Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='halszka']Serdecznie zapraszamy na bazarek z którego 50% dochodu będzie dla Mentoska :loveu:

http://www.dogomania.pl/forum/threads/252609-WIELKI-Kiermasz-Ksi%C4%85%C5%BCek-dla-Azy-i-Mentosa-do-06-05-godz-20-00?p=22085348#top

Dziękujemy halszko:Rose:
Wpłynęło dzisiaj 10zł stałej od AnnaA, również dziękuję:)

Parę dni temu skończyło się Mentosowi wyróżnienie na Tablica.pl, zapomniałam o tym napisać. Szkoda, że nie przyniosło oczekiwanego efektu:shake:

Posted

muszę poprosic naszą Anetkę o nowe zdjęcia naszego Mentoska.....mam na tel zdjęcie ale nie mam kabla :( "Mentosek robił z Anetką porządki świąteczne" wszystkie dokumenty ciął w drobny mak włącznie z rachunkami :evil_lol:

Posted

cioteczki czy możecie coś polecić?
cyt "Poszukuję dobrej kliniki dla zwierząt na Śląsku z tomografem komputerowym, szpitalem i rehabilitacją.
Z RTG nie dowiemy się co psu jest.
Może to być ucisk na rdzeń kręgowy dysku międzykręgowego.
Pies znaleziony, nie chodzi, nie trzyma moczu, ma duże zaniki mięśniowe i odleżynę . Oceniony na ok 7 lat."

Posted

[quote name='halszka']cioteczki czy możecie coś polecić?
cyt "Poszukuję dobrej kliniki dla zwierząt na Śląsku z tomografem komputerowym, szpitalem i rehabilitacją.
Pies znaleziony, nie chodzi, nie trzyma moczu, ma duże zaniki mięśniowe i odleżynę . Oceniony na ok 7 lat."[/QUOTE]

Halszko kochana dr Gierek Katowice !!!!!!!!! Polecam z całego serca bo to doskonały chirurg !!!!
Tel : 32 757 47 47
Warto najpierw przedzwonic i przedstawic sytuację psiaka.
Trzymam kciuki z całych sił za biedaka :(

Posted

Pies znaleziony, nie chodzi, nie trzyma moczu, ma duże zaniki mięśniowe i odleżynę . Oceniony na ok 7 lat."

halszko i jeszcze telefon do kliniki weterynaryjnej na Brynowie w Katowicach.
tel. (+48) 32 205 14 67

http://lecznica-brynow.com/personel/
prowadzą rehabilitacje!!!
Zanim jednak udała bym się na Brynów pierwsze kroki skierowałabym właśnie do dr Gierka :)

Posted

Marysiu musimy pomyślec nad zakupem karmy bo się kończy. ania19sc z dogo pracuje w sklepie zoologicznym i załatwiła nam worek Josery 15 kg w okolicach 80 zł :) ( czekamy na decyzję szefa czy dostaniemy jeszcze jakiś upust ;) ) Więc myślę że to naprawdę dobra cena :) Jeśli nie masz nic przeciwko odbiorę i podrzucę Mentoskowi a Ania wstawi tu rachuneczek :)

Posted

Pies znaleziony, nie chodzi, nie trzyma moczu, ma duże zaniki mięśniowe i odleżynę . Oceniony na ok 7 lat."[/QUOTE]
Halszko, a piesek ma wątek na dogo ?

Posted

[quote name='Marysia O.']Oczywiście Martiko:) Cena faktycznie bardzo dobra, szkoda by było nie skorzystać. Ja w takim razie czekam na informacje ile dokładnie i gdzie mam przelać:)[/QUOTE]

Marysieńko Aneczka mi dziś przerzuci karmę to podrzucę Mentoskowi :) cenę ostateczną będziemy znały po wolnych dniach :) Aneczka wklei na wątek rachunek za karmę i poda nr konta :)

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Marysiu musimy pomyślec nad zakupem karmy bo się kończy. ania19sc z dogo pracuje w sklepie zoologicznym i załatwiła nam worek Josery 15 kg w okolicach 80 zł :) ( czekamy na decyzję szefa czy dostaniemy jeszcze jakiś upust ;) ) Więc myślę że to naprawdę dobra cena :) Jeśli nie masz nic przeciwko odbiorę i podrzucę Mentoskowi a Ania wstawi tu rachuneczek :)[/QUOTE]
Właśnie przejęłam od Aneczki karmę i jak się okazuje w tej cenie mamy całe 20 kg :multi:

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Właśnie przejęłam od Aneczki karmę i jak się okazuje w tej cenie mamy całe 20 kg :multi:[/QUOTE]

Super, pięknie dziękujemy:Rose:

Posted (edited)

[quote name='Marysia O.']Przelew za karmę już zrobiony, dokładny koszt 78,85zł:)[/QUOTE]

Aneczka najpóźniej we wtorek wstawi skan rachuneczku :) Anuś dziękujemy :*

Edited by Martika@Aischa
Posted

[quote name='Martika@Aischa']Ja już nie wiem gdzie go ogłaszać :( Marysiu może wyróżnijmy jeszcze raz tą tablicę :( ???[/QUOTE]

Możemy spróbować. Na miesiąc tak jak poprzednio? Chłopak nie ma szczęścia:shake:

Posted

ciocie a nie macie możliwości zrobić nowych zdjęć? jeśli się nie mylę to ciągle w ogłoszeniach te same ,oczywiście mam nadzieję,ze chłopaka w końcu ktoś wypatrzy,ale fajne fotki na pewno by zwiększyły szanse...ot takie moje bla,bla ;)