Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam wczoraj miałam ciężki dzień i nie dałam rady nic zrobić.
Zaraz wyślę numer konta.
Natomiast jeśli chodzi o odbiór tej kociej karmy to błąd popełnił tutaj kurier, ponieważ w przypadku odmowy przyjęcia paczki powinna ona zostać automatycznie odesłana do sklepu bez konieczności składania jakiegokolwiek zlecenia. Sklep ma to wyjaśniać i karma ma zostać odebrana.

Posted

[quote name='Marysia O.']Przepraszam wczoraj miałam ciężki dzień i nie dałam rady nic zrobić.
Zaraz wyślę numer konta.
Natomiast jeśli chodzi o odbiór tej kociej karmy to błąd popełnił tutaj kurier, ponieważ w przypadku odmowy przyjęcia paczki powinna ona zostać automatycznie odesłana do sklepu bez konieczności składania jakiegokolwiek zlecenia. Sklep ma to wyjaśniać i karma ma zostać odebrana.[/QUOTE]

Marysiu bardzo Ci dziękuję :) kurier karmę zabrał gdy Pani Anetka odmówiła przyjęcia ale zaraz na następny dzień przywiózł ją z powrotem właśnie z powodu braku zlecenia :roll: tłumaczyłam mu przez telefon ale nie dał sobie nic powiedziec. No trudno. Stało się. Teraz najważniejsze aby sklep odzyskał swój towar.

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Ani pół zapytania :( ani o Mentoska ani o Sonie :( Mentosek bezpieczny i na pewno nikt go na ulicę nie wyrzuci gorzej z Sonią :([/QUOTE]

To źle.... :( Boję się o Sonię :(

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Ani pół zapytania :( ani o Mentoska ani o Sonie :( Mentosek bezpieczny i na pewno nikt go na ulicę nie wyrzuci gorzej z Sonią :([/QUOTE]

Dziewczyny, a co się w przypadku Soni dzieje?
Marticzko, ja też już jestem załamana sytuacją "moich" psiaków. Ogłoszenia cały czas robione, wyróżnione i tak samo-ani jednego telefonu:(

Posted

[quote name='paula_t']Dziewczyny, a co się w przypadku Soni dzieje?
Marticzko, ja też już jestem załamana sytuacją "moich" psiaków. Ogłoszenia cały czas robione, wyróżnione i tak samo-ani jednego telefonu:([/QUOTE]

Paulo kochana Sonia ma czas na znalezienie domu zaledwie do października ale do którego nie określono :( Właścicielka chce się jej pozbyc ponieważ jak twierdziła wyjeżdża do nowego partnera do Częstochowy teraz niby do syna do Anglii. Sonia już była oddana 2 razy ale za każdym razem uciekała i wracała z powrotem :(

Posted

[quote name='Marysia O.']Na konto wpłynęły pieniądze z bazarku od Martiki oraz deklaracja stała od mdk8, ślicznie dziękuję:)
Martiko czy kurier odebrał może wreszcie tą karmę?;)[/QUOTE]

tak Marysiu :) dziś karma została odebrana tak mi po godzince 16 zakomunikowała Pani Anetka ;)

Posted

[quote name='Martika@Aischa']tak Marysiu :) dziś karma została odebrana tak mi po godzince 16 zakomunikowała Pani Anetka ;)[/QUOTE]

No to się cieszę, myślałam, że już nigdy jej nie odbiorą:D

Posted

[quote name='Marysia O.']No to się cieszę, myślałam, że już nigdy jej nie odbiorą:D[/QUOTE]

przyznam szczerze że i ja straciłam nadzieję ;) Pani Anetka dokarmia na osiedlu mnóstwo bezdomnych kociaków więc nic by się nie zmarnowało ;)

Posted

Z ogłoszeń cisza :( Sonia ma czas do przyszłego tygodnia a potem nie wiem co będzie :( dziewczynki macie jakiś pomysł ? znacie jakiś BDT choćby na chwilę ? :( o hoteliku nie ma mowy bo nie uciągniemy kolejnego psiaka :(

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Z ogłoszeń cisza :( Sonia ma czas do przyszłego tygodnia a potem nie wiem co będzie :( dziewczynki macie jakiś pomysł ? znacie jakiś BDT choćby na chwilę ? :( o hoteliku nie ma mowy bo nie uciągniemy kolejnego psiaka :(
a ja przypomnę że sytuacja Soni jest fatalna :( zastanawiam się czy nie założyć jej osobnego wątku i nie zaśmiecać wątku Mentoska :( ech...smutny psi los :(

