Dana i Muszkieterowie Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 Podczytuję z Muszkieterami wątek szczęśliwego zwierzyńca Ani :). Pozdrawiamy :). Quote
mdk8 Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 kochane cioteczki zajrzyjcie proszę do schorowanych staruszków, które chcą jeszcze zaznać troszkę szczęścia przed śmiercią. http://www.dogomania...rcie-finansowe/ Quote
WiosnaA Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Podczytuję z Muszkieterami wątek szczęśliwego zwierzyńca Ani :). Pozdrawiamy :). Witaj Dano i Muszkieterowie :smile: ....Miło,że jesteś z nami :smile: . Tinulka sprawy kręcą się dalej wokół piłki,a cała reszta co dzieje się obok specjalnie go nie interesuje ;-) . Przybył nowy kolega?,ok fajnie. Wspólnych zabaw z nim nie ma jak wcześniej z Pepino,zaś Duszek znalazł wspólny język z Amiczkiem z czego ten jest bardzo zadowolony. Na wątku Duszka piszę trochę więcej i tam również przewija się na filmikach/zdjęciach Tinulek ;-) Jak zapewne niektórzy z Was wiedzą nasze wspólne leśne spacerki mamy na razie zawieszone :-( , ponieważ złamałam sobie "kopytko". To był ostatni jesienny mój spacer,pechowy niestety :nonono2: i zwykła dróżka na której trochę dalej się wyłożyłam . https://www.youtube.com/watch?v=-JB0cs9aPog&feature=youtu.be Quote
kolejna kobietka Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 Ojej Aniu przykro mi bardzo :( :glaszcze: :calus: oby szybko i ładnie się zrosło :kciuki: A Tinulek wymiata, jak nie piłki to kijki :smile: ile on ma w sobie werwy, aż nie chce się wierzyć, że ma tyle lat :rolleyes: Quote
WiosnaA Posted November 21, 2014 Posted November 21, 2014 Ojej Aniu przykro mi bardzo :( :glaszcze: :calus: oby szybko i ładnie się zrosło :kciuki: A Tinulek wymiata, jak nie piłki to kijki :smile: ile on ma w sobie werwy, aż nie chce się wierzyć, że ma tyle lat :rolleyes: Też czasem nie wierzę ;-) . Dzięki Asiu :smile: Quote
WiosnaA Posted November 21, 2014 Posted November 21, 2014 U nas wczoraj zawitała zima :smile: Tinulek zdecydowanie nie jest jej fanem.A już rano,to w ogóle ciężko mu wyjść z pod kołderki nawet na siku.Mąż ostatnio nazywa go "leserem" :roll: ,bo lubi spać do południa i trzeba usilnie zapraszać do wyjścia i na śniadanie.Po południu dopiero się "budzi" i wówczas zaczyna "życie" :-D . Zima jednak nie będzie w tym roku nam straszna, ponieważ Tinulek dostał w prezencie od mojej córki ekstra ciepły kożuszek :Cool!: . Po co ta zima przyszła :razz: Uciekam do domu, Mocno chcę do ciepłego domku :fadein: https://www.youtube.com/watch?v=11ruo7ksOjk&feature=youtu.be Quote
inka33 Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 Tino zrzędzi: "Butów mi nie założyłaś i każesz mi tu łazić, po tym morkym i zimnym? Wpuszczaj mnie szybko i ich też, chociaż cicho siedzą!!!" :megagrin: Quote
Energy Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 U Was już taki śnieg ? Pozdrawiam serdecznie :) miziaki dla psiaków :) Quote
kolejna kobietka Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 Widać, że Tinuś zadowolony nie jest z tej zimy to fakt, ale kumple też czyhają tylko na to aż się drzwi otworzą :D Może jednak ją jeszcze polubi, jak będzie miał na sobie taki ciepły kożuszek :rolleyes: :loveu: Quote
WiosnaA Posted November 24, 2014 Posted November 24, 2014 Tino zrzędzi: "Butów mi nie założyłaś i każesz mi tu łazić, po tym morkym i zimnym? Wpuszczaj mnie szybko i ich też, chociaż cicho siedzą!!!" :megagrin: Dostaliśmy też jedną parę butów z przeznaczeniem niby Amiczkowi,ale ten na dwóch łapach :evil_lol: w nich chodzi,więc może Tinulkowi w spadku zostaną :evil_lol: . U Was już taki śnieg ? Pozdrawiam serdecznie :) miziaki dla psiaków :) Jeszcze więcej było , w piątek cały dzień padał..teraz już znika powoli. Pozdrawiamy cieplutko! :smile: Widać, że Tinuś zadowolony nie jest z tej zimy to fakt, ale kumple też czyhają tylko na to aż się drzwi otworzą :D Może jednak ją jeszcze polubi, jak będzie miał na sobie taki ciepły kożuszek :rolleyes: :loveu: Rzepy muszę przeszyć,bo trochę jest za szeroki,ale już latał i bardzo mu się spodobał :smile: . Quote
inka33 Posted November 27, 2014 Posted November 27, 2014 Ja ciem foto zakożuszkowanego zmarźlaczka! :modla: Quote
WiosnaA Posted November 27, 2014 Posted November 27, 2014 Ja ciem foto zakożuszkowanego zmarźlaczka! :modla: Pewnie,że zrobię niebawem :smile:. Quote
