Martika&Aischa Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 [quote name='halszka']Ciocie przepraszam,że tutaj dodaję,ale pilna sprawa:( Sosnowiec! o rany halszko to jest Bryś od Edytki D z Pogoni którego niedawno adoptowała na miejsce Szymusia ??????? :(:(:( Quote
halszka Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 Martika@Aischa napisał(a):o rany halszko to jest Bryś od Edytki D z Pogoni którego niedawno adoptowała na miejsce Szymusia ??????? :(:(:( tak to Rysio-Brysio,wymsknął się w czasie wymiany zamka w drzwiach....:( Quote
Martika&Aischa Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 halszka napisał(a):tak to Rysio-Brysio,wymsknął się w czasie wymiany zamka w drzwiach....:( bidulek pewnie się wystraszył i nie teraz nie wie jak wrócic do domu :( będę się rozglądała ..... Quote
Martika&Aischa Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 Dziewczynki mamy pod opieką kotkę Zuzę :-( musiałyśmy ją zabrać na cito w przeciwnym razie "działkowcy" już mieli pomysł jak się jej pozbyć :-( ech ludzie :-( proszę zajrzyjcie :-( http://www.dogomania.pl/forum/thread...0#post22205280 Quote
Martika&Aischa Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 Umowa adopcyjna podpisana :) Poproszę Panią Agnieszkę o przesłanie mi na @ zdjęc bo ma ich całe mnóstwo :loveu: Pani Agnieszka rozpływa się nad Mentoskiem ...Dziadek kocha całym sercem a Pan Kot do tej pory straszny leniuszek ;) nie odpuszcza żadnego leśnego spaceru krocząc łapa w łapę za naszym Mentoskiem :cool3: 3 MUSZKIETEROWIE :cool3: Quote
Gabi79 Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 [quote name='Martika@Aischa']Umowa adopcyjna podpisana :) Poproszę Panią Agnieszkę o przesłanie mi na @ zdjęc bo ma ich całe mnóstwo :loveu: Pani Agnieszka rozpływa się nad Mentoskiem ...Dziadek kocha całym sercem a Pan Kot do tej pory straszny leniuszek ;) nie odpuszcza żadnego leśnego spaceru krocząc łapa w łapę za naszym Mentoskiem :cool3: 3 MUSZKIETEROWIE :cool3: Jak miło czytać takie wspaniałe wieści:loveu: Już nie mogę doczekać się zdjęć Quote
Marysia R. Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 [quote name='Martika@Aischa']Umowa adopcyjna podpisana :) Poproszę Panią Agnieszkę o przesłanie mi na @ zdjęc bo ma ich całe mnóstwo :loveu: Pani Agnieszka rozpływa się nad Mentoskiem ...Dziadek kocha całym sercem a Pan Kot do tej pory straszny leniuszek ;) nie odpuszcza żadnego leśnego spaceru krocząc łapa w łapę za naszym Mentoskiem :cool3: 3 MUSZKIETEROWIE :cool3: :bigcool::bigcool: Quote
halszka Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 tyle się chłopak naczekał,ale warto było :multi: Quote
Nadziejka Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 Cuuudnie :multi::multi::multi:szczęścia zdrowka Mentoniu serdunko kochane:iloveyou: :iloveyou: ...Takich dwóch , jak ich trzech:-D:buzi: - to nie ma ani jednego :-D Quote
asiuniab Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 życzę całej trójce wiele, bardzo wiele wspaniałych wspólnych dni:) Quote
arim Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 Warto pomagać dla takich zakończeń :) powodzenia Marcel! Quote
Martika&Aischa Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 asiuniab napisał(a):życzę całej trójce wiele, bardzo wiele wspaniałych wspólnych dni:) arim napisał(a):Warto pomagać dla takich zakończeń :) powodzenia Marcel! Dziewczynki bardzo Wam dziękuję :) doczekał się nasz Mentosek swojego domku :) Jak tylko Pani Agnieszka prześle mi zdjęcia zaraz wstawię :) już nie mogę się doczekac tego radosnego pychola :) Quote
