Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Chyba jutro wracają. I tydzień u Dziadków Artemidy przebiegł bez ugryzienia żadnego człeka! Teraz są u babci Naklejki (wszystkie 4 psy!! więc już się fot nie moge doczekać). Tu niestety Bond dwa razy się pogryzł z Gają (ale ona zaczynała) o zabawkę i rozharatał jej ucho. Ale - na razie - bez ofiar w ludziach. Oby wytrwał!

Edited by Bjuta
Posted

Wróciliśmy!
Wszystko było ok, żadnych ofiar w ludziach. Jestem z niego dumna. Po tych dwóch tygodniach podróży prześpi cały tydzień dziad jeden.:D Jest strasznie zmęczony. Myślę że ten wyjazd wiele dobrego przyniósł, Bond zrobił się bardziej pokorny. Z Gają się pogryźli w sumie bez powodu...jak zwykle ona zaczęła, diablica paskudna. Bondzik bardzo grzecznie jeździ pociągami i samochodem także jazda z nim to czysta przyjemność. I pierwszy raz w życiu odkąd posiadam Bonda ktoś obcy(jakiś chłopak z pociągu) powiedział że jest słodki i milusi, byłam w szoku, biedny chłopak nie znał prawdy że Bond miał już kilka kłapnięć zębami na swoim koncie.Na stare lata Bond przechodzi ładną socjalkę. I oczywiście teraz trzeba molestować Naklejkę o zdj :D