paula_t Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 Chyba jeszcze nie jestem spóźniona;) Kochane, chciałabym Wam życzyć zdrowych, radosnych, pogodnych i ciepłych Świąt Bożego Narodzenia. Dużo wytrwałości i siły w Nowym Roku w ratowaniu kolejnych psich istnień, a naszym wszystkim podopiecznym nowych, wspaniałych domów, na które zasługują:) Quote
paula_t Posted January 10, 2015 Posted January 10, 2015 Zapraszamy na cegiełkowy bazarek dla Dulci żeby mogła pojechać do domku :) http://www.dogomania...12015-do-20-00/ Quote
Artemida Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Bondo taki piękniś kochany :3 Odpoczywamy u mojej mamy czyli babci Bonda i Gajki :D Quote
elficzkowa Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Bondziu, czy Ty wiesz jakie ty masz szczęście ?! Quote
Artemida Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 On doskonale wie...dlatego jest taki grzeczniutki <3 Quote
Bjuta Posted February 4, 2015 Author Posted February 4, 2015 Pańcię coś pokręciło! Też sobie kiedyś robiłam takie rzeczy z włosami... Kiedy to było? Chyba jak jeszcze miałam włosy... Siedzę w górach, wrócę w połowie lutego, to uzupełnie rozliczenia, dobrze? Wszystkim swoim rozliczanym psom posłałam czynsz, ale rozliczę po powrocie. Bom leniwa i za górami, za lasami... Quote
Ingrid44 Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Super fotka. No I Bondziu ze swoim zabkiem , bardzo slodkie :) Quote
paula_t Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 Pańcię coś pokręciło! Też sobie kiedyś robiłam takie rzeczy z włosami... Kiedy to było? Chyba jak jeszcze miałam włosy... Siedzę w górach, wrócę w połowie lutego, to uzupełnie rozliczenia, dobrze? Wszystkim swoim rozliczanym psom posłałam czynsz, ale rozliczę po powrocie. Bom leniwa i za górami, za lasami... Takiemu to dobrze, tylko pozazdrościć :D :P Nic się Bjutko nie stresuj. O ile kasa się zgadza, to jest dobrze ;) Quote
elficzkowa Posted March 9, 2015 Posted March 9, 2015 Ślicznoty grzeją się w słoneczku, piękny widok. Quote
asiuniab Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 dwa grzejniki, kochane i taaaakie zmęczone:) Quote
Artemida Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 Słuchajcie...Byłam dziś z Bondem u weta...bardzo zaniepokoiła mnie zmiana na pyszczku(potem wstawię zdj), jak na razie wet nam przepisał maść, za tydzień kontrola. Jeśli po tym nie przejdzie będziemy robić badania pod kątem nowotworu. Chyba padnę z rozpaczy, bo to mój chodzący ideał... Mam nadzieje że okaże się że są to zmiany dermatologiczne. Bondzika w ogóle to nie boli, daje sobie to dotykać i jest w dobrej kondycji. A i bym zapomniała, chciałam pochwalić tego starszego Pana za wzorowe zachowanie u Pana doktora, nawet sam go pochwalił i powiedział że nie miał tak sympatycznego i spokojnego pacjenta od dawna :) Quote
elficzkowa Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 Trzymamy kciuki za zdrowie Bondzia. Bond to twardy facet jest :) Quote
asiuniab Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 no to niepokoję się o Bondzia, co to może być na tym pyszczaku? Quote
Ingrid44 Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 Mam nadzieje ze to tylko zmiany skorne. Bondziu to bardzo kochany staruszek :) :) :) Quote
jotpeg Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 przysyłam ciepłe myśli, oby to głupstwo było!! Quote
Bjuta Posted March 15, 2015 Author Posted March 15, 2015 Artemida mi mówiła, że ta zmiana jaby troszkę "zbladła". Bond daje sobie przez 10 minut wcierać maść bez gadania. Chyba nawet jest zadowolony że Pani go tak mizia śmiesznie. Quote
elficzkowa Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 Bondziu co u Ciebie :)? Wagarowałeś w pierwszy dzień wiosny ? Quote
Bjuta Posted April 2, 2015 Author Posted April 2, 2015 U Bondzia duże zmiany!!! :) Wprowadziła się "Babcia" i jest więcj rąk do głaskania!! :) Dziękuję wszystkim za wpłaty, uzupełniłam rozliczenie. :) :) :) Quote
Recommended Posts