Aleks89 Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 dog193 napisał(a):Sulejów już bliżej niż Gniezno, jeśli dałoby radę od czwartku, to może się skusimy :) Mnie pasuje drugi albo trzeci termin. "Jupi!JUPI KU...A":lol: Quote
asiak_kasia Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Aleks89 napisał(a):"Jupi!JUPI KU...A":lol: "Polaaaa. kur*a Twoja jeb*na mać! WRÓĆ SUKO!" :diabloti: Quote
dog193 Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Aleks89 napisał(a):"Jupi!JUPI KU...A":lol: "...dobry pies!" :diabloti: Swoją drogą ewentualnie gdybym jechała, chciałbyś się ze mną samochodem wybrać? ;) Quote
Luzia Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Sulejów jest super :razz: Co do termitu to zgadzam się z Olkiem, czym dłużej tym lepiej :) Quote
Aleks89 Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Bardzo chętnie ;) Paliwko na pół i gra.A masz kombika?Czy mam dać psom aviomarin?:lol: Quote
Okamia Posted July 4, 2013 Author Posted July 4, 2013 FredziaFredzia napisał(a):No dawaj! Prawie 600 km w jedną stronę - to jest serio dużo, dwa tankowania do pełna. Zaraz poszukam jakiegoś ośrodka w środku Polski, żeby każdy miał w miarę blisko. A może coś znajdę? :) Fredzia bez obrazy ale pisałaś się na organizowanie zlotu dla wszystkich i jak na razie tamta sprawa stoi w miejscu. Nam też nie jest na rękę ten Sulejów ale lepiej już jechać trochę dalej - nadal się spotkać ale wiedzieć, że miejsce jest pewne i będą domki. W Janowie czy jak to tam się zwało domków na tą chwilę NIE MA. Nie będziemy czekać do końca miesiąca czy może się coś zwolni. Nie będziemy też wydzwaniać do 50 ośrodków licząc, że komuś będzie a nuż lepiej dojechać. I tak ogarniamy to tak naprawdę na ostatnia chwilę a wszystkim jak wiadomo dogodzić nie można... Jak będziemy się tak bawić z wyborem ośrodka to do przyszłego roku tego nie zrobimy.... Quote
asiak_kasia Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Jak zobicie zrzute na mnie Okamię, Amberową to moze byc i tydzień :diabloti: Quote
Aleks89 Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Nie no ja ,Jupiczka ,Rumun i Luźka chcemy dłużej jeśli dobrze rozumiem ,może ktos jeszcze by chciał to wtedy da rade 1domek zrobić na tydzień?:cool3:Tylko to musiałby być pewne osoby na 100% Quote
dog193 Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Aleks89 napisał(a):Bardzo chętnie ;) Paliwko na pół i gra.A masz kombika?Czy mam dać psom aviomarin?:lol: Nie, ale myślę, że twoje do bagażnika wlezą ;) Żeby Łukaszek mi nie zagryzł foksa, to mój będzie na siedzeniu z tyłu :lol: Quote
FredziaFredzia Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Okamia napisał(a):Fredzia bez obrazy ale pisałaś się na organizowanie zlotu dla wszystkich i jak na razie tamta sprawa stoi w miejscu. Nam też nie jest na rękę ten Sulejów ale lepiej już jechać trochę dalej - nadal się spotkać ale wiedzieć, że miejsce jest pewne i będą domki. W Janowie czy jak to tam się zwało domków na tą chwilę NIE MA. Nie będziemy czekać do końca miesiąca czy może się coś zwolni. Nie będziemy też wydzwaniać do 50 ośrodków licząc, że komuś będzie a nuż lepiej dojechać. I tak ogarniamy to tak naprawdę na ostatnia chwilę a wszystkim jak wiadomo dogodzić nie można... Jak będziemy się tak bawić z wyborem ośrodka to do przyszłego roku tego nie zrobimy.... Czaję, właśnie widzę że większości pasuje Sulejów więc ja sama nie będę tego zmieniać tylko dlatego że mam daleko. Teraz to szukam jakiegoś połączenia pociągiem może taniej wyjdzie :lol: Quote
asiak_kasia Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Aleks89 napisał(a):Nie no ja ,Jupiczka ,Rumun i Luźka chcemy dłużej jeśli dobrze rozumiem ,może ktos jeszcze by chciał to wtedy da rade 1domek zrobić na tydzień?:cool3:Tylko to musiałby być pewne osoby na 100% Noł problem, bierzecie sobie domek na siebie i nie ma problemu :) a my dojedziemy na weekend ;) Quote
asiak_kasia Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 FredziaFredzia napisał(a):Czaję, właśnie widzę że większości pasuje Sulejów więc ja sama nie będę tego zmieniać tylko dlatego że mam daleko. Teraz to szukam jakiegoś połączenia pociągiem może taniej wyjdzie :lol: Jakbyś mogła zahaczyć o Poznań to my byśmy się z Karoliną chętnie zabrały i koszty dojazdu podzielimy na 3 :cool3: i tak wyjdzie podobnie jak pociag ;) Quote
Okamia Posted July 4, 2013 Author Posted July 4, 2013 asiak_kasia napisał(a):Noł problem, bierzecie sobie domek na siebie i nie ma problemu :) a my dojedziemy na weekend ;) No właśnie o tym już rozmawiałyśmy z Kaśką - JEŻELI SĄ OSOBY CHĘTNE NA TYDZIEŃ na 1 lub 2 domki to zarezerwujemy na was je a my dojedziemy w weekend lub czwartek ;) Quote