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Paulo kochana Sonia ma czas na znalezienie domu zaledwie do października ale do którego nie określono :( Właścicielka chce się jej pozbyc ponieważ jak twierdziła wyjeżdża do nowego partnera do Częstochowy teraz niby do syna do Anglii. Sonia już była oddana 2 razy ale za każdym razem uciekała i wracała z powrotem :([/QUOTE]

Fatalnie:( Niewiele czasu zostało:(
Ja niestety w kwestii BDT nie pomogę, sama bym z ucałowaniem ręki przyjęła, bo mam 3 psiaki rozlokowane po hotelikach:(
Martika, a czy Sonia ma ogłoszenia? Wyróżniałyście jej te ogłoszenia, żeby była bardziej widoczna? MA fb?

Posted

[quote name='paula_t']Fatalnie:( Niewiele czasu zostało:(
Ja niestety w kwestii BDT nie pomogę, sama bym z ucałowaniem ręki przyjęła, bo mam 3 psiaki rozlokowane po hotelikach:(
Martika, a czy Sonia ma ogłoszenia? Wyróżniałyście jej te ogłoszenia, żeby była bardziej widoczna? MA fb?[/QUOTE]

Nie Paulo nie ma FB :( ogłoszenia chyba nie wyróżniające. Próbuje negocjowac termin chociaz do poniedziałku ale nie ma z kim za bardzo rozmawiac. Nie wiem już co robic. Ostatecznie powiem jej żeby odwiozła ją do Sosnowca do schronu choc nie wiem jak ta bidulka to przeżyje :(

Posted

[quote name='Martika@Aischa']a ja przypomnę że sytuacja Soni jest fatalna :( zastanawiam się czy nie założyć jej osobnego wątku i nie zaśmiecać wątku Mentoska :( ech...smutny psi los :(

Marticzko, nie czytałam całej historii Soni, teraz dopiero fotka wpadła mi w oko.
Wczoraj dzwonił do mnie pan z krakowa w spr. Cindy.
Mam do niego oddzwonić w weekend, może bym Sonię zaproponowała?
W jakim ona jest wieku?

Posted

[quote name='Gabi79']Marticzko, nie czytałam całej historii Soni, teraz dopiero fotka wpadła mi w oko.
Wczoraj dzwonił do mnie pan z krakowa w spr. Cindy.
Mam do niego oddzwonić w weekend, może bym Sonię zaproponowała?
W jakim ona jest wieku?[/QUOTE]
Gabi kochana prześlicznie Ci dziękuję. Oczywiście pytaj kochana. Sonia jest bardzo grzeczna i młoda. Ma 4 latka.

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Gabi kochana prześlicznie Ci dziękuję. Oczywiście pytaj kochana. Sonia jest bardzo grzeczna i młoda. Ma 4 latka.[/QUOTE]

Zrobię co w mojej mocy!!!

Pana najbardziej interesuje, czy piesek zostaje bez problemu w domu, czy załatwia się na dworze i czy jest przyjazny dla ludzi i innych psiaków.

Posted

[quote name='Gabi79']Zrobię co w mojej mocy!!!

Pana najbardziej interesuje, czy piesek zostaje bez problemu w domu, czy załatwia się na dworze i czy jest przyjazny dla ludzi i innych psiaków.[/QUOTE]

Gabi Sonia jest bardzo grzeczna. Utrzymuje czystosc ...zostaje wiele godzin w domu sama. Do innych psiaków jak najbardziej w porządku. Uwielbia dzieciaczki. Tyle o niej wiem :(

Posted

Rozmawiałam z właścicielką Soni boi się ją oddac do schroniska więc myślała że wypuszczenie jej na wolnośc to lepsze rozwiązanie. Wybiłam jej to z głowy. Pani na 10 ma bilet do Anglii do syna bo spadł z rusztowania i chce mu pomóc.

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Gabi Sonia jest bardzo grzeczna. Utrzymuje czystosc ...zostaje wiele godzin w domu sama. Do innych psiaków jak najbardziej w porządku. Uwielbia dzieciaczki. Tyle o niej wiem :([/QUOTE]

Czyli ideał:loveu: