Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ufff daliśmy radę to znaczy psy dały radę bo mi już kolano siadało pod koniec spaceru...
Zrobiłyśmy z Naklejką wycieczkę do Parku Śląskiego:D
To jest niesamowite chodziłyśmy ponad 3h i bond caly czas ciągnął do przodu on w ogóle się nie męczy:D
Teraz dostały michę i poszły spać:D
Będzie foto relacja jak Naklejka zrzuci fotki :)

Posted (edited)

Dziewczyny były dzisiaj z nimi w parku i wykończyły psiaki! :) Będą znowu super foty, a ja wrzucam te z wczoraj, już archiwalne...

Schroniskowy spacer

umiem pływać!

Pierwsze obwąchiwania

Edited by Bjuta
Posted

To prawda, będą idealne do ogłoszeń :) A jeszcze dzięki temu, że Bondzik opuścił schronisko więcej o nim wiemy, o jego zachowaniu w domu:)

Jak dziarsko kroczy przed siebie :D

Posted

No jak na te swoje 12lat jest strasznie aktywny :D
Kiedyś go nauczę na razie niech się przyzwyczaja do mieszkanka :D
Jak byłam z nim na wieczornym spacerze to oczywiście wyskoczył z klatki jak rakieta :D

Posted

Ale foty!!!! :)
Jetsan jest super! :)
To prawda, że o Bondzie wiemy o wiele więcej po tym jednym dniu. Gdyby ta pani od akty jeszcze zadzwoniła, to kto wie... Myślę, że sporo jej obaw już można by rozwiać. Bond nie brudzi w domu, dogadał się mastifem tybetańskim, samcem, to chyba panna akita też miałaby szansę... Wcale nie jest w tak złej formie jak się wydawało. Wręcz przeciwnie. Ma ok 12 lat i jeszcze trochę przed nim.

Posted

Mnie bardzo! On miał w Psitulu opinię raczej typka spod ciemniejszej gwiazdy. A na razie pokazuje zaskakująco jasne oblicze! No ale oczywiście to są pierwsze dni, jeszcze nie czuje się pewnie.
Artemida mi mówiła, że zostawiła ich na trochę jak poszła do sklepu i potem podsłuchiwała pod drzwiami i nie było popiskiwania. Ale może dziewczyny wykończyły ich spacerami... :evil_lol:

Posted

no dwa dni człowieka nie ma na forum, a tu się tyle dobrego wydarzyło, Bondzik poza schroniskiem. Huuuura!!!! I do tego tak pięknie się zachowuje, niesamowite;

dziś prześlę pieniądze, i ustawię zlecenie stałe:)

kochany psiaku powodzenia na wolności, koram Cię:)

Posted

Jakie cudowne wiesci. Tak sie ciesze ze Bondzik juz na wolnosci. Dosc sie wysiedzial za kratami. Bjutko ,dobrze ze postanowilas wyrwac go ze Schroniska. To taki fajny psinek :) :) :)

Posted

Nie wiem, czy dobrze zrozumiałam, Bondzik zostaje u Artemidy na PDT? Wszystkie zdjęcia ładne, ale to ruchome....bomba, jeszcze takiego nie widziałam nigdzie.Panienka Gaja to śliczna sunieczka.
Wysłałam za sierpień i dodatkowo dyszkę, na przegląd ząbków.Lecę, odrabiać zaległości.Pozdrawiam Bondzika