yolanovi Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 No to kciuki mocno za Mentoska i jego nową (?) rodzinkę trzymamy Quote
joanka40 Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 Trzymam kciuki za psiaka i za Jego Rodzinkę. Zobaczymy jak spędzą weekend. Quote
halszka Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 dołączam do kciukaczy ;) powodzenia Mentosku :kciuki: Quote
Martika&Aischa Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 Chłopak już naszykowany choc kompletnie nie świadomy co go czeka ;) Anetka do szeleczek odblaskowych uszyła mu jeszcze gustowną obrożę :) musimy go podwójnie zabezpieczyc na wypadek gdyby postanowił zwiac z powrotem. Quote
Martika&Aischa Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 właśnie rozmawiałam z Anetką oczywiście całą we łzach :placz::placz::placz: myślę że i dla Mentoska i dla Anetki to rozstanie będzie bardzo trudne ale muszą dac radę !!!!!!!!!! To dla dobra naszego chłopaka :) Quote
Aldrumka Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 czekamy w nadziei, ze Panowie przypadna sobie do gustu :) Quote
Marysia R. Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 Aldrumka napisał(a):czekamy w nadziei, ze Panowie przypadna sobie do gustu :) Oj tak, czekamy niecierpliwie:) Quote
Martika&Aischa Posted May 24, 2014 Posted May 24, 2014 Nie śpię od 5 rano tak się stresuje i denerwuje jak nasz Mentosek sobie poradzi ...tak bardzo przyzwyczaił się do Anetki że już najwyższa pora aby znalazł swoje miejsce na ziemi dla swojego dobra. Dziś ok godziny 14 wyjazd :) kciuki bardzo potrzebne :) będę z Panią cały weekend w kontakcie więc będą wieści :) mam nadzieję że tylko dobre i nasz Mentosek nie zje nowych opiekunów ;) Quote
Martika&Aischa Posted May 24, 2014 Posted May 24, 2014 No i pojechał nasz weekendowy chłopak :) Dzwoniłam przed chwilą do Pani Agnieszki jak znosi podróż. Jak na razie siedzi grzecznie od czasu do czasu obserwując co się dzieje za oknem ale jest bardzo bardzo grzeczny :) Wieczorkiem będą nowe wieści więc absolutnie proszę kciuków nie puszczac ;) Quote
yolanovi Posted May 24, 2014 Posted May 24, 2014 kciukam z całych sił:kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Quote
joanka40 Posted May 24, 2014 Posted May 24, 2014 Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze i czekam na wieczorne wieści z niecierpliwością. Quote
Martika&Aischa Posted May 24, 2014 Posted May 24, 2014 No to pierwsze wieści z linii frontu!!! Mentosek pięknie przejechał całą drogę ( lokomotiv zrobił swoje) ;) Pięknie zjadł choc wciąż jest troszeczkę zdezorientowany i przestraszony. Potulny jak aniołek ( jak nie on!!! ) ;) Pan Dziadek z Mentoskiem pełna sztama :):):) Wszyscy Mentoskiem zachwyceni a on ich bacznie obserwuje i absolutnie nie sprawia żadnych kłopotów :) Jak na razie wszystko zmierza w dobrym kierunku :) Zobaczymy co nam przyniesie kolejny dzień :) Z terenu dla Dogomani Martika@Aischa ;) Quote
joanka40 Posted May 24, 2014 Posted May 24, 2014 [quote name='Martika@Aischa']No to pierwsze wieści z linii frontu!!! Mentosek pięknie przejechał całą drogę ( lokomotiv zrobił swoje) ;) Pięknie zjadł choc wciąż jest troszeczkę zdezorientowany i przestraszony. Potulny jak aniołek ( jak nie on!!! ) ;) Pan Dziadek z Mentoskiem pełna sztama :):):) Wszyscy Mentoskiem zachwyceni a on ich bacznie obserwuje i absolutnie nie sprawia żadnych kłopotów :) Jak na razie wszystko zmierza w dobrym kierunku :) Zobaczymy co nam przyniesie kolejny dzień :) Z terenu dla Dogomani Martika@Aischa ;) Dzięki za wieści z pierwszej linii frontu. Oby tak dalej. Quote
yolanovi Posted May 24, 2014 Posted May 24, 2014 Oby tak dalej, bo raczej to dalej będzie decydujące. Na razie Mentosek nie jest sobą, zdezorientowany, przestraszony. Mam jednak nadzieję, że sztama z Panem Dziadkiem zrobi swoje :) Quote
Gusiaczek Posted May 24, 2014 Posted May 24, 2014 yolanovi napisał(a):Oby tak dalej, bo raczej to dalej będzie decydujące. Na razie Mentosek nie jest sobą, zdezorientowany, przestraszony. Mam jednak nadzieję, że sztama z Panem Dziadkiem zrobi swoje :) Podpisuję się Bardzo kibicuję chłopakowi i czekam na hapy end jego bezdomności Panie Dziadku, skoro sztama, to będzie gitara, co ? cudownie, że Państwo podjęli decyzję właśnie taką - mądrą nawet nie staram się wyobrażać, co dzieje się w łepetynie Mentosa - kosmos emocjonalny .... ale ku dobremu, mam nadzieję trzymam kciuki Quote
Martika&Aischa Posted May 24, 2014 Posted May 24, 2014 Pani właśnie wysłała mi mms - a Mentosek walczy sam ze sobą ;) spac się chce potwornie ale czujne jedno oko wciąż otwarte ;) Pewnie chłopak myśli że jak je zamknie to może nastąpic koniec świata :) biedak nasz kochany :( Quote
joanka40 Posted May 24, 2014 Posted May 24, 2014 Martika@Aischa napisał(a):Pani właśnie wysłała mi mms - a Mentosek walczy sam ze sobą ;) spac się chce potwornie ale czujne jedno oko wciąż otwarte ;) Pewnie chłopak myśli że jak je zamknie to może nastąpic koniec świata :) biedak nasz kochany :( No rzeczywiście może tak biedak myśleć. Ważne, że jest grzeczny i, że wszystko jest do tej pory w porządku. Trzymam mocno kciuki za Pana i Mentoska. Oby się dogadali. Quote
halszka Posted May 24, 2014 Posted May 24, 2014 Dopiero teraz weszłam na dogo (u nas dzisiaj straszne burze) Mentosku trzymaj się i śpij spokojnie :sleep2: Quote
Gusiaczek Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Niesamowite emocje Mentosku są udziałem nas wszystkich, bałam się przespać wiadomości o tobie i też spałam z otwartym okiem ;) Quote
yolanovi Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 (edited) Dla czkejących w emocjach foteczka (dopiero co do mnie doleciała) Nie umiem go powiększyć, więc takie małe Edited May 25, 2014 by yolanovi Quote
Gusiaczek Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 [quote name='yolanovi']Dla czkejących w emocjach foteczka (dopiero co do mnie doleciała) Nie umiem go powiększyć, więc takie małe poczekam na dalsze wieści marzę, by Mentosek uwierzł w człowieka, tego na zawsze, kochającego bez zobowiązań tak po prostu, po ludzku i psiemu na zdjęciu mina i poza Mentoska ..... Ovolinka do dzisiaj "śledzi" rękę, która przytula i głaszcze Quote
halszka Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 urocza fotka:)myślę,że to już miłość i będzie wszystko dobrze:) Quote
Recommended Posts