Jump to content
Dogomania

Mini zlocik dogomaniaków 15-18.08 w Sulejowie "Tylko dla biedoty"

Recommended Posts

• Replies 589
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aleks89 napisał(a):
ja po 20tym moge zapłacić od razu całość :)

Wzorowy dogomaniak :loveu:

dog193 napisał(a):
No ja :smile:

psieplasiam :oops: zaraz dopiszę

Posted

A można bez psa?
W zamian, należę do TWA :diabloti:

No i bez TŻ, który na samą wieść o jechaniu gdziekolwiek rzucił mi mordercze spojrzenie i stwierdził, że on będzie pracował :shake:

Posted

Ok, ja już sobie rozkminiłam, że nawet jesli będzie termin pokrywać się z 17-18 to i tak dam radę, tylko po prostu przez te dwa dni wyjadę rano i wrócę wieczorem, a szlachta się będzie bawić ;) I ja już w piąteczek będę mogła wpłacić całość ;)

Posted

FredziaFredzia napisał(a):
No dawaj! Prawie 600 km w jedną stronę - to jest serio dużo, dwa tankowania do pełna.
Zaraz poszukam jakiegoś ośrodka w środku Polski, żeby każdy miał w miarę blisko. A może coś znajdę? :)

Sulejów jest w miarę w centrum Polski ;)
Jeżeli o mnie idzie to to miejsce pasuje mi bardziej. Do terminu się dopasuję i ja jestem chętna na pobyt od powiedzmy czwartku do poniedziałku.

Dobra, to do kogo te CV?:cool3:

Posted

Instant napisał(a):
A można bez psa?
W zamian, należę do TWA :diabloti:

No i bez TŻ, który na samą wieść o jechaniu gdziekolwiek rzucił mi mordercze spojrzenie i stwierdził, że on będzie pracował :shake:

Ale to tylko TŻ Amberowej jest najważniejszy :evil_lol: Widziałaś JEGO foty? :loveu:

Dobra ja już nic nie pisze bo Pikuś mu pokaże i będzie, że się czasem zauroczyłam :oops::evil_lol:

Co do wpłat to myślę, że spokojnie po weekendzie będzie można zbierać ;)

A CV i badania psychiatryczne do mnie lub Kaśki od idealnych suk!

Posted

To Karolinka dopisuje do listy :cool3: także do niej się proszę uśmiechać ślicznie ;)

Czyli definitywnie zostajemy przy 15-18 z modyfikacjami-jak ktoś chce dłużej. Raczej nie sądze, żeby się teraz nagle wszystkim odmieniło, wiec celujemy w 3 tydzien sierpnia. Dla mnie idealnie :loveu:

Instant bez psa można, Amberowa bierze 3sztuki to Ci odda pod opieke Jamniki :diabloti:

W poniedziałek jak bedziemy miec ostateczną deklarację od wszystkich, to zaczniemy zbierać kasę. Karolinka się zaofiarowała, że bedzie robić za skarbnika, wiec to do niej bedziemy robić przelewy. (miejmy nadzieje, że nie ucieknie z kasiorą w polskę :evil_lol:)

Fredzia, jak się nie uda ogarnać autka, to da radę dojechać na miejsce pociągiem+pks. Jakoś damy radę na pewno. ;) Ja pogadam z ojcem-ma duże auto, może udało by się jakoś zebrać większą grupą i byłby transport. Samochodu mi nie da, ale może uda się go namówić na bycie drajwerem. (auto jest na 8 osób o ile się nie mylę, i jeździ na gaz :eviltong:) Ale tu nie obiecuje, bo nie wiem co ma w planach. Albo może ktoś jadący z łodzi (okolic) byłby tak dobry i zgarnał biedaczki bez samochodu? Oczywiście za zwrot paliwa ;)

Mam też taka propozycję, skoro ma być grill, to ktoś z jadących autem mógłby zabrać ze sobą to ustrojstwo? I warto by było zrobić zrzutę na zakupy jakies ogólne, zeby też coś mieć do wrzucenia na ruszt. Tutaj temat otwarty, czekamy na propozycje :cool3:

Póki co tyle ode mnie. Dobrej nocki i do jutra :loveu:

Posted

asiak_kasia napisał(a):

W poniedziałek jak bedziemy miec ostateczną deklarację od wszystkich, to zaczniemy zbierać kasę. Karolinka się zaofiarowała, że bedzie robić za skarbnika, wiec to do niej bedziemy robić przelewy. (miejmy nadzieje, że nie ucieknie z kasiorą w polskę :evil_lol:)

Nie w Polskę ... nie w Polskę :diabloti:

Co do autków ludziów przyjezdnych i grilla może już później by śmietnika nie było? :eviltong:

Posted

dog193 napisał(a):
A tam miejsce na ognicho też jest, czy tylko grill? ;) Bo wieczorami to najlepiej się przy ognichu siedzi :)

