Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='wiosenka']Zaglądam :)...[/QUOTE]

Miło nam!:smile:

Pisałam niedawno,że Tinulek lubi nowego kotka i bawi się z nim:cool3:.....już nie lubi :diabloti:.Wczoraj w czasie zabawy kotek dotknął gdzieś mocniej pazurem Tinusia , aż ten zapiszczał...... i dziś cały dzień omija kota łukiem i burczy , żeby się do niego nie zbliżał :evil_lol:.Oj, delikatny ten nasz pudliszonek ;).
Amik sto razy pazurki miał wbite w pupę i nic sobie z tego nie robi tylko dalej wariuje;).

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Osobistym jego ząbkiem "uszczknięty''

Aniu,
Mikunia,zatarła ślady-kokardeczki już prawie nie ma,ale jeszcze piszczy:diabloti:,co bardzo rajcuje dziewuchę,nas też:eviltong:
cieplutko pozdrawiamy,papa

Posted

[quote name='kolejna kobietka']Nie mam pojęcia, wyświetleń sporo, a odzewu brak i to nie tylko przy Destinku, strasznie to deprymujące :sad: Na tablica.pl przecież Destinek ma prawie 500 wyswietlen, a tylko jeden raz pobrany telefon, na gumtree sporo wyswietlen i tez cisza :roll:[/QUOTE]

Aniu czy byl jakis telefon? W przeciagu 8 dni wzroslo o 300 wyswietlen! i lacznie 7 pobran telefonu :cool3:

Posted

[quote name='MikAga']Osobistym jego ząbkiem "uszczknięty''

Aniu,
Mikunia,zatarła ślady-kokardeczki już prawie nie ma,ale jeszcze piszczy:diabloti:,co bardzo rajcuje dziewuchę,nas też:eviltong:
cieplutko pozdrawiamy,papa[/QUOTE]

Was to na pewno!:evil_lol:

[quote name='kolejna kobietka']Aniu czy byl jakis telefon? W przeciagu 8 dni wzroslo o 300 wyswietlen! i lacznie 7 pobran telefonu :cool3:[/QUOTE]

Tak,dziś wieczorem,pani z Otwocka zadzwoniła,nawet miła rozmowa była ,ale Pani stwierdziła,że trochę wiekowo jej nie odpowiada,tzn.za stary:-(,... ma jednak jeszcze przemyśleć i oddzwoni ,mówiła.
Więcej nikt :-(,....może ktoś jeszcze się odezwie,skoro telefony pobrane :razz:.,a wyświetleń to dużo :-o.

Posted

[quote name='Denisek']Destinuś ,tęsknię :( jesteś fajniutki .[/QUOTE]

Dziś z Tinulkiem byliśmy w gościach u cioci Denisek :).Zawieźliśmy zakupy bazarkowe,piliśmy kawkę,jedliśmy pyszne ciasto -nawet Tinulek :-o,choć on słodkiego nie lubił nigdy :razz:.Grał w piłkę,a jakże :cool3:,ciocia miała przygotowaną :loveu:.A że Tinulek kawki nie pije,to upominał się o "poczęstunek piłeczkowy" więcej i więcej,jeszcze i jeszcze :diabloti:.
Dostałam reklamówkę fantów na kolejny bazarek i słodkości "na wynos":cool3:.
Dziękujemy za miłe spotkanie ciociu Denisek! :-)
Po dzisiejszych wrażeniach i mroźnym dniu, maluszek śpi cały wieczór;).

Posted

A dziś miałam taki telefon:razz:.
Dzwoni Pani z Warszawy i pyta czy zgubił mi się piesek na początku grudnia ,mówię,że tak, ale już znaleźliśmy .Więc Pani najpierw mówi , że szkoda, później, że to dobrze :evil_lol:,ale do rzeczy. Przybłąkał się do niej pudelek-sunia,młoda, ogólnie zadbana, z obróżką,czipa brak i szukają jej właściciela już dwa tygodnie , kleją plakaty itp . A jej sąsiadka przyniosła dziś z miasta nasz plakat Tinulka :-o.....(znaczy mocno kleiłyśmy :diabloti:) i Pani zadzwoniła,że może się nasz nie znalazł i przygarnęłabym tę sunieczkę :cool3:.
Po akcji z Tinulkiem wiem,że w Warszawie ludzie na prawdę zwracają uwagę na plakaty i był duży odzew.W razie zaginięcia trzeba jak najwięcej i najszybciej rozklejać!

Może ktoś z Was słyszał o zaginionej pudelce około 1,5roku? może ktoś szuka?, nie ma czipa, nr.telefonu mam do Pani.

Posted

[quote name='Energy']A pani zgłosiła sunię do schronu?
No właśnie bardzo ważne jest rozklejanie ogłoszeń :) szkoda, że nie wszyscy to robią...[/QUOTE]

Tak,zgłosili na Paluch,że znaleźli, oddawać jej tam nie chce na razie.

Nie dopisałam,że sunia ma, czy miała mleko w sutkach, jakby karmiła :shake:

Posted

[quote name='WiosnaA']A dziś miałam taki telefon:razz:.
Dzwoni Pani z Warszawy i pyta czy zgubił mi się piesek na początku grudnia ,mówię,że tak, ale już znaleźliśmy .Więc Pani najpierw mówi , że szkoda, później, że to dobrze :evil_lol:,ale do rzeczy. Przybłąkał się do niej pudelek-sunia,młoda, ogólnie zadbana, z obróżką,czipa brak i szukają jej właściciela już dwa tygodnie , kleją plakaty itp . A jej sąsiadka przyniosła dziś z miasta nasz plakat Tinulka :-o.....(znaczy mocno kleiłyśmy :diabloti:) i Pani zadzwoniła,że może się nasz nie znalazł i przygarnęłabym tę sunieczkę :cool3:.
Po akcji z Tinulkiem wiem,że w Warszawie ludzie na prawdę zwracają uwagę na plakaty i był duży odzew.W razie zaginięcia trzeba jak najwięcej i najszybciej rozklejać!

Może ktoś z Was słyszał o zaginionej pudelce około 1,5roku? może ktoś szuka?, nie ma czipa, nr.telefonu mam do Pani.[/QUOTE]

A z jakiej dzielnicy/osiedla? Bródno...?
Bo tu plakatów o znalezionej pudelce jakoś nie widziałam... :shake:

Posted

[quote name='inka33']A z jakiej dzielnicy/osiedla? Bródno...?
Bo tu plakatów o znalezionej pudelce jakoś nie widziałam... :shake:[/QUOTE]

Nie,nie na Bródnie....Pani mówiła ulicę,ale nie pamiętam :oops:.W każdym razie okolice Saskiej Kępy,tam gdzie nasz Tino się przemieszczał.

Posted

[quote name='WiosnaA']Nie,nie na Bródnie....Pani mówiła ulicę,ale nie pamiętam :oops:.W każdym razie okolice Saskiej Kępy,tam gdzie nasz Tino się przemieszczał.[/QUOTE]
Aha, rozumiem, spoko.

Posted

[quote name='WiosnaA']Głucho, cicho jak makiem zasiał, w sprawie Tinulka :-(.[/QUOTE]

Ehhh no przykro :sad: ale na tablica.pl wyswietlen tyle jak u zadnego z oglaszanych przeze mnie psow, az dziw bierze :crazyeye:wiec moze ktos w koncu konkretny sie pojawi :) :kciuki::kciuki::kciuki: