Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gaja jest cały czas na luminalu bo ma padaczkę ale nigdy tak naćpanie nie wyglądała...może to sprawa pogody, może to meteopatka :D
________________________________________________________________________________
Moje śliczności zimowe :loveu:

Posted

[quote name='Artemida']jak nie chcą siedzieć albo się patrzeć to trzeba skakać, piszczeć, miałczeć, prosto mówiąc robić z siebie pajaca :D[/QUOTE]

Chyba że jest się Arnim, wtedy siedzi się jak posąg :diabloti:

Posted

A wczoraj Bondzio pojechał już na Święta! Gaja biedna całą drogę była w psiej torbie (bo dwóch psów pkp nie pozwala) a Bond, lordzisko na kanapie! Taka niesprawiedliwość! :)

Posted

Jest ok! ugryzl mojego dziadka w skarpetę ale dlatego że on go nadepną jak szedł w nocy do kuchni...ale nic się nie stało.
Wkrótce będą zdj z nową klezanką Bonda i Gai, 4 miesięczną Pinią :D

Posted

Oj przydałby się... Tylko musiałby to być doświadczony dom. Dziad pogryzł Mamę Artemidy. Sam przyszedł, przytulił się, no to został pogłaskany i pewnym momencie coś mu się odwidziało. A on niestety nie szczypie, tylko po prostu mocno gryzie, bez ostrzeżenia. No trochę się można załamać. Co za dziad cholerny! :shake:

Posted

A już myślałam, że to kłapanie zębami mamy za sobą....Dziewczyny, macie może kogoś tam na miejscu, w okolicy, z kim można by się skontaktować w tej sprawie? Zapytać o co Bondzikowi może chodzić? Dlaczego atakuje bez ostrzeżenia?:roll:

Posted

Na pewno ostrzega przed atakiem, tylko my tego nie zauważamy.
Naprawdę trzeba dobrze przyjrzeć się sytuacjom w których atakuje, kazdy ruch człowieka jest ważny, ale tez i psa.