joanka40 Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 [quote name='ewa gonzales']Cuuudnie :multi::multi::multi:szczęścia zdrowka Mentoniu serdunko kochane:iloveyou: :iloveyou: ...Takich dwóch , jak ich trzech:-D:buzi: - to nie ma ani jednego :-D Piękny cytat A.Milne z "Kubusia Puchatka" - idealnie pasuje do pięknego zakończenia tego wątku. Quote
Martika&Aischa Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 Mentosek jak się uprze na łóżko to nie ma zmiłuj ;) w weekendy siostra Pani Agnieszki śpi z Mentoskiem a jej narzeczony na kanapie :) Quote
Gabi79 Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 Wspaniałe fotki, Kochany Mentosek:multi::multi::multi: Quote
Martika&Aischa Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 nasz Mentosek kocha Pana Dziadka całym sercem:loveu: ale tak naprawdę to pies na baby :diabloti: Quote
Gabi79 Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 Martika@Aischa napisał(a):nasz Mentosek kocha Pana Dziadka całym sercem:loveu: ale tak naprawdę to pies na baby :diabloti: Prawidłowo, czaruje Panie swoim urokiem:loveu: Quote
Martika&Aischa Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 Mentosek jak już się wpakuje do łóżka to nie ma zmiłuj ;) nie odpuści :) Dziadek próbował nauczyc go spac na fotelu obok łóżka ale nasz uparciuch nie dał się przekonac więc sypiają razem :lol: Quote
Nadziejka Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 [quote name='Martika@Aischa']Mentosek jak już się wpakuje do łóżka to nie ma zmiłuj ;) nie odpuści :) Dziadek próbował nauczyc go spac na fotelu obok łóżka ale nasz uparciuch nie dał się przekonac więc sypiają razem :lol: :bye::iloveyou::iloveyou::iloveyou: cuuuuuuuuudnie słoneczko nasze kokane serce sie raduje Quote
Martika&Aischa Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 Ewuś a pamiętasz jakiego sierotka odebrałyśmy z dworca ??? ;) Bardzo bardzo się cieszę że go dziewczyny wypatrzyły i uratowały a dziś możemy się cieszyc widokiem Mentoska w swoim domku :) ech ...oby jak najwięcej takich zakończeń :) Quote
yolanovi Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 Martika@Aischa napisał(a):Ewuś a pamiętasz jakiego sierotka odebrałyśmy z dworca ??? ;) Bardzo bardzo się cieszę że go dziewczyny wypatrzyły i uratowały a dziś możemy się cieszyc widokiem Mentoska w swoim domku :) ech ...oby jak najwięcej takich zakończeń :) On bardzo był biedny w tych Kozienicach, a nawet nie chcę myśleć co stało by się z nim w Radysach. A to taki kochany, dobry psiak Quote
Nadziejka Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 :loveu::loveu:oby miliokroc takich domkow i wieści :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: Martun pamietami pamiętam jak wszystkie trzy sztuki ...chcialysmy niunia nieść na raczkach calunki czas :evil_lol: zdjęcia mam z dworca ....cigle w telefonku i jak ide czasem na noc do pracki to całunki czas przeglądam , ach jaki teraz ksieciunioooooo , jaka cudna pancia :loveu::loveu::loveu: Quote
Martika&Aischa Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 yolanovi napisał(a):On bardzo był biedny w tych Kozienicach, a nawet nie chcę myśleć co stało by się z nim w Radysach. A to taki kochany, dobry psiak ewa gonzales napisał(a)::loveu::loveu:oby miliokroc takich domkow i wieści :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: Martun pamietami pamiętam jak wszystkie trzy sztuki ...chcialysmy niunia nieść na raczkach calunki czas :evil_lol: zdjęcia mam z dworca ....cigle w telefonku i jak ide czasem na noc do pracki to całunki czas przeglądam , ach jaki teraz ksieciunioooooo , jaka cudna pancia :loveu::loveu::loveu: oby każdy psiak odnalazł swoje miejsce na ziemi :) Jak Pani Agnieszka będzie na weekendzie u Pan Dziadka to z pewnością będą kolejne zdjęcia naszego wakacyjnego chłopaka :lol: Quote
Recommended Posts