Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='halszka']ulala,ale się dzieje...trzymam i nie puszczam :kciuki:

ps.aaaa i jak już będzie domek to na imprezkę się wpraszam ;)[/QUOTE]
ciocia zapraszam :lol: zrobimy impreze jakiej świat nie widział :eviltong:

[quote name='Marysia O.']Trzymam z całej siły!:kciuki:
Niestety brakuje kasy na opłacenie kolejnego miesiąca w DT:shake:[/QUOTE]

Marysiu trzymaj i absolutnie nie puszczaj :) Marysiu Anetka wie że musi poczekac i poczeka oczywiście aż uzbieramy :) Oby to już był ostatni miesiąc opłat i hotelowania naszego chłopaka choc wiem że Anetka będzie ryczec jak bóbr ;)

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Dziewczynki cud ????????? Kolejni Państwo są zainteresowani naszym Mentoskiem :):):) Mentosek mieszkał by w górach :) dokładnie w Jeleśni :) najprawdopodobniej Państwo przyjadę zobaczyć Mentoska w czwartek !!!!!!!! :):):):):) Dziewczynki podwójne kciuki prosimy bo aż dwa domki starają się o adopcje !!!!!!!!!!!! :)[/QUOTE]

Ale fajnie, 2 zainteresowane domki:multi::multi::multi:.

Często tak jest, że nikt się psiakiem nie interesuje, a potem na raz pojawia się kilku zainteresowanych.

Mam nadzieję, że 1 z tych domków będzie TYM NAJLEPSZYM

TRZYMAM KCIUKI!!!

Posted

[quote name='Martika@Aischa']

Marysiu trzymaj i absolutnie nie puszczaj :) Marysiu Anetka wie że musi poczekac i poczeka oczywiście aż uzbieramy :) Oby to już był ostatni miesiąc opłat i hotelowania naszego chłopaka choc wiem że Anetka będzie ryczec jak bóbr ;)[/QUOTE]

ciocie pamiętajcie,że z mojego bazarku wpadnie około 150zł nie liczyłam dokładnie ponieważ nie jest jeszcze do końca rozliczony :) również mam nadzieję,ze będzie to ostatni miesiąc w hoteliku :kciuki:

Posted

[quote name='Gabi79']Ale fajnie, 2 zainteresowane domki:multi::multi::multi:.

Często tak jest, że nikt się psiakiem nie interesuje, a potem na raz pojawia się kilku zainteresowanych.

Mam nadzieję, że 1 z tych domków będzie TYM NAJLEPSZYM

TRZYMAM KCIUKI!!![/QUOTE]
Gabi kochana dziękuję za kciuki :loveu:
[quote name='halszka']ciocie pamiętajcie,że z mojego bazarku wpadnie około 150zł nie liczyłam dokładnie ponieważ nie jest jeszcze do końca rozliczony :) również mam nadzieję,ze będzie to ostatni miesiąc w hoteliku :kciuki:[/QUOTE]

halszko kochana nie wiem jak Ci dziękowac :loveu:

Posted

Drugi domek przynajmniej się nie poddał i Pani do mnie przed chwilką dzwoniła aby potwierdzic jutrzejszą wizytę :) Pani szuka psiaka dla swojego dziadka który pół roku spędza czas na działce pod Częstochową a drugie pół w Sosnowcu - Centrum gdzie mieszka :) Dziadek walczył o swojego poprzedniego psiaczka bardzo długo. Ostatecznie biedak odszedł mając 16 lat z powodu nowotworu :( Musiała zapasc decyzja o uśpieniu. Pan bardzo chce adoptowac psiaka który tej pomocy potrzebuje. Jesteśmy na jutro umówione na zapoznanie. Musimy zdecydowac czy Mentosek nie jest zbyt energiczny dla starszego Pana.

Posted

[quote name='halszka']za jutrzejszą wizytę zaciskam z całych sił :kciuki: bądź grzeczny Mentosku ;)[/QUOTE]

Mentosek jak tylko chce to potrafi byc aniołkiem ;) wystarczy że Anetka tylko groźniej spojrzy jak coś zbroi :) Mentosek jest naprawdę usłuchany i doskonale wie na ile może sobie pozwolic ;)

Posted

[quote name='Martika@Aischa']dziewczynki ponieważ Anetka miała wczoraj wieczorem umówioną długo oczekiwaną wizytę u neurologa wizyta przeniesiona na jutro po południe :)[/QUOTE]

Nieustająco trzymam kciuki!!!

Posted

Wszystko się okaże podczas spotkanie. Z tego co zrozumiałam z mojej krótkiej rozmowy z Panią to dziadek jest osobą dość aktywną. Tak czy inaczej trzymam kciuki i niecierpliwie czekam na wieści:)

Posted

Jesteśmy po wizycie zapoznawczej :) Nasz Mentosek pokazał się z jak najlepszej strony choc bardzo bał się odejśc choc na krok od Anetki. Pilnował jej jaka oka w głowie ;) Mentosek bardzo się spodobał całej rodzinie tym bardziej że dziadek wcześniej miał bardzo podobnego psiaczka :) Ustaliliśmy że za tydzień podpiszemy umowę na okres próbny i Pani wraz z dziadkiem oraz naszym Mentoskiem spędzą weekend w domku letniskowym :) Zobaczymy jak się "chłopaki" dogadają ;) To naprawdę przesympatyczna rodzina :)

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Jesteśmy po wizycie zapoznawczej :) Nasz Mentosek pokazał się z jak najlepszej strony choc bardzo bał się odejśc choc na krok od Anetki. Pilnował jej jaka oka w głowie ;) Mentosek bardzo się spodobał całej rodzinie tym bardziej że dziadek wcześniej miał bardzo podobnego psiaczka :) Ustaliliśmy że za tydzień podpiszemy umowę na okres próbny i Pani wraz z dziadkiem oraz naszym Mentoskiem spędzą weekend w domku letniskowym :) Zobaczymy jak się "chłopaki" dogadają ;) To naprawdę przesympatyczna rodzina :)

Czyli Mentosek zostanie zabrany przez Państwa na weekend?

Mam nadzieję, że dadzą mu czas na aklimatyzację i rozumieją, iż dla Mentoska rozstanie z P. Anetką będzie trudne.

Nadal trzymam kciuki!!!