Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Artemida']dziś jak zawsze zbierałam pogryzione worki na śmieci:evil_lol:
Bondziu strasznie lubi spacery w deszczu! czeka tylko aż go spuszczę i będzie mógł pohasać w mokrej trawie:)

Hahaha, by potem się wywracać, bo jest ślisko :eviltong:

Posted

[quote name='Aimez_moi']Psiaki sa cudne i pewnie to troszke pomoglo.....:):)[/QUOTE]

To z pewnością, ale to jest dla mnie zupełnie oczywiste.Bjutko, zapisz może tę wpłatę wczorajszą do wpłaty wcześniejszej, albo dodatkowej, na ząbki.

Posted

[quote name='Syla']Za wrzesień wczoraj wysłałam.Podziwiam przepiękne zdjęcia.Żałuję, że ja takich, nie robię, bo są cudne.[/QUOTE]

Moim podopiecznym by się takie przydały, miałyby większe wzięcie;)

Posted

Jak ktoś chce jakieś zdjęcia psów do adopcji, to ja zawsze mogę pomóc, najlepiej w okolicach Katowic, Zabrze, Gliwic (ewentualnie dokąd KZK GOP sięga :evil_lol:), bo na dalsze wyjazdy funduszy mi brak...

Posted

[quote name='Naklejka']Jak ktoś chce jakieś zdjęcia psów do adopcji, to ja zawsze mogę pomóc, najlepiej w okolicach Katowic, Zabrze, Gliwic (ewentualnie dokąd KZK GOP sięga :evil_lol:), bo na dalsze wyjazdy funduszy mi brak...[/QUOTE]

Ja bym baaaaardzo chętnie skorzystała, ale jedna sunia 30km od Krakowa w kierunku Miechowa, a Baksik 10km od Krakowa, za Wieliczką, więc kompletnie przeciwny kierunek :(

Posted

[quote name='Artemida']
Bondziu strasznie lubi spacery w deszczu! czeka tylko aż go spuszczę i będzie mógł pohasać w mokrej trawie:)[/QUOTE]
ot psie upodobanie, bo większość psów to jednak nie lubi deszczu:)

Posted

Artemida była dziś w schronisku i wygląda na to że jednak oni nie zrobią Bondowi zębów, tylko kastracje. I najwcześniej 3-go października. Zaczynam się zastanawiać to ma sens, bo w takim przypadku trzeba by go dwa razy przysypiać. Może jednak zrobić to w normalnym gabinecie. Artemida mi mówiła dlaczego nie chca robić tych zębów, ale zapomniałam.
Dziś znowu wyprowadzałam Gaję i Bonda i muszę przyznać, że to jest naprawdę przesympatyczna para, chociaż mijające nas dzieci mogę miec o Gaji gorsze zdanie... Naszczekała na nich jak głupia, na szczęście nie dziabnęła. Bond już nie jest takim klockiem i zrobiło mu się wcięcie w talii. :)

Sylo - dziękuję, już zaksięgowałam. :)

Posted

Aha. Ale tego 3-go, tak? Z transportem damy radę, bo to mój TZt zawiezie Bonda w ramach TZtowskich obowiązków... :)
Ale na pewno będą mieli co trzeba, żeby mu zęby zrobić? Bo on jest za stary na dwie narkozy na pewno, a dzisiaj oglądałam te jego zęby i to naprawdę wygląda bardzo marnie.

Posted

O kurczę, datę musi Kasia potwierdzić, bo ja właśnie zwątpiłam(raczej 3, bo na teraz nie było miejsca). Tak, będą mieć narzędzia, tylko w środę trzeba dziewczynom przypomnieć, by skontaktowały się z wetką :)
Pierwsza wersja była taka, że nie zrobią mu tych zębów, bo nie ma w schronisku narzędzi, ale potem Mysia z Sandrą jakoś to wszystko załatwiły ;)

Posted

Jeśli by się miało okazać, że jednak nie mają tego sprzętu do zębów, to najwyżej go po prostu weżmiemy spowrotem. Bondziu jest właśnie kąpany... Był uprzejmy wytarzać się w czymś aromatycznym i teraz cierpi, biedaczek pod prysznicem! :)

Posted

kąpiel zaliczona! :D obeszło się bez wielkie powodzi, był trochę zestresowany jednak jak poczuł ciepłą wodę to się trochę uspokoił. Potem w ramach zadośćuczynienia wylegiwał się mokrutki na pościeli obok grzejnika:D

Z tym wetem jest tak że ma się wszystko odbyć 3-ego a dzień wcześniej mamy przypomnieć że jeszcze zębole będą robione i ma być razem kastracje z zębolkami :D