Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chłopak już naszykowany choc kompletnie nie świadomy co go czeka ;) Anetka do szeleczek odblaskowych uszyła mu jeszcze gustowną obrożę :) musimy go podwójnie zabezpieczyc na wypadek gdyby postanowił zwiac z powrotem.

Posted

właśnie rozmawiałam z Anetką oczywiście całą we łzach :placz::placz::placz: myślę że i dla Mentoska i dla Anetki to rozstanie będzie bardzo trudne ale muszą dac radę !!!!!!!!!! To dla dobra naszego chłopaka :)

Posted

Nie śpię od 5 rano tak się stresuje i denerwuje jak nasz Mentosek sobie poradzi ...tak bardzo przyzwyczaił się do Anetki że już najwyższa pora aby znalazł swoje miejsce na ziemi dla swojego dobra. Dziś ok godziny 14 wyjazd :) kciuki bardzo potrzebne :) będę z Panią cały weekend w kontakcie więc będą wieści :) mam nadzieję że tylko dobre i nasz Mentosek nie zje nowych opiekunów ;)

Posted

No i pojechał nasz weekendowy chłopak :) Dzwoniłam przed chwilą do Pani Agnieszki jak znosi podróż. Jak na razie siedzi grzecznie od czasu do czasu obserwując co się dzieje za oknem ale jest bardzo bardzo grzeczny :) Wieczorkiem będą nowe wieści więc absolutnie proszę kciuków nie puszczac ;)

Posted

No to pierwsze wieści z linii frontu!!!
Mentosek pięknie przejechał całą drogę ( lokomotiv zrobił swoje) ;) Pięknie zjadł choc wciąż jest troszeczkę zdezorientowany i przestraszony. Potulny jak aniołek ( jak nie on!!! ) ;) Pan Dziadek z Mentoskiem pełna sztama :):):) Wszyscy Mentoskiem zachwyceni a on ich bacznie obserwuje i absolutnie nie sprawia żadnych kłopotów :) Jak na razie wszystko zmierza w dobrym kierunku :) Zobaczymy co nam przyniesie kolejny dzień :)

Z terenu dla Dogomani Martika@Aischa ;)

Posted

[quote name='Martika@Aischa']No to pierwsze wieści z linii frontu!!!
Mentosek pięknie przejechał całą drogę ( lokomotiv zrobił swoje) ;) Pięknie zjadł choc wciąż jest troszeczkę zdezorientowany i przestraszony. Potulny jak aniołek ( jak nie on!!! ) ;) Pan Dziadek z Mentoskiem pełna sztama :):):) Wszyscy Mentoskiem zachwyceni a on ich bacznie obserwuje i absolutnie nie sprawia żadnych kłopotów :) Jak na razie wszystko zmierza w dobrym kierunku :) Zobaczymy co nam przyniesie kolejny dzień :)

Z terenu dla Dogomani Martika@Aischa ;)
Dzięki za wieści z pierwszej linii frontu.
Oby tak dalej.

Posted

Oby tak dalej, bo raczej to dalej będzie decydujące. Na razie Mentosek nie jest sobą, zdezorientowany, przestraszony. Mam jednak nadzieję, że sztama z Panem Dziadkiem zrobi swoje :)

Posted

yolanovi napisał(a):
Oby tak dalej, bo raczej to dalej będzie decydujące. Na razie Mentosek nie jest sobą, zdezorientowany, przestraszony. Mam jednak nadzieję, że sztama z Panem Dziadkiem zrobi swoje :)

Podpisuję się

Bardzo kibicuję chłopakowi i czekam na hapy end jego bezdomności

Panie Dziadku, skoro sztama, to będzie gitara, co ?

cudownie, że Państwo podjęli decyzję właśnie taką - mądrą
nawet nie staram się wyobrażać, co dzieje się w łepetynie Mentosa -
kosmos emocjonalny .... ale ku dobremu, mam nadzieję

trzymam kciuki

Posted

Pani właśnie wysłała mi mms - a Mentosek walczy sam ze sobą ;) spac się chce potwornie ale czujne jedno oko wciąż otwarte ;) Pewnie chłopak myśli że jak je zamknie to może nastąpic koniec świata :) biedak nasz kochany :(

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Pani właśnie wysłała mi mms - a Mentosek walczy sam ze sobą ;) spac się chce potwornie ale czujne jedno oko wciąż otwarte ;) Pewnie chłopak myśli że jak je zamknie to może nastąpic koniec świata :) biedak nasz kochany :(

No rzeczywiście może tak biedak myśleć.
Ważne, że jest grzeczny i, że wszystko jest do tej pory w porządku.
Trzymam mocno kciuki za Pana i Mentoska.
Oby się dogadali.

Posted (edited)

Dla czkejących w emocjach foteczka (dopiero co do mnie doleciała)

Nie umiem go powiększyć, więc takie małe

Edited by yolanovi
Posted

[quote name='yolanovi']Dla czkejących w emocjach foteczka (dopiero co do mnie doleciała)

Nie umiem go powiększyć, więc takie małe

poczekam na dalsze wieści
marzę, by Mentosek uwierzł w człowieka, tego na zawsze,
kochającego
bez zobowiązań tak po prostu, po ludzku i psiemu

na zdjęciu mina i poza Mentoska .....
Ovolinka do dzisiaj "śledzi" rękę, która przytula i głaszcze