FredziaFredzia Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 asiak_kasia napisał(a):Jakbyś mogła zahaczyć o Poznań to my byśmy się z Karoliną chętnie zabrały i koszty dojazdu podzielimy na 3 :cool3: i tak wyjdzie podobnie jak pociag ;) O, to już jakiś pomysł lepszy :-) I ja też jechałabym czwartek - niedziela czyli 15-18. Quote
dog193 Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Ooo, to też niegłupi pomysł :) Ja bym się pisała na dłużej, tylko jak mówię drugi albo trzeci termin, bo akurat 17-18 jestem wyjechana ;) Quote
asiak_kasia Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 FredziaFredzia napisał(a):O, to już jakiś pomysł lepszy :-) I ja też jechałabym czwartek - niedziela czyli 15-18. No to nam też styka :cool3: Quote
Fauka Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 W sierpniu dałabym może radę, byle przed 30stym bo jadę w dzicz na dogtrekking :diabloti: Wzięłabym papisia na obóz przetrwania :evil_lol: No i nie wiem czy pan Aleksander życzyłby sobie mojej obecności :diabloti: Quote
Aleks89 Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 dog193 napisał(a):Nie, ale myślę, że twoje do bagażnika wlezą ;) Żeby Łukaszek mi nie zagryzł foksa, to mój będzie na siedzeniu z tyłu :lol: Spox ,w bo moje w bagażniku uwielbiają jeździć :P nawet małym.:cool3: Quote
Luzia Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Fauka napisał(a):W sierpniu dałabym może radę, byle przed 30stym bo jadę w dzicz na dogtrekking :diabloti: Wzięłabym papisia na obóz przetrwania :evil_lol: No i nie wiem czy pan Aleksander życzyłby sobie mojej obecności :diabloti: Ty koniecznie musisz przyjechać :siara: Quote
dog193 Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Aleks89 napisał(a):Spox ,w bo moje w bagażniku uwielbiają jeździć :P nawet małym.:cool3: Tylko nie wiem, czy ja dobrze sobie wizualizuję Lucasa :evil_lol: No ale to będziemy myśleć później, póki co i tak nic nie wiadomo jeszcze ;) Ale proszę już nas zapisać! dogowa193 + zajebisty foks :lol: Z adnotacją, że my najchętniej na tydzień (może właśnie w pierwszym poście przy nickach to napisać, kto chce na dłużej?). Quote
asiak_kasia Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Przyszli zlotowicze, ja mam tylko jedną OGROMNĄ prośbę. Do końca tygodnia prosze was wszystkich o deklaracje kto kiedy i na ile. W poniedziałek musze podac konkrety, żeby zarezerować oficjalnie domki. Weźcie pod uwagę, że to jest biznes i nikt nie bedzie dla nas trzymał 3 terminów, i to nie wiadomo jak długo. Póki co najwiecej ludzi jest zdeklarowanych na termin 15-18.08 z lekkimi modyfikacjami. Ci co chcą dłużej, niech tez dadzą znać czy chcą od poniedziałku (12.08) czy np od 15-21.08. No i proszę tez wziąc pod uwagę, że trzeba zrobić przedpłatę za domki, wiec nie bedziemy was ścigać o kasiorę. Jesteśmy dorosli, wiec jeżeli ktoś zadeklaruje, że jedzie, to proszę pilnować terminów ;) Quote
Okamia Posted July 4, 2013 Author Posted July 4, 2013 asiak_kasia napisał(a):Przyszli zlotowicze, ja mam tylko jedną OGROMNĄ prośbę. Do końca tygodnia prosze was wszystkich o deklaracje kto kiedy i na ile. W poniedziałek musze podac konkrety, żeby zarezerować oficjalnie domki. Weźcie pod uwagę, że to jest biznes i nikt nie bedzie dla nas trzymał 3 terminów, i to nie wiadomo jak długo. Póki co najwiecej ludzi jest zdeklarowanych na termin 15-18.08 z lekkimi modyfikacjami. Ci co chcą dłużej, niech tez dadzą znać czy chcą od poniedziałku (12.08) czy np od 15-21.08. No i proszę tez wziąc pod uwagę, że trzeba zrobić przedpłatę za domki, wiec nie bedziemy was ścigać o kasiorę. Jesteśmy dorosli, wiec jeżeli ktoś zadeklaruje, że jedzie, to proszę pilnować terminów ;) Ament! Ja narazie dopisałam do Martyny, Olka i Luzi, że chcą na tydzień - jeszcze jedna osoba do domku z nimi chętna? Quote
dog193 Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Okamia napisał(a):Ament! Ja narazie dopisałam do Martyny, Olka i Luzi, że chcą na tydzień - jeszcze jedna osoba do domku z nimi chętna? No ja :) Quote
FredziaFredzia Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 To ja już teraz się deklaruję na 15-18 sierpień. 18 wyjazd, czyli 3 noclegi z psem. Jeszcze nie wiem czym przyjadę do końca, muszę pogadać z rodzicami czy mi samochód pożyczą - bo się nie zmieścimy w moim małym we trzy, bagaże i trzy psy :lol: Quote
Recommended Posts