Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

fantastyczny wątek, świetny piesek Bond! ile dają dobre zdjęcia, ale przede wszystkim - przeprowadzka ze schroniska do DT... będę zaględać, wspierać, kibicować.

Posted

[quote name='Bjuta']No ja nie mogę... Mam go na tablicy z nowymi zdjęciami i nikt nie dzwoni! A przecież to pies jak malowanie!!! No po prostu cudo!![/QUOTE]

Bjuta, najważniejsze, że Bodzinek wreszcie po tylu latach poza schroniskiem, a i na domek przyjdzie czas, tylko niestety czasami trzeba trochę poczekać :(

Posted

Bondziu miał już robione te badanie krwi. Wczoraj Artemida mi dzwoniła, że generalnie OK, nery nie do końca, ale nie na tyle źle, żeby go to eliminowało z zabiegu. Artemida z Gają i Bondem wczoraj podróżowała (Bond świetnie jeździ autobusem, dziś będzie testowany pociąg). Jak wróci to nam wklei szczegółowe te wyniki krwi.

Posted

Bondziu już się wybudził i już jest u Artemidy. Jeszcze chłop nie ogarnia o co chodzi, ale grunt, że przeżył.
Dostanie jakiś antybiotyk od soboty. Jajeczka stracił, zęby lśnią (poza przebarwieniami już naturalnymi w tym wieku, ale nie ma kamienia) Ten złamany kieł jeszcze się nie kwalifikował do ekstrakcji, ale to się kiedyś może okazać konieczne, ale wtedy będzie trzeba skorzystać z wypasionej kliniki. Niestety ten schroniskowy gabinet jest raczej ubogi.

Posted

Bondziu się bardzo trząsł. Artemida okryła go wszystkimi kocami i położyła koło kaloryferka i mu przeszło. Troszkę próbował rozlizywać. Biedny jest jeszcze. Gaja zazdrosna, że cała uwaga skupiona na nim. A