Artemida Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 Tak ostatnio stwierdziłam z Naklejką że nasze psy mają lepiej niż nie jedno dziecko, jeżdżą z nami wszędzie i zwiedzają :D Quote
Naklejka Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 [quote name='Artemida']Tak ostatnio stwierdziłam z Naklejką że nasze psy mają lepiej niż nie jedno dziecko, jeżdżą z nami wszędzie i zwiedzają :D[/QUOTE] ej no, ja jako dziecko nigdzie nie jeździłam, Arni zobaczył więcej niż ja w całym swoim dzieciństwie :) A Bond ma po prostu resocjalizację i dobrze na tym wychodzi :D Quote
Ingrid44 Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 Dobrze ze Bondzik ma teraz takie zycie. Niech chlopak nadrabia , dosc sie wysiedzial w Schronisku. Quote
paula_t Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 [quote name='Artemida']Tak ostatnio stwierdziłam z Naklejką że nasze psy mają lepiej niż nie jedno dziecko, jeżdżą z nami wszędzie i zwiedzają :D[/QUOTE] Hahaha, jakbym słyszała rozmowy u mnie w domu:D [quote name='Ingrid44']Dobrze ze Bondzik ma teraz takie zycie. Niech chlopak nadrabia , dosc sie wysiedzial w Schronisku.[/QUOTE] Ojjj, to prawda... Quote
asikowska Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 super dziewczyny te Wasze psiaki z Wami mają:))) oby więcej takich ludzi:) Quote
paula_t Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 Odwiedzam i sprawdzam co u Liderka, bo już dawno nikogo tu nie było:mad: ;) Quote
Bjuta Posted March 1, 2014 Author Posted March 1, 2014 No i musimy zacząć nękać Naklejkę o foty z ferii! :) :) :) Quote
ania75 Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 Bjuta napisał(a):No i musimy zacząć nękać Naklejkę o foty z ferii! :) :) :) koniecznie Quote
paula_t Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 (edited) nieaktualne... Edited March 3, 2014 by paula_t Quote
Naklejka Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 Bjuta napisał(a):No i musimy zacząć nękać Naklejkę o foty z ferii! :) :) :) Zapomniałam o nich :oops: jak trochę czasu wolnego będę miała, to coś w tym tygodniu może zrobię, ale nic nie obiecuję. Quote
Bjuta Posted March 3, 2014 Author Posted March 3, 2014 Super! Będziemy cię naciskać!! :diabloti: Quote
Bjuta Posted March 3, 2014 Author Posted March 3, 2014 Pańcia coś mówi, że nie będzie spacerków... Jak to???? Pańcia wygląda na zdrową! Czyżby to miało coś wspólnego z tą twardą białą skarpetką?? Quote
Bjuta Posted March 4, 2014 Author Posted March 4, 2014 Może jak wstawię parę niostrych zdjęć, to Naklejka wstawi ostre? :) Mój dom składa się teraz z Taty z anginą po operacji kręgosłupa, Mamy po operacji bypassów, Artemidy z szyną (mieszka w domu bez windy więc musiała się do nas przenieść) i 4 psów. :) W tym Bonda - zwolennika ideologii gender: Quote
arnold Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 Ale teraz Bond będzie miał pracy. W sensie opieki. Quote
paula_t Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 No to faktycznie Bjutko masz teraz ładne "stadko" w domu...Bondzik pewnie zachwycony kolejną przygodą ;) Quote
Bjuta Posted March 5, 2014 Author Posted March 5, 2014 Bond się zmienił niesamowicie przez to pół roku. Przeżył tyle, że już nabiera miny sędziwego starca. :evil_lol: Nic go już nie dziwi! :) Ja się w sumie trochę cieszę z uziemienia Artemidy, bo moi Rodzice się bardzo mobilizują - znowu ktoś młody w domu. No i ma dziewczyna czas się trochę pouczyć! :eviltong: Quote
Artemida Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 Z tym uczeniem nie przesadzajmy haha Dzisiaj moje psy wpuściły do łóżka Filipa byłam w szoku:O Quote
Bjuta Posted March 5, 2014 Author Posted March 5, 2014 Jaki on siwiutki! Bardziej niż na żywca! A foty oczywiście super! :) Quote
Recommended Posts