W Sierakowie mieliśmy grilloognicho i było fajnie :evil_lol:

Posted

Ja jutro w pracy zagadam czy mogę zamienić się na weekend, jak się uda, to 10 moge już wpłacić całość :razz:

Aleks89 napisał(a):
Spox ,w bo moje w bagażniku uwielbiają jeździć :P nawet małym.:cool3:

oj oj psy nie mogą jeździć w bagażniku, mogą tam umrzeć... :diabloti:

Posted

Okamia napisał(a):
Ale to tylko TŻ Amberowej jest najważniejszy :evil_lol: Widziałaś JEGO foty? :loveu:

Dobra ja już nic nie pisze bo Pikuś mu pokaże i będzie, że się czasem zauroczyłam :oops::evil_lol:

Wiesz, mam swojego - charakteru to mu za paru wystarczy, popalić daje za pięciu, aż nie w głowie mi inni :diabloti:
No ale fot nie widziałam.

asiak_kasia napisał(a):
To Karolinka dopisuje do listy :cool3: także do niej się proszę uśmiechać ślicznie ;)

Czyli definitywnie zostajemy przy 15-18 z modyfikacjami-jak ktoś chce dłużej. Raczej nie sądze, żeby się teraz nagle wszystkim odmieniło, wiec celujemy w 3 tydzien sierpnia. Dla mnie idealnie :loveu:

Instant bez psa można, Amberowa bierze 3sztuki to Ci odda pod opieke Jamniki :diabloti:

Ja się o tak :megagrin: ładnie uśmiecham :evil_lol:

I idę błagać szefa o wolne i przekonywać go, że to AŻ dwa tygodnie przed Polconem, nie TYLKO dwa...

Posted

Instant napisał(a):
Ja się o tak :megagrin: ładnie uśmiecham :evil_lol:

I idę błagać szefa o wolne i przekonywać go, że to AŻ dwa tygodnie przed Polconem, nie TYLKO dwa...

A co ty masz wspólnego z Polconem? :cool3:

Nie no mój charakterem jest idealny :loveu:

Posted

To może ja z psami zostanę w domu, a tylko TŻ przyjedzie jako główna atrakcja zlotu? :eviltong:

Grilla myślę, że dałoby radę wziąć z naszej strony. Mam fajny, hamerykański :cool3: :lol:

Ja na dłużej niestety na pewno nie, z TŻ w tej samej firmie teraz robimy (a firma jest mała) tak więc bez nas padaka by była. Mam nadzieję, że chociaż weekend wypali ;)

Posted

Okamia napisał(a):
A co ty masz wspólnego z Polconem? :cool3:

Aaaaaa... to tajemnica! :diabloti:

Na poważnie - obecnie moja praca zarobkowa (chociaż charytatywna trochę też) wiąże się ze środowiskiem fantastycznym, więc... Taka droga moja do Polconu :evil_lol:

Posted

Oooo chcesz? Oddam za darmo nawet... Zastanów się dobrze, jakie to wyróżnienie :cool3: :evil_lol:

Posted

Instant napisał(a):
Aaaaaa... to tajemnica! :diabloti:

Na poważnie - obecnie moja praca zarobkowa (chociaż charytatywna trochę też) wiąże się ze środowiskiem fantastycznym, więc... Taka droga moja do Polconu :evil_lol:

A ja jestem fanka i się wybieram chyba ale nie wiem jeszcze dlatego pytam :evil_lol: Więc GADAJ albo... :mad:

Amber przyjedź też :eviltong:

Dodałam link do wydarzenia na fejsiku - będzie można sobie bez cenzury powzdychać nad złym światem
https://www.facebook.com/events/384886638280244/?notif_t=plan_user_joined

Posted

Amber napisał(a):
Oh oh oh, fejbuczek... Jestem wielka fanką FB... Od wczoraj i przedwczoraj :loveu: :evil_lol:

Tak i tych konferencji na szczycie! :loveu:

Posted

asiak_kasia napisał(a):
Mam też taka propozycję, skoro ma być grill, to ktoś z jadących autem mógłby zabrać ze sobą to ustrojstwo? I warto by było zrobić zrzutę na zakupy jakies ogólne, zeby też coś mieć do wrzucenia na ruszt. Tutaj temat otwarty, czekamy na propozycje :cool3:

Myślę, że to zrobimy na miejscu - ktoś na pewno przyjedzie samochodem, więc to się zrobi listę co kto ile i pojedzie się do sklepu. :)

Posted

FredziaFredzia napisał(a):
Myślę, że to zrobimy na miejscu - ktoś na pewno przyjedzie samochodem, więc to się zrobi listę co kto ile i pojedzie się do sklepu. :)

Oj tak oj tak :evil_lol:
Chyba wszystko co najważniejsze jest w pierwszym poście?:cool3: