Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
o rany halszko to jest Bryś od Edytki D z Pogoni którego niedawno adoptowała na miejsce Szymusia ??????? :(:(:(

tak to Rysio-Brysio,wymsknął się w czasie wymiany zamka w drzwiach....:(

Posted

Umowa adopcyjna podpisana :) Poproszę Panią Agnieszkę o przesłanie mi na @ zdjęc bo ma ich całe mnóstwo :loveu: Pani Agnieszka rozpływa się nad Mentoskiem ...Dziadek kocha całym sercem a Pan Kot do tej pory straszny leniuszek ;) nie odpuszcza żadnego leśnego spaceru krocząc łapa w łapę za naszym Mentoskiem :cool3: 3 MUSZKIETEROWIE :cool3:

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Umowa adopcyjna podpisana :) Poproszę Panią Agnieszkę o przesłanie mi na @ zdjęc bo ma ich całe mnóstwo :loveu: Pani Agnieszka rozpływa się nad Mentoskiem ...Dziadek kocha całym sercem a Pan Kot do tej pory straszny leniuszek ;) nie odpuszcza żadnego leśnego spaceru krocząc łapa w łapę za naszym Mentoskiem :cool3: 3 MUSZKIETEROWIE :cool3:

Jak miło czytać takie wspaniałe wieści:loveu:

Już nie mogę doczekać się zdjęć

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Umowa adopcyjna podpisana :) Poproszę Panią Agnieszkę o przesłanie mi na @ zdjęc bo ma ich całe mnóstwo :loveu: Pani Agnieszka rozpływa się nad Mentoskiem ...Dziadek kocha całym sercem a Pan Kot do tej pory straszny leniuszek ;) nie odpuszcza żadnego leśnego spaceru krocząc łapa w łapę za naszym Mentoskiem :cool3: 3 MUSZKIETEROWIE :cool3:

:bigcool::bigcool:

Posted

Cuuudnie :multi::multi::multi:szczęścia zdrowka
Mentoniu serdunko kochane:iloveyou: :iloveyou:
...Takich dwóch , jak ich trzech:-D:buzi: - to nie ma ani jednego :-D

Posted

asiuniab napisał(a):
życzę całej trójce wiele, bardzo wiele wspaniałych wspólnych dni:)

arim napisał(a):
Warto pomagać dla takich zakończeń :) powodzenia Marcel!

Dziewczynki bardzo Wam dziękuję :) doczekał się nasz Mentosek swojego domku :)
Jak tylko Pani Agnieszka prześle mi zdjęcia zaraz wstawię :) już nie mogę się doczekac tego radosnego pychola :)

Posted

[quote name='ewa gonzales']Cuuudnie :multi::multi::multi:szczęścia zdrowka
Mentoniu serdunko kochane:iloveyou: :iloveyou:
...Takich dwóch , jak ich trzech:-D:buzi: - to nie ma ani jednego :-D

Piękny cytat A.Milne z "Kubusia Puchatka" - idealnie pasuje do pięknego zakończenia tego wątku.

Posted

nasz Mentosek kocha Pana Dziadka całym sercem:loveu: ale tak naprawdę to pies na baby :diabloti:

Prawidłowo, czaruje Panie swoim urokiem:loveu:

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Mentosek jak już się wpakuje do łóżka to nie ma zmiłuj ;) nie odpuści :) Dziadek próbował nauczyc go spac na fotelu obok łóżka ale nasz uparciuch nie dał się przekonac więc sypiają razem :lol:

:bye::iloveyou::iloveyou::iloveyou: cuuuuuuuuudnie słoneczko nasze kokane
serce sie raduje

Posted

Ewuś a pamiętasz jakiego sierotka odebrałyśmy z dworca ??? ;) Bardzo bardzo się cieszę że go dziewczyny wypatrzyły i uratowały a dziś możemy się cieszyc widokiem Mentoska w swoim domku :) ech ...oby jak najwięcej takich zakończeń :)

Posted

Ewuś a pamiętasz jakiego sierotka odebrałyśmy z dworca ??? ;) Bardzo bardzo się cieszę że go dziewczyny wypatrzyły i uratowały a dziś możemy się cieszyc widokiem Mentoska w swoim domku :) ech ...oby jak najwięcej takich zakończeń :)

On bardzo był biedny w tych Kozienicach, a nawet nie chcę myśleć co stało by się z nim w Radysach. A to taki kochany, dobry psiak

Posted

:loveu::loveu:oby miliokroc takich domkow i wieści :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: Martun pamietami pamiętam jak wszystkie trzy sztuki ...chcialysmy niunia nieść na raczkach calunki czas :evil_lol: zdjęcia mam z dworca ....cigle w telefonku i jak ide czasem na noc do pracki to całunki czas przeglądam , ach jaki teraz ksieciunioooooo , jaka cudna pancia :loveu::loveu::loveu:

Posted

yolanovi napisał(a):
On bardzo był biedny w tych Kozienicach, a nawet nie chcę myśleć co stało by się z nim w Radysach. A to taki kochany, dobry psiak

ewa gonzales napisał(a):
:loveu::loveu:oby miliokroc takich domkow i wieści :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: Martun pamietami pamiętam jak wszystkie trzy sztuki ...chcialysmy niunia nieść na raczkach calunki czas :evil_lol: zdjęcia mam z dworca ....cigle w telefonku i jak ide czasem na noc do pracki to całunki czas przeglądam , ach jaki teraz ksieciunioooooo , jaka cudna pancia :loveu::loveu::loveu:

oby każdy psiak odnalazł swoje miejsce na ziemi :) Jak Pani Agnieszka będzie na weekendzie u Pan Dziadka to z pewnością będą kolejne zdjęcia naszego wakacyjnego chłopaka :lol: