Martika&Aischa Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 i znowu głucha cisza ......codziennie sprawdzam @ ale zapytań o Mentoska brak :placz: Quote
halszka Posted April 25, 2014 Posted April 25, 2014 Serdecznie zapraszamy na bazarek z którego 50% dochodu będzie dla Mentoska :loveu: http://www.dogomania.pl/forum/threads/252609-WIELKI-Kiermasz-Ksi%C4%85%C5%BCek-dla-Azy-i-Mentosa-do-06-05-godz-20-00?p=22085348#top Quote
Martika&Aischa Posted April 25, 2014 Posted April 25, 2014 [quote name='halszka']Serdecznie zapraszamy na bazarek z którego 50% dochodu będzie dla Mentoska :loveu: http://www.dogomania.pl/forum/threads/252609-WIELKI-Kiermasz-Ksi%C4%85%C5%BCek-dla-Azy-i-Mentosa-do-06-05-godz-20-00?p=22085348#top halszko :calus::calus::calus::calus::calus::multi: Quote
Marysia R. Posted April 25, 2014 Posted April 25, 2014 [quote name='halszka']Serdecznie zapraszamy na bazarek z którego 50% dochodu będzie dla Mentoska :loveu: http://www.dogomania.pl/forum/threads/252609-WIELKI-Kiermasz-Ksi%C4%85%C5%BCek-dla-Azy-i-Mentosa-do-06-05-godz-20-00?p=22085348#top Dziękujemy halszko:Rose: Wpłynęło dzisiaj 10zł stałej od AnnaA, również dziękuję:) Parę dni temu skończyło się Mentosowi wyróżnienie na Tablica.pl, zapomniałam o tym napisać. Szkoda, że nie przyniosło oczekiwanego efektu:shake: Quote
Martika&Aischa Posted April 25, 2014 Posted April 25, 2014 muszę poprosic naszą Anetkę o nowe zdjęcia naszego Mentoska.....mam na tel zdjęcie ale nie mam kabla :( "Mentosek robił z Anetką porządki świąteczne" wszystkie dokumenty ciął w drobny mak włącznie z rachunkami :evil_lol: Quote
halszka Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 cioteczki czy możecie coś polecić? cyt "Poszukuję dobrej kliniki dla zwierząt na Śląsku z tomografem komputerowym, szpitalem i rehabilitacją. Z RTG nie dowiemy się co psu jest. Może to być ucisk na rdzeń kręgowy dysku międzykręgowego. Pies znaleziony, nie chodzi, nie trzyma moczu, ma duże zaniki mięśniowe i odleżynę . Oceniony na ok 7 lat." Quote
Marysia R. Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 Ja zupełnie nie z tego rejonu więc niestety nie pomogę:roll: Dzisiaj wpłynęła kwietniowa stała od mdk8, bardzo dziękuje:) Quote
Martika&Aischa Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 [quote name='halszka']cioteczki czy możecie coś polecić? cyt "Poszukuję dobrej kliniki dla zwierząt na Śląsku z tomografem komputerowym, szpitalem i rehabilitacją. Z RTG nie dowiemy się co psu jest. Może to być ucisk na rdzeń kręgowy dysku międzykręgowego. Pies znaleziony, nie chodzi, nie trzyma moczu, ma duże zaniki mięśniowe i odleżynę . Oceniony na ok 7 lat."[/QUOTE] Halszko kochana dr Gierek Katowice !!!!!!!!! Polecam z całego serca bo to doskonały chirurg !!!! Tel : 32 757 47 47 Warto najpierw przedzwonic i przedstawic sytuację psiaka. Trzymam kciuki z całych sił za biedaka :( Quote
Martika&Aischa Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 [quote name='halszka']cioteczki czy możecie coś polecić? cyt "Poszukuję dobrej kliniki dla zwierząt na Śląsku z tomografem komputerowym, szpitalem i rehabilitacją. Z RTG nie dowiemy się co psu jest. Może to być ucisk na rdzeń kręgowy dysku międzykręgowego. Pies znaleziony, nie chodzi, nie trzyma moczu, ma duże zaniki mięśniowe i odleżynę . Oceniony na ok 7 lat." halszko i jeszcze telefon do kliniki weterynaryjnej na Brynowie w Katowicach. tel. (+48) 32 205 14 67 http://lecznica-brynow.com/personel/ prowadzą rehabilitacje!!! Zanim jednak udała bym się na Brynów pierwsze kroki skierowałabym właśnie do dr Gierka :) Quote
Martika&Aischa Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 Marysiu musimy pomyślec nad zakupem karmy bo się kończy. ania19sc z dogo pracuje w sklepie zoologicznym i załatwiła nam worek Josery 15 kg w okolicach 80 zł :) ( czekamy na decyzję szefa czy dostaniemy jeszcze jakiś upust ;) ) Więc myślę że to naprawdę dobra cena :) Jeśli nie masz nic przeciwko odbiorę i podrzucę Mentoskowi a Ania wstawi tu rachuneczek :) Quote
