05 co daje równo 2 tygodnie - 14 dni.
220zł/30dni = 7,33zł/dzień
7,33zł/dzieńx14dni = 102,62zł

Zerknijcie proszę czy się nie pomyliłam:)
Martiko czy jesteśmy jeszcze za coś winni Pani Anecie na ten moment?

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Marysia O.']W poniedziałek wpłynęło na konto Mentosa 10zł od AnnaA, dziękuję:)
Żeby już nie zalegać z opłatą za dt zrobię przelew za nieopłacony okres.

Opłacone było do 10.05 a Mentos wyjechał 24.05 co daje równo 2 tygodnie - 14 dni.
220zł/30dni = 7,33zł/dzień
7,33zł/dzieńx14dni = 102,62zł

Zerknijcie proszę czy się nie pomyliłam:)
Martiko czy jesteśmy jeszcze za coś winni Pani Anecie na ten moment?

Marysieńko Anetka kupiła Mentoskowi jeszcze przed wyjazdem ponowne zabezpieczenie przed kleszczami ( 17 zł )oraz lokomotiv ponieważ Mentosek źle znosi podróż autem ( 11 zł 90gr)

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Marysieńko Anetka kupiła Mentoskowi jeszcze przed wyjazdem ponowne zabezpieczenie przed kleszczami ( 17 zł )oraz lokomotiv ponieważ Mentosek źle znosi podróż autem ( 11 zł 90gr)

Ok, czyli:
102,62zł + 17zł + 11,90zł = 131,52zł
Zgadza się?:)

Posted

no to nadaje ;)

Mentosek świetnie dogaduje się z Panem Dziadkiem :loveu: chodzi za nim krok krok wpatrzony jak w obraz :lol: a za naszym Mentoskiem łapa w łapę podąża Pan Kot :lol: Pani Agnieszka mnie uspokoiła dziś :) mówi że absolutnie nie mamy się czym martwic bo chłopaki doskonale się dogadują :lol: cała 3 facetów zresztą bo Kot oczywiście również chłop ;)

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
no to nadaje ;)

Mentosek świetnie dogaduje się z Panem Dziadkiem :loveu: chodzi za nim krok krok wpatrzony jak w obraz :lol: a za naszym Mentoskiem łapa w łapę podąża Pan Kot :lol: Pani Agnieszka mnie uspokoiła dziś :) mówi że absolutnie nie mamy się czym martwic bo chłopaki doskonale się dogadują :lol: cała 3 facetów zresztą bo Kot oczywiście również chłop ;)

Wspaniałe wieści:multi::multi::multi:

Posted

halszka napisał(a):
cuuuuuudnnieeee :multi: cieszę się podwójnie ponieważ Aza trójłapka (obok Mentoska bohaterka mojego bazarku) również znalazła dom :multi:

Ale fajnie :lol::multi::multi: takich wieści nam właśnie trzeba :lol:

Posted

yolanovi napisał(a):
Zaglądam i tu też dobre wieści:multi: Mój paroletni deklarowicz Bart też znalazł, po wieloletniej tułaczce, domek.

Domi mi natychmiast doniosła :lol: tak bardzo się cieszę :) :multi:wspaniały dziś dzień i oby ten szczęśliwy los uśmiechnął się dla pozostałych naszych i nie naszych podopiecznych :lol:

Posted

no to nadaje ;)

Cudowne wieści, strasznie się cieszę!:Cool!:

Posted

Domi mi natychmiast doniosła :lol: tak bardzo się cieszę :) :multi:wspaniały dziś dzień i oby ten szczęśliwy los uśmiechnął się dla pozostałych naszych i nie naszych podopiecznych :lol:

Wspaniale, jak ja lubię happy endy!!!

A czy mogę prosić link do wątku Barta?

Posted

nasz Mentosek na początku nie potrafił chodzic na smyczy a raczej nie bardzo ją znał i ciągnął jak lokomotywa ;) nie raz przeciągnął Anetkę po betonie ;) i tego najbardziej się obawiałam że będzie zbyt energiczny dla Pana Dziadka ale nic bardziej mylnego Mentosek chodzi codziennie z dziadkiem na spacery do lasu i PIĘKNIE chodzi na smyczy. Pan Dziadek spokojnie dotrzymuje mu kroku :)

Posted

nasz Mentosek na początku nie potrafił chodzic na smyczy a raczej nie bardzo ją znał i ciągnął jak lokomotywa ;) nie raz przeciągnął Anetkę po betonie ;) i tego najbardziej się obawiałam że będzie zbyt energiczny dla Pana Dziadka ale nic bardziej mylnego Mentosek chodzi codziennie z dziadkiem na spacery do lasu i PIĘKNIE chodzi na smyczy. Pan Dziadek spokojnie dotrzymuje mu kroku :)

Czyli trafił swój na swego:loveu:

Spacery po lesie, ale się Mentoskowi trafiło:lol:

A kiedy ma zapaść ostateczna decyzja, czy Mentosek zostaje na stałe?

Posted

Gabi79 napisał(a):
Czyli trafił swój na swego:loveu:

Spacery po lesie, ale się Mentoskowi trafiło:lol:

A kiedy ma zapaść ostateczna decyzja, czy Mentosek zostaje na stałe?

Postanowiłyśmy dac dziadkowi troszeczkę czasu bo dziadek to bardzo wrażliwy człowiek i bardzo bardzo się przejmuje ;) jak Mentosek nie pozwolił dziadkowi wyjśc do sklepu to Pan Dziadek postanowił nie isc aby nie robic przykrości Mentosowi ;) Chciałabym miec pewnośc że Dziadek poradzi sobie z Mentoskiem :) na razie są na etapie " próby" wspólnego życia ;)