paula_t Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Poziomka napisał(a):Jak tam wredota? Pewnie nadal wredna:evil_lol:;) Quote
Artemida Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Tak on tylko ludzi, Gai się boi w końcu to kobieta :> Gaja dalej chora :C Quote
Artemida Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 A całkiem ok, znowu pcha mi się do łóżka :< Quote
Poziomka Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 Artemida napisał(a):A całkiem ok, znowu pcha mi się do łóżka :< Ale nie wyganiasz Go? :) Quote
paula_t Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 A ja z nadzieją zaglądam na kolejne wieści i zdjęcia :) Quote
Bjuta Posted January 30, 2014 Author Posted January 30, 2014 Bondziu na feriach więc na pewno będą wypasione foty. :) Quote
paula_t Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 [quote name='Bjuta']Bondziu na feriach więc na pewno będą wypasione foty. :)[/QUOTE] Aaaa, to ja nie wiedziałam, że się chłopak "wywczasuje":evil_lol: Quote
Bjuta Posted January 31, 2014 Author Posted January 31, 2014 (edited) Chyba jutro wracają. I tydzień u Dziadków Artemidy przebiegł bez ugryzienia żadnego człeka! Teraz są u babci Naklejki (wszystkie 4 psy!! więc już się fot nie moge doczekać). Tu niestety Bond dwa razy się pogryzł z Gają (ale ona zaczynała) o zabawkę i rozharatał jej ucho. Ale - na razie - bez ofiar w ludziach. Oby wytrwał! Edited January 31, 2014 by Bjuta Quote
Bjuta Posted January 31, 2014 Author Posted January 31, 2014 No nie bardzo. Gaja chciała mu podprowadzić ulubioną piłeczkę i się na niego rzuciła. O ile dobrze zrozumiałam. Quote
Aimez_moi Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 Oj te psiaki.....:) Ran Bondek marnie sie zachowuje raz dziewusia..... Quote
Ingrid44 Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 Bondziu to charakterny chlopak ale gryzc nikogo nie wolno. Quote
Artemida Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 Wróciliśmy! Wszystko było ok, żadnych ofiar w ludziach. Jestem z niego dumna. Po tych dwóch tygodniach podróży prześpi cały tydzień dziad jeden.:D Jest strasznie zmęczony. Myślę że ten wyjazd wiele dobrego przyniósł, Bond zrobił się bardziej pokorny. Z Gają się pogryźli w sumie bez powodu...jak zwykle ona zaczęła, diablica paskudna. Bondzik bardzo grzecznie jeździ pociągami i samochodem także jazda z nim to czysta przyjemność. I pierwszy raz w życiu odkąd posiadam Bonda ktoś obcy(jakiś chłopak z pociągu) powiedział że jest słodki i milusi, byłam w szoku, biedny chłopak nie znał prawdy że Bond miał już kilka kłapnięć zębami na swoim koncie.Na stare lata Bond przechodzi ładną socjalkę. I oczywiście teraz trzeba molestować Naklejkę o zdj :D Quote
Naklejka Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 Gaja robiła więcej zamieszania niż Bond :eviltong: Za jakiś czas pewnie wrzucę zdjęcia, jest ich tak dużo, że nie wiem od czego zacząć ;) Quote
Aimez_moi Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 [quote name='Bjuta']nie mogę się doczekać... :) :)[/QUOTE] Ja takze.......:) Quote
Recommended Posts