Marysia R. Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 Oczywiście Martiko:) Cena faktycznie bardzo dobra, szkoda by było nie skorzystać. Ja w takim razie czekam na informacje ile dokładnie i gdzie mam przelać:) Quote
dominikabankert Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 wpadam z banerka Martiki fajny piesek taka mala przytulanka na pewno ktos sie skusi na niego teraz wszedzie adopcje stoja niestety Quote
joanka40 Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 [quote name='halszka']cioteczki czy możecie coś polecić? cyt "Poszukuję dobrej kliniki dla zwierząt na Śląsku z tomografem komputerowym, szpitalem i rehabilitacją. Z RTG nie dowiemy się co psu jest. Może to być ucisk na rdzeń kręgowy dysku międzykręgowego. Pies znaleziony, nie chodzi, nie trzyma moczu, ma duże zaniki mięśniowe i odleżynę . Oceniony na ok 7 lat."[/QUOTE] Halszko, a piesek ma wątek na dogo ? Quote
Martika&Aischa Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 [quote name='Marysia O.']Oczywiście Martiko:) Cena faktycznie bardzo dobra, szkoda by było nie skorzystać. Ja w takim razie czekam na informacje ile dokładnie i gdzie mam przelać:)[/QUOTE] Marysieńko Aneczka mi dziś przerzuci karmę to podrzucę Mentoskowi :) cenę ostateczną będziemy znały po wolnych dniach :) Aneczka wklei na wątek rachunek za karmę i poda nr konta :) Quote
halszka Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 [quote name='joanka40']Halszko, a piesek ma wątek na dogo ?[/QUOTE] nie,nie ma, na FB wyczytałam u Marty (na dogo szafra) Quote
Martika&Aischa Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 [quote name='Martika@Aischa']Marysiu musimy pomyślec nad zakupem karmy bo się kończy. ania19sc z dogo pracuje w sklepie zoologicznym i załatwiła nam worek Josery 15 kg w okolicach 80 zł :) ( czekamy na decyzję szefa czy dostaniemy jeszcze jakiś upust ;) ) Więc myślę że to naprawdę dobra cena :) Jeśli nie masz nic przeciwko odbiorę i podrzucę Mentoskowi a Ania wstawi tu rachuneczek :)[/QUOTE] Właśnie przejęłam od Aneczki karmę i jak się okazuje w tej cenie mamy całe 20 kg :multi: Quote
Marysia R. Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 [quote name='Martika@Aischa']Właśnie przejęłam od Aneczki karmę i jak się okazuje w tej cenie mamy całe 20 kg :multi:[/QUOTE] Super, pięknie dziękujemy:Rose: Quote
Marysia R. Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 Przelew za karmę już zrobiony, dokładny koszt 78,85zł:) Quote
Martika&Aischa Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 (edited) [quote name='Marysia O.']Przelew za karmę już zrobiony, dokładny koszt 78,85zł:)[/QUOTE] Aneczka najpóźniej we wtorek wstawi skan rachuneczku :) Anuś dziękujemy :* Edited May 6, 2014 by Martika@Aischa Quote
Martika&Aischa Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 Ja już nie wiem gdzie go ogłaszać :( Marysiu może wyróżnijmy jeszcze raz tą tablicę :( ??? Quote
Marysia R. Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 [quote name='Martika@Aischa']Ja już nie wiem gdzie go ogłaszać :( Marysiu może wyróżnijmy jeszcze raz tą tablicę :( ???[/QUOTE] Możemy spróbować. Na miesiąc tak jak poprzednio? Chłopak nie ma szczęścia:shake: Quote
Martika&Aischa Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 [quote name='Marysia O.']Możemy spróbować. Na miesiąc tak jak poprzednio? Chłopak nie ma szczęścia:shake:[/QUOTE] myślę że tak ....musimy w końcu go odczarować i wysłać do domu. Quote
halszka Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 ciocie a nie macie możliwości zrobić nowych zdjęć? jeśli się nie mylę to ciągle w ogłoszeniach te same ,oczywiście mam nadzieję,ze chłopaka w końcu ktoś wypatrzy,ale fajne fotki na pewno by zwiększyły szanse...ot takie moje bla,bla ;) Quote
Recommended Posts