Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Artemida']Tak ostatnio stwierdziłam z Naklejką że nasze psy mają lepiej niż nie jedno dziecko, jeżdżą z nami wszędzie i zwiedzają :D[/QUOTE]

ej no, ja jako dziecko nigdzie nie jeździłam, Arni zobaczył więcej niż ja w całym swoim dzieciństwie :)
A Bond ma po prostu resocjalizację i dobrze na tym wychodzi :D

Posted

[quote name='Artemida']Tak ostatnio stwierdziłam z Naklejką że nasze psy mają lepiej niż nie jedno dziecko, jeżdżą z nami wszędzie i zwiedzają :D[/QUOTE]

Hahaha, jakbym słyszała rozmowy u mnie w domu:D
[quote name='Ingrid44']Dobrze ze Bondzik ma teraz takie zycie. Niech chlopak nadrabia , dosc sie wysiedzial w Schronisku.[/QUOTE]

Ojjj, to prawda...

• 3 weeks later...
Posted

Bjuta napisał(a):
No i musimy zacząć nękać Naklejkę o foty z ferii! :) :) :)

Zapomniałam o nich :oops: jak trochę czasu wolnego będę miała, to coś w tym tygodniu może zrobię, ale nic nie obiecuję.

Posted

Pańcia coś mówi, że nie będzie spacerków...

Jak to???? Pańcia wygląda na zdrową!

Czyżby to miało coś wspólnego z tą twardą białą skarpetką??

Posted

Może jak wstawię parę niostrych zdjęć, to Naklejka wstawi ostre? :)

Mój dom składa się teraz z Taty z anginą po operacji kręgosłupa, Mamy po operacji bypassów, Artemidy z szyną (mieszka w domu bez windy więc musiała się do nas przenieść) i 4 psów. :) W tym Bonda - zwolennika ideologii gender:

Posted

Bond się zmienił niesamowicie przez to pół roku. Przeżył tyle, że już nabiera miny sędziwego starca. :evil_lol: Nic go już nie dziwi! :)
Ja się w sumie trochę cieszę z uziemienia Artemidy, bo moi Rodzice się bardzo mobilizują - znowu ktoś młody w domu. No i ma dziewczyna czas się trochę pouczyć! :eviltong: