paula_t Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 Ingrid44 napisał(a):Takie to niskopienne a do worka sie dostali:cool3::lol: Współpraca kochana, współpraca :razz: Quote
Bjuta Posted October 23, 2013 Author Posted October 23, 2013 Dziś weszli na stół i rozkręcali cukierki... Są coraz lepszym złodziejskim zespołem! W poniedziałek miałam przyjemność głaskać Bondziowe boczki. On naprawdę ma tyle wdzięku! Dla mnie jest po prostu cudny!!! Od początku bardzo go lubiłam! :) Quote
Naklejka Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 A Kasia się nie pochwaliła, Bondziu sporo schudł! Widziałam go w weekend, mam nawet jakieś fotki domowe :D Quote
Artemida Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 o prawda. Teraz wygląda idealnie, nie ma takich boczków :> Są bardzo grzeczni....może jednak nie aż tak bardzo bo wczoraj pod moją nieobecność postanowili poczęstować się raczkiem i truflem oczywiście niejednym...:angryy: Quote
Poziomka Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 Są bardzo grzeczni. Tylko czasami troszkę się nudzą :) Quote
paula_t Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 Artemida napisał(a):o prawda. Teraz wygląda idealnie, nie ma takich boczków :> Są bardzo grzeczni....może jednak nie aż tak bardzo bo wczoraj pod moją nieobecność postanowili poczęstować się raczkiem i truflem oczywiście niejednym...:angryy: A to małe cwaniaczki:mad: Dziewczyny, nie zabierajcie nam pulpecika!:evil_lol: Quote
asiuniab Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 Artemida napisał(a):o prawda. Teraz wygląda idealnie, nie ma takich boczków :> Są bardzo grzeczni....może jednak nie aż tak bardzo bo wczoraj pod moją nieobecność postanowili poczęstować się raczkiem i truflem oczywiście niejednym...:angryy: a niby dla kogo leżały te cukierki??? Quote
Ingrid44 Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 Jedna z zasad psa brzmi : jak cos do jedzenia lezy na stole , podlodze (itp) to jest moje. Quote
Ingrid44 Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 (edited) Kilka psich zasad: - To co lubie , jest moje -Jesli jest w moich zebach, to jest moje -Jesli jest zjadliwe, to jest moje -Jesli cos wypluje , ciagle jest moje -Jesli moge ci to zabrac ,to jest moje -Jesli mialem to przed chwila , to jest moje -Jesli jest moje to nigdy, przenigdy nie bedzie twoje -Jesli cos pogryzlem na kawalki to wszystkie kawalki sa moje -Jesli wyglada na moje, to jest moje -Jesli zobaczylem pierwszy ,to jest moje -Jesli bawisz sie czyms I odlozysz to automatycznie jest moje -Jesli moge cos ukrasc ze stolu, lawy, blatu w kuchni itp ,to jest moje -Jesli cie sie juz nie podoba , to jest moje -Jesli chcesz z powrotem, to jest moje -Jesli jest zepsute, TO JEST TWOJE :) :) :) :) :) Edited October 26, 2013 by Ingrid44 Quote
Bjuta Posted October 27, 2013 Author Posted October 27, 2013 Świetne te zasady! :) :) :) Artemida z Naklejką pojechały dziś w skałki, a ja mam 4 psy w domu... Gaja mnie cały czas gwałci, ale już mi się odechciało z nią walczyć... Moja Siena siedzi wciśnięta pod kaloryfer, tak się jej boi. Filip się z Gają raz "pogryzli" (zdaje się, że żadne już nie ma zębów) i nabrali do siebie szacunku. A Bondzio jest bezproblemowy. Za chwilę pójdę do pracy a moi biednie Rodzice, pójdą z całą czwórką na ogródek działkowy. Oby Gaja była w miarę grzeczna... Quote
paula_t Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 Ingrid, fantastyczne te zasady :D Ojjj Bjuta, to widzę, że ciekawy dzień się zapowiada ;) Tylko z Bondzika istny aniołek:evil_lol: Quote
Bjuta Posted October 27, 2013 Author Posted October 27, 2013 Leży pod drzwiami wejściowymi i czeka na Pańcię... A Gaja chce mieć jeszcze więcej szczeniaczków z moją nogą... Moje psy poszły spać. Więc tylko Bondzio pamięta o Pańci, która go zabrała ze schroniska! Quote
Bjuta Posted October 27, 2013 Author Posted October 27, 2013 Dokładnie! Myśmy nie dawały z Artemidą Bondowi wielkich szans na to że wytrzyma z Gają i że idea tego dt wogóle wypali! A w sumie nie było jakiegoś dramatycznego starcia, chociaż nadal zdarzają się drobne scysje. Quote
Ingrid44 Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 Bondziu to madry facet. Ustapil, bo wie z taka baba nie wygra :) :) :) Quote
Bjuta Posted October 28, 2013 Author Posted October 28, 2013 A zapomniałam go pochwalić, że tym razem Bondzio nie lał nam w mieszkaniu! Może już kastracja działa? Quote
paula_t Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Bjuta napisał(a):Leży pod drzwiami wejściowymi i czeka na Pańcię... A Gaja chce mieć jeszcze więcej szczeniaczków z moją nogą... Moje psy poszły spać. Więc tylko Bondzio pamięta o Pańci, która go zabrała ze schroniska! No to teraz Artemida musi się odwdzięczyć za tą Bondzikową wierność ;) Bjuta napisał(a):A zapomniałam go pochwalić, że tym razem Bondzio nie lał nam w mieszkaniu! Może już kastracja działa? Fantastycznie!:multi: Quote
Poziomka Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 A może jakieś nowe zdjęcia chłopaczka bedą? Sa takie fajowe. Quote
Naklejka Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 Poziomka napisał(a):A może jakieś nowe zdjęcia chłopaczka bedą? Sa takie fajowe. Ja coś mam na komputerze, który właśnie wysiadł :shake: Artemida po weekendzie powinna mieć mnóstwo fot :) Quote
Artemida Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 Po weekendzie będzie bardzo dużo fot! Jadę do rodziny i w końcu moja mam pozna Bonda <3 A co do Gai...hmm odbija jej ostatnio...zapewne jej przejdzie to wina jesieni hihi Zaczynamy podróż o 19 kończymy o 00 trzymajcie kciuki Bond pierwszy raz jedzie pociągiem :D Myślę że będzie ok bo w autobusie jeździ elegancko. Quote
Recommended Posts