asiuniab Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 Bond, ale Ty masz teraz klawe życie, jak na Bonda przystało:) Quote
Aimez_moi Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 asiuniab napisał(a):Bond, ale Ty masz teraz klawe życie, jak na Bonda przystało:) Dokladnie tak.....:):) Quote
Bjuta Posted November 1, 2013 Author Posted November 1, 2013 Wczoraj w nocy fotkę Bonda rozciągniętego na pulmanowskim siedzonku z miną lorda. :) (Ale nie umiem zrzucić z komóry na kompa). Quote
Bjuta Posted November 1, 2013 Author Posted November 1, 2013 Artemida mi napisała smsa, że Bond jej bardzo broni przed wszystkimi... Tylko u Mamy na kolanach zasnął, a tak cały czas czuwa, czy się Pańci krzywda nie dzieje i warczy na Dziadków... Quote
Bjuta Posted November 1, 2013 Author Posted November 1, 2013 No niestety nie... Właśnie wymieniam smsy z mocno zestres0waną Artemidą... Bond pogryzł jej siostrę, za to że weszła do pokoju. :( Quote
Artemida Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Nie wiem co mam robić...jestem przerażona tą sytuacją.... Quote
Ingrid44 Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Bond wzial na siebie role obroncy , trzeba zmienic zachowanie. Tylko Pancia , ktora Bondzik broni moze to zrobic. Jest to kilka prostych cwiczen. Napewno znajdziesz ifo na necie. To naprawde mozna oduczyc na zawsze. Quote
Ingrid44 Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Artemida, zobacz : http://www.youtube.com/watch?v=Uojz71_HOeM Quote
Bjuta Posted November 2, 2013 Author Posted November 2, 2013 Wiesz, to nie jest podobne, już bardziej przypomina przypadek Gaji. Quote
Naklejka Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Nawet jeżeli, to i tak bym się nie odważyła próbować metod Milana, zresztą facet działa mi na nerwy... Rozmawiałam z Artemidą, napisała do znajomej behawiorystki i czeka na odpowiedź. U Artemidy jestem zazwyczaj w weekendy i nigdy nie było problemu, by Bond ją pilnował, czy tam kanapy. Dlatego jego zachowanie mnie nawet zaskoczyło :shake: Quote
Aimez_moi Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Moze wszystko jednoczesnie.....zazdrosc ...poczucie obowiazku bronienia i zagrozenie swojej pozycji...... Quote
paula_t Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Dokładnie tak jak pisze Aimez_moi...Mam nadzieję, że kontakt z behawiorystą pomoże wyeliminować to zachowanie Quote
asiuniab Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 mi się wydaje, że wszystko na raz wpłynęło na zachowanie Bonda, bo rozumiem, że Bond tak zareagował nie tam gdzie regularnie przebywa, ale tam gdzie pojechał w gości?? Quote
arnold Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Ciekawe czy jak wróci do siebie wszystko się uspokoi? Quote
Artemida Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Wczoraj i dziś jest juz o wiele lepiej...Wczoraj zostali beze mnie na cały wieczór i poł nocy sami z moją mamą i dziadkami i było zupełnie ok, zero spiny. Myślę że to kwestia przyzwyczajenia. Moja siostra mu wybaczyła i jest wszystko ok, Bond ją lubi i przychodzi sam od siebie. Następnym razem będzie lepiej, muszę częściej z nim jeździć i go uczyć. Zauważyłam że on na otwieranie drzwi reaguje bardzo gwałtownie. Trzeba otwierać je pomału żeby on zobaczył kto wchodzi wtedy jest ok. Quote
Ingrid44 Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Proszę o wsparcie w głosowaniu za schroniskiem w Szczebrzeszynie: http://www.szczebrzeszyn.info/aktualnosci/ Quote
Bjuta Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 Kryty basen ma o dwa głosy więcej w tej chwili... Quote
Ingrid44 Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Poziomka napisał(a):Ale to tylko sonda była? Tak , ale zawsze to pomoc. Pytaja ludzi o zdanie to niech wiedza co ludzie mysla . Quote
Recommended Posts