Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 603
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mestudio napisał(a):
Dziś wysłałam ankietę, zobaczymy jak wypadnie. No i szukam kogoś na wizytę.

W razie co slużę pomocą w poszukiwaniach.

Posted

mestudio napisał(a):
Mam już panią na wizytę, ale nie odesłano mi ankiety jeszcze, także nic nie wiadomo w sumie oprócz tego co wiem z maili i z rozmowy telefonicznej.

W takim razie spokojnie czekamy :)

Posted

W skarbonce mamy tylko na opłacenie tego miesiąca - 315 zł i to dzięki pomocy Murki i jess, która w styczniu nam opłaciła hotelik, gdyby nie to byłoby już wielkie zero.

Posted

mestudio napisał(a):
W skarbonce mamy tylko na opłacenie tego miesiąca - 315 zł i to dzięki pomocy Murki i jess, która w styczniu nam opłaciła hotelik, gdyby nie to byłoby już wielkie zero.

To juz nie jest tak wesoło.

Posted (edited)

Ellig napisał(a):
To juz nie jest tak wesoło.

No tak, niewesoło to już było w styczniu :-).

Mam nadzieję, że Taj w tym miesiącu znajdzie dom bo jeśli nie to zabiorę go do siebie, nie stać mnie na utrzymanie go w hotelu.

Edited by mestudio
Posted

Kochani, wklejam krótki opis wizyty pa dla Taja.

[FONT=lucida grande]"Wizyta dzisiaj się odbyła. Studenci weterynarii, wydają się być odpowiedzialni i świadomi obowiązku dożywotniej opieki nad psiakiem. Właściciel mieszkania zgadza się na psa. Taj nie będzie długo przebywał sam, zadeklarowali częste spacery i dobre żywienie. W wakacje zabierać ze sobą będzie go pani Klaudia do domku letniego pod Krakowem. Są gotowi na ewentualne przejściowe problemy. W razie czego zaoferowałam swoją pomoc w tej kwestii. Jeśli coś będzie się działo, lub będą potrzebować pomocy mają się ze mną kontaktować. Zgodzili się na ewentualną wizytę po adopcyjną. warunki mieszkaniowe dobre, mają doświadczenie z innymi zwierzętami a pan Adam także z psem więc problemy mogą wynikać tylko z ewentualnego czasu aklimatyzacji Taja, nie przewiduję innych trudności. Popieram adopcję Taja przez panią Klaudię. "[/FONT]

Posted

Brzmi sensownie :) My już kiedyś wydaliśmy psa studentom weterynarii i adopcja udana :)
Tylko, żeby Tajcio nie dał plamy...

Póki co parę fotek z wczoraj:

Mistrz drugiego planu - Poziomka ;)