WiosnaA Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 Pozwolę sobie na wątku Tinulka zaprosić na dwa moje bazarki. A to dlatego,że są na nich fanciki od naszej cioci Denisek :smile:,a i Tinulek mocno pomagał w montowaniu ;-) . Nr1, http://www.dogomania.com/forum/topic/144249-nr1ciacha-w%C4%85tr%C3%B3bkowe-i-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-na-prezentydla-daisy-i-duszka-do-5xii/?p=15927043 Nr2, http://www.dogomania.com/forum/topic/144275-nr2ciacha-w%C4%85tr%C3%B3bkowei-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-jak-zawszedla-staruszk%C3%B3w-skarpety-talcott-do-712/?p=15929797 Zapraszamy! :smile: Quote
kolejna kobietka Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 Ja ciem foto zakożuszkowanego zmarźlaczka! :modla: Ja też, i już się nie mogę doczekać :lol: Quote
inka33 Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 Kożuszek! :lmaa: Kożuszek! :errrr: Kożuszek! :motz: Quote
WiosnaA Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 Ja ciem foto zakożuszkowanego zmarźlaczka! :modla: Ja też, i już się nie mogę doczekać :lol: Kożuszek! :lmaa: Kożuszek! :errrr: Kożuszek! :motz: Nie przybiorę się zrobić zdjęć na podwórku,to macie chociaż z domku Tińcia w kożuszku :smile: Quote
inka33 Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 Ale łapiny cinkie w tym paltociku! :megagrin: Za to jaka pudelkowa francja-elegancja! :happy1: :x-mas: Quote
kolejna kobietka Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 Wow jaki śliczny, ciepluchny kożuszek!! A Tinuś wygląda w nim wspaniale! :lol: Quote
toyota Posted December 22, 2014 Author Posted December 22, 2014 Rewelacyjnie wygląda ! Tylko gdzie ta zima ;) ? Quote
Anula Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 Tinulek wygląda w kożuszku super,na bank nie będą mu przeszkadzać mrozy,jeżeli takie będą,a na wichurę też jest kożuszek bardzo dobry,przynajmniej nie przewieje Tinulka na wskroś..Wciąż wracam wspomnieniami,jak Tino musiał cierpieć w schronie,jaki był bardzo biedny.No ale to już przeszłość,teraz Tino wie,że żyje i jest szczęśliwy.Aneczko,dziękuję za Tinulka,gdyby nie Ty .............. . Quote
toyota Posted December 24, 2014 Author Posted December 24, 2014 Tak, to prawda, ja też o tym myślę. Raczej by już nie żył. Był dominowany przez inne psy. Po pierwszym pogryzieniu, jeszcze nie do końca zagojony, trafił z powrotem do blaszanego kojca i stał przyklejony do jego ściany. Taki widok zastała zachary, gdy po niego przyjechała. Quote
WiosnaA Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 Tinulek wygląda w kożuszku super,na bank nie będą mu przeszkadzać mrozy,jeżeli takie będą,a na wichurę też jest kożuszek bardzo dobry,przynajmniej nie przewieje Tinulka na wskroś..Wciąż wracam wspomnieniami,jak Tino musiał cierpieć w schronie,jaki był bardzo biedny.No ale to już przeszłość,teraz Tino wie,że żyje i jest szczęśliwy.Aneczko,dziękuję za Tinulka,gdyby nie Ty .............. . Tak, to prawda, ja też o tym myślę. Raczej by już nie żył. Był dominowany przez inne psy. Po pierwszym pogryzieniu, jeszcze nie do końca zagojony, trafił z powrotem do blaszanego kojca i stał przyklejony do jego ściany. Taki widok zastała zachary, gdy po niego przyjechała. Mam nadzieję,że Tinulek zapomniał o tamtym okresie,bo mnie się wydaje,że on u nas jest od zawsze. ....emotki mi nie działają.....buuu Dziękujemy za życzenia! I Wam Kochani Życzymy z Tińciem Wesołych i Zdrowych Świąt! Quote
WiosnaA Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 Kto wymyślił buty dla psa?.......(.emotki z kijem nie mam) Amiczek jakiś czas temu dostał buciki i jak pierwszy raz założyliśmy ,to biedny na dwóch przednich łapkach albo dwóch bocznych stał.,dwie zaś wysoko w górze trzymał.....bał się podłogi dotknąć....choć nie powinniśmy i szkoda mi jego było,to nie daliśmy rady ze śmiechu się powstrzymać. Za drugim podejściem było już lepiej i wyciągnęłam aparat. Tinulek natomiast jest Zuchem i nawet za pierwszym podejściem tylko troszkę dziwnie się czuł, w butkach....ale zobaczycie sami jaki to Cudak! Jak znajdziecie chwilę czasu,to zapraszamy na filmiki. https://www.youtube.com/watch?v=l-V0suXMKrU https://www.youtube.com/watch?v=JWmyxTePxek&feature=em-upload_owner Quote
Recommended Posts