Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chyba jeszcze nie jestem spóźniona;)

Kochane, chciałabym Wam życzyć zdrowych, radosnych, pogodnych i ciepłych Świąt Bożego Narodzenia.

Dużo wytrwałości i siły w Nowym Roku w ratowaniu kolejnych psich istnień, a naszym wszystkim podopiecznym nowych, wspaniałych domów, na które zasługują:)

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Pańcię coś pokręciło! Też sobie kiedyś robiłam takie rzeczy z włosami... Kiedy to było? Chyba jak jeszcze miałam włosy...
Siedzę w górach, wrócę w połowie lutego, to uzupełnie rozliczenia, dobrze? Wszystkim swoim rozliczanym psom posłałam czynsz, ale rozliczę po powrocie. Bom leniwa i za górami, za lasami...

Posted

Pańcię coś pokręciło! Też sobie kiedyś robiłam takie rzeczy z włosami... Kiedy to było? Chyba jak jeszcze miałam włosy...
Siedzę w górach, wrócę w połowie lutego, to uzupełnie rozliczenia, dobrze? Wszystkim swoim rozliczanym psom posłałam czynsz, ale rozliczę po powrocie. Bom leniwa i za górami, za lasami...

Takiemu to dobrze, tylko pozazdrościć :D :P

Nic się Bjutko nie stresuj. O ile kasa się zgadza, to jest dobrze ;)

• 1 month later...
Posted

Słuchajcie...Byłam dziś z Bondem u weta...bardzo zaniepokoiła mnie zmiana na pyszczku(potem wstawię zdj), jak na razie wet nam przepisał maść, za tydzień kontrola. Jeśli po tym nie przejdzie będziemy robić badania pod kątem nowotworu. Chyba padnę z rozpaczy, bo to mój chodzący ideał... Mam nadzieje że okaże się że są to zmiany dermatologiczne. Bondzika w ogóle to nie boli, daje sobie to dotykać i jest w dobrej kondycji. A i bym zapomniała, chciałam pochwalić tego starszego Pana za wzorowe zachowanie u Pana doktora, nawet sam go pochwalił i powiedział że nie miał tak sympatycznego i spokojnego  pacjenta od dawna :)

Posted

Artemida mi mówiła, że ta zmiana jaby troszkę "zbladła". Bond daje sobie przez 10 minut wcierać maść bez gadania. Chyba nawet jest zadowolony że Pani go tak mizia śmiesznie.

• 2 weeks later...
Posted

U Bondzia duże zmiany!!! :) Wprowadziła się "Babcia" i jest więcj rąk do głaskania!! :)

Dziękuję wszystkim za wpłaty, uzupełniłam rozliczenie. :) :) :)