Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

o dziwo nie :0 ale mnie to cieszy, naprawdę jak na gryzonia jest przesympatyczny i towarzyski ! :)

Za tydzień będziemy już pluskać się nad morzem :3 Zaczynam się trochę martwić o przejazd z psami...

Posted

Artemida mi mówiła, że podróż była pełna atrakcji, bo w Łodzi dosiadła się pani z ... foksterierem. Bond był grzeczny jak anioł, a Nina próbowała dostać się do foksia, być może w celach towarzyskich. Nina mniejsze to by zjadła a z większymi się bawiła. Bond morzem był wstępnie zachwycony, ale kiedy dostał pierwszą falą w pysk to się obraził i nie chce już wchodzić, bo to słone i wali po mordzie. Będą fajne foty! No to czekam niecierpliwie! :) Wracają w poniedziałek, to jeszcze się trzeba uzbroić w cierpliwość.

• Upvote 2
Posted

tak, tak parawning jest teraz na topie, ale jak zachodzi słońce to na szczęście wszystko znika i wyłania się piękna plaża :3

Właśnie! zapomniałam! Bondowi całkowicie zeszło to zgrubienie, o które tak bardzo się bałam :)

Posted

Uzupełniłam rozliczenia, Bożenka zapłaciła do grudnia, a asikowska, przelała za dwa miesiące, reszta tradycyjnie. Nieodmiennie dziękuję za wsparcie wodnego dziadka! :)

• 2 weeks later...