Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niestety kleszcze się juz pojawiły,Bond miał okazje juz zlapalc jednego...ale poradzilysmy sobie z siostra, Bond był niesamowicie grzeczny przy tym zabiegu, nawet na chwileczke sie nie ruszył

Posted

Artemida napisał(a):
Niestety kleszcze się juz pojawiły,Bond miał okazje juz zlapalc jednego...ale poradzilysmy sobie z siostra, Bond był niesamowicie grzeczny przy tym zabiegu, nawet na chwileczke sie nie ruszył

a macie coś dla Niego na kleszcze?

Posted

Bjuta napisał(a):
Nie jeszcze. Będę kupować też dla swoich w necie, to przy okazji dla tej parki. Ile wazą? Gaja 5, Bondo 12? Coś takiego?

Bondziu aż 12 kg by ważył, a nie wygląda:)

Posted

Hm... to może jednak 10? Ale on nie jest wcale taki mały. Artemida mówi, że się u nas spasł przez te 3 tygodnie kiedy z nami mieszkali. :) Nie zaprzeczam...

Posted

Nie spasł tylko przybrał delikatnie na wadze:eviltong: Ale faktycznie, jak się patrzy na zdjęcia, to Bondzik na tyle kilogramów nie wygląda...Jakiej on jest wysokości?Jest większy niż Liderek>

Posted

Pewnie mnie Artemida zabije za włożenie tego zdjęcia, ale na nim widać jaki Bondo jest długi!! :)
(To jeszcze fotki z pobytu u nas całej trójki). :)

Czy ja się tu jeszcze zmieszczę (mój Filip)

Chyba nie...

A ja się wcisnę zawsze!